All mountain

kwaliteit van cannondale

All Mountain serie – Mountainbikes van Cannondale

De All Mountain lijn van Cannondale biedt super veelzijdige en super presterende fietsen voor de meest zware dagen in de bergen.

  • Constante optimalisatie
  • Maximale doeltreffendheid
  • Lichtgewicht en aerodynamisch
  • Voor maximale prestaties

Trigger: voor alle omstandigheden

Voor de grote ups en downs. Altijd All Mountain. Met zijn nieuwe, geniale 2 standen demper, zijn asymmetrische integratie en All Mountain geometrie is de Trigger geboren voor de zwaarste dagen in de bergen. Waar inzet wordt omgezet naar voldoening. Voor diegene die altijd All Mountain wil gaan.

Carbon voor iedereen

Elk model is voorzien van de voordelen van een carbon demperlink. Lichter en stijver dan aluminium. Kosten noch moeite gespaard.

Trigger

Waterbewust

Ruimte voor een 700ml bidon. Voor de dagen wanneer u nog wat extra water in de tank nodig heeft.

Trigger

Routing voor elke route

Het maakt niet uit wat uw voorkeur is, de Trigger voorziet elke set up van uw fiets op een strakke, cleane manier. 1x, 2x, achterdemperbediening en natuurlijk de dropper.

Trigger

Legendarische ballistiek carbon

De Cannondale carbon constructie, getuned door onze eigen engineers, voor de juiste balans tussen gewicht, stijfheid en duurzaamheid.

Trigger

Carbon onderbuis beschermer

Deze vervangbare carbon onderbuis beschermer beschermt jouw fiets tegen steenslagen en de mindere dagen.

Trigger

Lockr om te rocken

Ons zelfontwikkelde Lockr steekassysteem zorgt voor een rotsvaste verbinding tussen de beide zijden van de swingarm en het hoofdframe voor een direct respons. Geen rotatie, geen flex, en geen speciale gereedschappen nodig.

Trigger

Technologie

De gekoppelde frame kinematica zorgen ervoor dat het suspensiesysteem actief blijft en de renner de volledige controle over de fiets houdt bij het aanremmen.

Trigger