Endurance

slider image
Unsplash

Endurance serie – Racefietsen van Cannondale

Subtitel

De Endurance lijn van Cannondale is gemaakt met uithoudingsvermogen als uitgangspunt. Wat de reden ook is, met de Endurance lijn van Cannondale heeft u de perfecte combinatie van racevaardigheid, precisie en het alledaagse comfort om de uitdaging aan te gaan.

​​​​​​​- Constante optimalisatie
- Maximale doeltreffendheid
- Lichtgewicht en aerodynamisch
- Voor maximale prestaties

Unsplash

Synapse: pure endurance-machines

Subtitel

De nieuwe Synapse is gebouwd voor zware ritten en lange dagen in het zadel. Hij biedt pure raceprestaties, een prettige geometrie, een breed inzetbereik en een micro-suspension-systeem dat u isoleert van de trillingen van het wegdek, maar u niet isoleert van het rijgevoel. Het is een pure endurance-machine voor pure endurance-rijders.

950 gram frame

Als het niet alleen gaat om het besparen van grammen, dan is er geen alternatief voor lichtgewicht. 950 gram voor een dergelijk frame? Het is echt waar.

Unsplash

Stijfheid op raceniveau

Het asymmetrisch ontworpen frame en de vork vormen het tegengewicht voor de trapbelasting en schijfrembelasting zodat u de stijfheid krijgt van een world tour sprintersfiets.

Unsplash

Save micro-suspension

Ontworpen om de scherpe kantjes van ruwe wegen te verzachten en toch voelbaar contact te houden met uw banden. Zo kunt u zich concentreren op de belangrijke zaken: de beste rijlijn kiezen.

Unsplash

Save zadelpen

De 25,4mm save-zadelpen en geïntegreerde zadelpenklem werken samen met de rest van het save-systeem om het comfort te verhogen en de vermoeidheid te verminderen.

Unsplash

Kabelmanagement

Elektrisch, draadloos, mechanisch: de intelligente en aanpasbare kabelpoorten op de onderbuis van de synapse zorgen dat alles strak, opgeruimd en netjes geordend is.

Unsplash

Ruimte voor maat 32

Kies voor de binnenwegen, de onverharde paden, de hoofdwegen of de sluipwegen: er is voor en achter ruimte voor banden van 32 mm breedte en samen met het save microsuspension-systeem is de synapse daarom klaar voor elke weg.

Unsplash

Steekassen

Steekassen voor en achter lijken steeds meer standaard, maar ze zijn vaak overbodig. Als u deze fiets rijdt zoals hij gereden moet worden dan is het geen overbodige luxe.

Unsplash

Flat out, flat-mount

De flat-mount schijfremstandaard draagt in belangrijke mate bij aan de prestaties. Minder bevestigingsmateriaal, minder flex, gemakkelijk verstelbaar en geen onnodig gewicht. Gewoon beter.

Unsplash