Racefietsen

kwaliteit van Cannondale racefietsen
 

Racefietsen van Cannondale

 

De racefietsen van Cannondale behoren tot de absolute top in hun klasse. Met een pure focus op racecomfort en topprestaties ontwerpt Cannondale fietsen waarmee u het maximale uit zichzelf kunt halen. De laagste gewichten, een perfect uitgebalanceerde stijfheid en een messcherp stuurgedrag zorgen samen voor de beste Cannondale racefietsen.

 

Elite

De Elite racefietsen hebben de perfecte eigenschappen voor het leveren van de ultieme prestaties: een ultralicht gewicht, een ongeëvenaarde stijfheid en supersnelle aerodynamica. De Elite fietsen geven u het beslissende voordeel waarmee u als eerste over de finish komt.

(Meerdere modellen van SUPERSIX EVO, CAAD OPTIMO en CAAD12 in de winkel)

Lees hier meer over de Elite serie
elite racefiets
 

Endurance

De naam zegt het al: de Endurance racefietsen gaan voor het beste uithoudingsvermogen. Lange, sportieve ritten houdt u gemakkelijk vol door het samenkomen van raceprestaties en alledaags comfort. De Endurance fietsen zijn perfect voor lange dagen in het zadel en bieden u vertrouwen op alle ondergronden.

(Meerder modellen van SYNAPSE HI-MOD en CARBON in de winkel)

Lees hier meer over de Endurance serie
Endurance racefiets
 

New Road

Of u nu on-road of off-road wilt fietsen, met de New Road racefietsen is alles mogelijk. Deze allrounders helpen u de scherpe bochten moeiteloos te nemen en de stoeprandjes gemakkelijk op en af te springen. Waar u ook heen wilt en over welk terrein u daarbij ook komt: de New Road fietsen helpen u er te komen.

(Meerder modellen SLATE in de winkel)

Lees hier meer over de New Road serie
New road racefiets
 

Track

Om op de baan te winnen heeft u drie dingen nodig: een doordachte tactiek, een goed uithoudingsvermogen en het juiste materiaal. Met een Track racefiets weet u zeker dat in ieder geval één van die elementen tot in de puntjes is verzorgd. De Track racefietsen zijn wendbaar, vertrouwd en reactief. Fiets snel en sla linksaf!

Lees hier meer over de Track serie
Track racefiets
 

Triathlon

De Triathlon racefietsen geven u hét voordeel in uw strijd tegen de klok. De fietsen zijn ongelofelijk handelbaar, ultrastabiel en comfortabel. Het lichtste Tri-frame ter wereld zorgt voor exceptionele klimeigenschappen en een acceleratie die u zal doen verbazen. De Triathlon fietsen zijn het perfecte gereedschap voor elke triatleet.

(Meerdere modellen SLICE in de winkel)

Lees hier meer over de Triathlon serie
Triathlon racefiets