Touring

kwaliteit van cannondale

Touring serie – Touring bikes van Cannondale

Dit is de fiets voor iedereen die op zoek is naar hoog avontuur op minder bereisde wegen.

  • Constante optimalisatie
  • Maximale doeltreffendheid
  • Lichtgewicht en aerodynamisch
  • Voor maximale prestaties

Touring: opladen en gaan

Als uw idee van het ideale avontuur begint waar het wegdek eindigt, is de Touring de ideale fiets voor u. Een stabiele fiets welke is gebouwd voor lange afstanden bikepacking en dirt road touring. Ga erop uit en ga ervoor!

SmartFormed Alloy frame

SmartForm-constructietechnieken leveren ongelooflijk precieze wanddikteverdeling, concentreren materiaal precies waar nodig om stijfheid en sterkte te maximaliseren.

Touring

Avid BB5

Avid tilt het instapmodel naar een geheel nieuw niveau met de BB5’s, die kogellagers hebben (waar de BB vandaan komt in de naam), een gesmeed lichaam en een Roundagon-rotor voor uitstekende remkracht en geweldige duurzaamheid.

Touring

Resolute WTB band

De Resolute band is de ultieme all-weather grindband voor diegenen die geloven dat er voor elke rit een perfect loopvlakpatroon is. Kleine, vierkante noppen zorgen voor een consistente bijt op een groot aantal terreinen, terwijl de ruime tussenruimten ertussen voorkomen dat ze worden ingepakt als de omstandigheden leuk worden (a.k.a nat). Dankzij de brede banden kunt u elk terrein aan, het hele jaar door.

Touring