Enduro

kwaliteit van cannondale

Enduro serie – Mountainbikes van Cannondale

De Enduro lijn van Cannondale is gebouwd voor maximale snelheid en controle op de extreme paden. Deze fiets geeft u ultieme efficiëntie bergop.

  • Constante optimalisatie
  • Maximale doeltreffendheid
  • Lichtgewicht en aerodynamisch
  • Voor maximale prestaties

Jekyll: Stage Ready

De gloednieuwe Jekyll is klaar om de overwinning te pakken. Klaar om over de flowtrails, technische afdalingen en grote rotsen te worden gestuurd. Klaar om harder te knallen, sneller door de bocht te scheuren en gemakkelijker te klimmen dan alle andere fietsen. Om het eenvoudig te zeggen: de nieuwe Jekyll is klaar om te racen en klaar om te winnen. Bent u er ook klaar voor?

Asymmetrische integratie (AI)

Asymmetrische integratie betekent korte stijve achtervorken zonder allerlei nadelen. Ongelofelijke wendbaarheid en tractie plus een stijver en sterker achterwiel met voldoende bandenvrijheid voor brede banden.

Jekyll

Bidons waar ze horen

Water binnen handbereik en beschermd tegen opspattend vuil.

Jekyll

Strak en eenvoudig

Sierlijk, geruisloos en feilloos. Gebruik wat je nodig hebt en dek de rest af met behulp van onze slimme kabelmanagement oplossing.

Jekyll

Volledige carbon link

Full carbon link voor maximaal voordeel en lichter en stijver dan aluminium.

Jekyll

Toekomstbestendig

Interne accubevestiging zorgt voor een strak uiterlijk en maakt montage van een bestelbare zadelpen met interne kabel mogelijk.

Jekyll

Gemini

Het Gemini systeem voegt een extra demper-stand met minder veerweg toe aan de prestaties van de Fox-dempers. Tijdens de rit kun je de veerweg verkorten en de veercurve progressiever maken voor een pittige, directe veerrespons.

Jekyll

Ingebouwde verzekering

Een speciale full carbon beschermer zorgt goed voor uw kostbaar frame.

Jekyll

Lockr om te rocken

Ons zelfontwikkelde Lockr steekassysteem zorgt voor een rotsvaste verbinding tussen de beide zijden van de swingarm en het hoofdframe voor een direct respons. Geen rotatie, geen flex, en geen speciale gereedschappen nodig.

Jekyll

Technologie

Doordacht frame kinematica houdt de vering actief en de berijder in een gelijkblijvende en neutrale positie tijdens het remmen.

Jekyll