Cannondale

kwaliteit van cannondale
Anjo Jager fietsen is een officiële dealer van Cannondale fietsen. Dit welbekende bedrijf ontwikkelt al jarenlang fietsen met maar één doel voor ogen: kwaliteit. En dit doel wordt op de meest innovatieve manieren behaald! Denk hierbij aan het gebruik van koolstofvezel (carbon fibre) om lichtgewicht frames te produceren, of aan de Lefty: de revolutionaire, enkele voorvork.
  • Contante optimalisatie
  • Innovatieve oplossingen
  • Aan alles is gedacht
  • Maximaal geperfectioneerd
Plan uw proefrit

Fiets sneller dan ooit tevoren!

Met een Cannondale fiets fietst u sneller dan ooit tevoren! Cannondale produceert namelijk racefietsen, mountainbikes, e-bikes, stadsfietsen en meer van het lichtste gewicht (gemiddeld wel 3 tot 5 kilo lichter!), waardoor u het gevoel krijgt dat u over de weg zweeft. Kom langs bij Anjo Jager Fietsen en ervaar het zelf!

"U fietst sneller, comfortabeler en beter"

   

Constante optimalisatie

Het productieproces van Cannondale is een proces van constante optimalisatie. Obstakels worden weggewerkt, kansen worden gecreëerd en uitdagingen worden aangegaan. Is er een onderdeel dat lichter kan worden geproduceerd? Is er een aansluiting die beter kan worden afgesteld? Cannondale realiseert het en zorgt hiermee voor de allerbeste fietsen


Perfectie tot in de puntjes

Een Cannondale racefiets of mountainbike is tot in de puntjes geperfectioneerd. Met de zogeheten System Integration benadering wordt gekeken hoe bepaalde onderdelen nog beter in de fiets geïntegreerd kunnen worden, met een perfect gestroomlijnde fiets tot gevolg. Zo voegt Cannondale diverse losse onderdelen ook samen tot één supersterk, enkelvoudig element. Hierdoor fiets u sneller, comfortabeler en altijd beter.


Levenslange garantie

Cannondale is zo overtuigd van de kwaliteit van hun fietsen dat ze u een levenslange garantie op het frame bieden! Het enige dat u hoeft te doen om deze garantie te activeren is uw nieuwe Cannondale fiets registeren op de website van het bedrijf. Cannondale weet al dat u uw leven lang van uw nieuwe fiets zult genieten, maar met de garantie weet u het ook zeker.
Bel: 0592-356757 voor meer informatie