Trail

kwaliteit van cannondale

Trail serie – Mountainbikes van Cannondale

De Trail lijn van Cannondale is licht, veelzijdig en met geweldig veel mogelijkheden om zo ongeveer alles te doen dat de bergen voor u in petto heeft.

  • Constante optimalisatie
  • Maximale doeltreffendheid
  • Lichtgewicht en aerodynamisch
  • Voor maximale prestaties

Habit: maak er een gewoonte van

Als u zoekt naar de mountainbike die alles in zich heeft, zoek niet verder. De Habit is geschikt voor uitdagende trails, maar ook licht en flexibel. Deze fiets gaat u veel plezier opleveren.

Ballistec Carbon

De Cannondale carbon constructie, getuned door onze eigen engineers, voor de juiste balans tussen gewicht, stijfheid en duurzaamheid.

Habit

Lefty 2.0

Voor de ongetrainde is Lefty altijd de lichtste, stijfste, gladste en meest duurzame voorvering op de startlijn. De nieuwe Lefty krijgt dezelfde nieuwe, gladde en soepele dempertechnologie die wordt gevonden in de nieuwe SuperMax vorken, maar voor XC afgestemd.

Habit

Schwalbe Nobby Nic EVO

De allrounder band welke in iedere situatie functioneert. Het maakt niet uit hoe het weer is of terrein is, de Schwalbe Nobby Nic EVO band is geschikt voor Tour en All Mountain, evenals de moeilijke Cross-Country en Enduro wedstrijden.

Habit

Bad Habit: slechte gewoontes zijn het leukst

De Bad Habit heeft dezelfde trail-manieren als de Habit, maar die zijn nog eens versterkt door de 27+ wielen waardoor het een ultieme technische trailbike geworden is.

Ballistec Carbon

De Cannondale carbon constructie, getuned door onze eigen engineers, voor de juiste balans tussen gewicht, stijfheid en duurzaamheid.

Bad habit

RockShox Pike RC

De vork is ontworpen om de mooiste, meest prestigieuze ritkwaliteit denkbaar te bieden. De lader DamperTM met Rapid Recovery ™ zorgt ervoor dat u hoog op de reiziger rijdt, waar het gevoel het mooiste is en de natuurlijke geometrie van uw fiets handhaaft. Dankzij de DamperTM met Rapid Recovery worden schokken opgevangen zodat u minder druk krijgt op uw handen en polsen.

Bad habit

Maxxis Rekon

De Rekon is een agressieve trail band geïnspireerd voor technisch terrein. Wide knoppen in het midden zorgen voor controle onder het remmen en L-vormige zijknoppen zorgen voor ondersteuning bij het aansnijden van bochten.

Bad habit