Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Filters

Smeer-, poets- en onderhoudsmiddelen

Om jouw fiets in optimale conditie te houden, zijn de juiste onderhoudsmiddelen essentieel. Bij Anjo Jager Fietsen bieden we een assortiment aan smeer-, poets- en onderhoudsmiddelen om jou te helpen bij het onderhouden van jouw fiets.27 resultaten
Volgorde

Squirt | Squirt

Squirt Lube 500ml

Smeer-, poets- en onderhoudsmiddelen Drenthe


Voor fietsonderhoud heb je verschillende middelen nodig, zoals smeermiddelen voor de ketting, ontvetters om vuil en vet te verwijderen, en poetsmiddelen om je fiets te laten glanzen. Bij Anjo Jager Fietsen vind je al deze benodigdheden om jouw fiets in topconditie te houden.

Populaire fietsen zoals de Sparta fietsen of de Urban Arrow bakfietsen moeten goed worden onderhouden. Dit omvat het smeren en afstellen van onderdelen zoals de ketting, remmen en versnellingen, het controleren en indien nodig vervangen van versleten onderdelen, en het reinigen en poetsen van de fiets.

Om je fiets te poetsen en te laten glanzen, heb je speciale fietspoetsmiddelen nodig die geschikt zijn voor het oppervlak van je fiets. Deze poetsmiddelen helpen om vuil en vlekken te verwijderen en beschermen tegelijkertijd de lak en andere oppervlakken van je fiets. Bij Anjo Jager Fietsen vind je een assortiment aan hoogwaardige poetsmiddelen die perfect zijn voor het reinigen en onderhouden van jouw fiets.

Houd je fiets in topconditie en ontdek ons assortiment smeer-, poets- en onderhoudsmiddelen op onze website. Bij Anjo Jager Fietsen streven we ernaar om jouw fietservaring te verbeteren door kwalitatieve onderhoudsproducten te bieden.