Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

De werkplaats

Subtitel

Het hart van ons bedrijf is de werkplaats, hier wordt dag in dag uit hard gewerkt om iedereen zo snel weer de weg op te krijgen met zijn of haar eigen fiets. Hier maken wij het verschil in kwaliteit en service.

Op dit moment hebben wij 12 ervaren deskundige monteurs aan het werk, met ieder zijn eigen specialiteit. Al bijna 30 jaar lang wordt er kennis uitgewisseld in onze werkplaats. Zo kunnen wij elk probleem aan, enkel op de meest professionele manier.

Productkennis is essentieel in deze tijd, daarom zijn onze monteurs altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, dit doen zij door regelmatig op cursus te gaan. Natuurlijk zijn zij ook allemaal voorzien van een Fietstechnicus of een Eerste fietstechnicus diploma.

Naast productkennis is gereedschap ook erg belangrijk, daarom wordt er in onze werkplaatsen enkel het beste gereedschap gebruikt voor uw fiets. Begin 2018 is er aan de Zendmastweg een compleet nieuwe werkplaats gebouwd, zodat wij nóg efficiënter kunnen werken. Ook zijn er hier speciale rekken in de nieuwe uitbouw gekomen, om uw fiets te stallen wanneer deze niet gerepareerd wordt. Er is plek voor meer dan 100 reparatie fietsen netjes te stallen, elk met hun eigen ruimte, zonder het risico dat deze beschadigen.

Voor wanneer de fiets in reparatie is, heeft u de mogelijkheid om een vervangende fiets mee te krijgen. Of het nu gaat om een E-bike, stadsfiets, mountainbike of racefiets.
​​​​​​​
Is uw fiets aan onderhoud of een reparatie nodig? Plan dan nu een afspraak in: 0592-356757 (Zendmastweg) of 0592-331710 (Brunelstraat).

Werkplaats Anjo Jager fietsen Assen
Werkplaats fietsenwinkel Assen