Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

Huka fietsen

Subtitel

Bij het Nederlandse merk Huka ligt de focus op het het leveren van oplossingen om mobiel te blijven. Mensen - jong en oud - met een beperking kunnen zo bijvoorbeeld niet meer van A naar B komen met een tweewieler. Voor hen produceert Huka aangepaste fietsen, zoals driewielers of een rolstoelfiets. En dat doet het bedrijf al meer dan 45 jaar. Voor het maken van onder meer elektrische driewielers, kijkt Huka naar individuele berijders en hun behoeften. Daar wil het merk vervolgens zo goed mogelijk bij aansluiten. Het verbeteren van de productlijn gaat continu door. 

elektrische driewielers

Heeft u behoefte aan meer stabiliteit? Of wilt u meer veiligheid onderweg? Huka heeft een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder onze eigentijdse elektrisch aangedreven driewielers. Voor volwassenen maar ook voor kinderen. De wegligging is uiterst stabiel waardoor u meteen uw gevoel van veiligheid vergroot. Deze e-bikes zijn tevens ook voorzien van een hydraulische beremming achter, wat ervoor zorgt dat u met weinig kracht eenvoudig kunt remmen. 

Huka elektrische driewieler
Unsplash

Daarom kiezen voor Huka driewielfiets

Subtitel

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor de elektrische driewielfietsen van het fietsmerk Huka. De voordelen van Huka zit in de motor, de stabiele wegligging en hoogwaardige afwerking. Daar bovenop krijgt u 10 jaar garantie op het frame en de voorvork. Hieronder gaan we wat dieper in op de voordelen van een Huka driewielfiets. 

Huka driewieler

Middenmotor

De elekrische fietsen van Huka hebben een middenmotor aan boord. Daardoor ervaart u een extra stabiele wegligging en ook extra fietscomfort. Ter vergelijking: op een elektrische driewielfiets met een voor- of achtermotor kunt u het gevoel hebben dat de fiets u vooruitduwt. Met een middenmotor heeft u dit niet en fietst u gemakkelijker weg. 

Afhankelijk van het model heeft u gemiddeld een actieradius van 50 kilometer. Genoeg voor veruit de meeste fietsers. Wilt u er zeker van zijn dat de Huka goed beveiligd is? Koop dan een fietsslot bij Anjo Jager.

Unsplash

Maak een proefrit

Subtitel

Of u nu een 'gewone' fiets nodig heeft van een merk als Sparta, of een 'gewone' elektrsiche fiets van Koga, een proefrit maken raden we altijd aan. We hebben een ruim terrein waar u in alle rust en veiligheid de Huka fiets kunt uitproberen. Zo weet u zeker of het merk en u een match zijn. Neem gerust eens contact met ons op of bezoek één van onze winkels in Assen.