Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Filters

Bakfietsen

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke en handige manier om uw kinderen, boodschappen of andere ladingen te vervoeren? Ervaar het gemak en de functionaliteit van elektrische bakfietsen bij Anjo Jager Fietsen. Bij Anjo Jager Fietsen hebben we een uitgebreid assortiment elektrische bakfietsen die comfort en gemak bieden. Met de elektrische bakfiets kunt u probleemloos lange afstanden afleggen en zware lasten met gemak vervoeren. Zoals met onze Urban Arrow bakfietsen.


De elektrische bakfietsen zijn uitgerust met krachtige elektrische motors die het trappen ondersteunen, zelfs wanneer u een volgeladen bakfiets hebt. Ze bieden voldoende ruimte om kinderen veilig en comfortabel te vervoeren en zijn ook ideaal voor het meenemen van boodschappen, bagage of andere grote items. Ook voor een onderhoudsbeurt aan uw elektrische bakfiets helpt Anjo Jager Fietsen u graag verder, bekijk de mogelijkheden!


Kies voor comfort, duurzaamheid en functionaliteit en ontdek alle voordelen van elektrische bakfietsen bij Anjo Jager Fietsen.

35 resultaten
Volgorde