Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Filters

Spatbord/Lap

Spatborden zijn handige fiets accessoires die helpen om je fiets schoon en beschermd te houden, vooral tijdens regenachtige ritten. Bij Anjo Jager Fietsen hebben we een ruim assortiment aan spatborden voor iedere fiets.5 resultaten
Volgorde

Polisport | POLISPORT

Polisport a spatbord Mud-Pro

EuroFender | EUROFENDER

EF v spatb Snello 28 46mm zi

Spatbord/lap voor de fiets kopen


Spatborden voorkomen dat modder, water en vuil opspatten tijdens het fietsen, waardoor zowel jij als je fiets schoon blijven. Dit is vooral handig tijdens natte weersomstandigheden of bij het rijden op modderige paden.

Het juiste type spatbord hangt af van het type en merk fiets dat je hebt. Bij Anjo Jager Fietsen hebben we spatborden die compatibel zijn met een breed scala aan fietsen, waaronder Trek fietsen, Gazelle, Sparta en zelfs Urban Arrow bakfietsen.

Hoe installeer je spatborden? Het monteren van spatborden is eenvoudig en vereist geen speciaal gereedschap. Je bevestigt het spatbord eenvoudigweg aan de onderkant van je fiets met behulp van de meegeleverde bevestigingsmiddelen.

Bij Anjo Jager Fietsen vind je een assortiment aan hoogwaardige spatborden die perfect zijn voor verschillende fietsen. Ontdek de praktische spatborden voor jouw fiets bij Anjo Jager Fietsen en houd je fiets schoon en beschermd tijdens al je ritten.