Ons team van de Brunelstraat


Ik ben Remon Jager en woon in het mooie Assen!
Opgegroeid tussen de fietsen, het kan dus ook haast niet missen dat de passie voor de fietsenbranche mij niet voorbijgegaan is.

Ik ben bedrijfsleider van ons filiaal in de Asserwijk ‘Vredeveld’, gespecialiseerd in verkoop van elektrische fietsen.
 
Ik heb 10 jaar lang fanatiek wedstrijden gefietst op de racefiets. Vanaf het moment dat ik van de middelbare school af ben heb ik de wedstrijden links laten liggen.
Nu kan ik mij 100% op mijn werk/hobby focussen. Met mooi weer in het weekend pak ik nu liever de MTB. De mountainbikeroute bij Gieten is mijn favoriet. 
Naast het sleutelen aan fietsen vind ik het ook erg leuk om aan auto’s te sleutelen. Daarnaast ben ik nog steeds erg druk met doorleren naast mijn baan. Dit doe ik, omdat ik het leuk vind om mijzelf uit te dagen en te ontwikkelen binnen onze branche. Op dit moment ben ik de opleiding ‘Ondernemer Retail’ aan het doen.
 
Telefoonnummer: 0592-331710 
vredeveld@anjojagerfietsen.nl


Ik ben Marthijs en woon in Assen.
Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het schildersvak was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Aangezien fietsen en vooral mountainbiken al langer een hobby van mij was vond ik die uitdaging in het fietsen vak. Wat is er nou mooier dan van je hobby je werk te maken.

Na eerst 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij een fietsenwinkel in Zuidlaren werk ik nu sinds een jaar aan de Brunelstraat in Assen. Hier ben ik voornamelijk bezig in de werkplaats.
Naast het sleutelen aan fietsen heb ik mij ook gespecialiseerd in bikefitting.

Ook ben ik zelf regelmatig op de fiets te vinden zowel racefiets als mountainbike.

Telefoonnummer: 0592-331710
vredeveld@anjojagerfietsen.nl

Hier onder een sfeerimpressie van onze winkel aan de Brunelstraat.