Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

πŸŽ‰ Anjo Jager fietsen bestaat 30 jaar! Dit jaar maak jij kans op mooie prijzen! Bekijk snel onze acties! πŸŽ‰

ONS TEAM VAN DE BRUNELSTRAAT

Remon
Unsplash

REMON JAGER

Subtitel

Ik ben Remon Jager, woonachtig in Assen.
Opgegroeid tussen de fietsen, het kan dus ook haast niet missen dat de passie voor de fietsenbranche mij niet voorbijgegaan is.

In 2018 heb ik als bedrijfsleider onze 2de vestiging opgezet in de Asserwijk β€˜Vredeveld’. Sinds 1 jan 2020 ben ik mede-eigenaar van Anjo Jager Fietsen VOF en buig ik mij over de bedrijfsvoering van beide vestigingen. Het ondernemen zit in mijn bloed, dit doe ik dan ook met veel passie en plezier. 

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit; personeelszaken, marketing, B2B communicatie, inkoop, verkoop en alles betreffende de operationele bedrijfsvoering. 
 
Ik heb vanaf 7-jarige leeftijd fanatiek wedstrijden gefietst op de racefiets voor een periode van 10 jaar. Na de middelbare school heb ik de wedstrijden links laten liggen en ben ik mij volledig gaan focussen op het bedrijf.

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om te sporten en bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dan ook bijna altijd wel met een opleiding/cursus bezig, met name gerelateerd aan het ondernemen. Ik vind het ook heerlijk om te motorrijden, daarnaast ga ik graag op vakantie naar ItaliΓ«.

Telefoonnummer: 0592-331710 
Remon@anjojagerfietsen.nl

Marthijs
Unsplash

MARTHIJS

Subtitel

Ik ben Marthijs en woon in Assen.
Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het schildersvak was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Aangezien fietsen en vooral mountainbiken al langer een hobby van mij was vond ik die uitdaging in het fietsen vak. Wat is er nou mooier dan van je hobby je werk te maken.

Na eerst 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij een fietsenwinkel in Zuidlaren werk ik nu sinds 2018 voor Anjo Jager Fietsen aan de Brunelstraat in Assen. Sinds 1 maart 2022 ben ik verantwoordelijk voor deze vestiging als filiaalmanager. 
​​​​​​​
Naast het sleutelen aan fietsen heb ik mij ook gespecialiseerd in bikefitting.

Ook ben ik zelf regelmatig op de fiets te vinden zowel racefiets als mountainbike.

Telefoonnummer: 0592-331710
vredeveld@anjojagerfietsen.nl

Rick
Unsplash

RICK

Subtitel

Ik ben Rick, 34 jaar oud en woon in Zuidlaren. Sinds mijn 14e ben ik werkzaam in de fietsenbranche. Eerst begonnen als zaterdag hulp, later als vaste kracht. Mijn passie gaat uit naar de geschiedenis van de fiets, hoe historischer hoe leuker ik het vind. 
 
Ik ben werkzaam geweest bij Vierhout 2wielers, Steenbergen Fietsen en Giant store Veenstra voordat ik hier bij Anjo Jager Fietsen terecht kwam. Ik werk hier nu sinds 1 maart 2020 en heb het enorm naar mijn zin om te werken in dit professionele en gezellige team.  

Telefoonnummer: 0592-331710
vredeveld@anjojagerfietsen.nl

Lars
Unsplash

Lars Scholing

Subtitel

Mijn naam is Lars.

Ik werk sinds maart 2018 bij Anjo Jager fietsen. Mijn taak is om de gebruikte fietsen (inruilers) weer als nieuw te maken zodat ze weer verkocht kunnen worden. Ik vind het leuk om bezig te zijn met fietsen omdat het een mooie techniek is.
 
Ik ga ook nog naar school, in 2020 heb ik de opleiding 'Technicus Engineering' op het Noorderpoort in Groningen afgerond. Nu studeer ik 'Technische Bedrijfskunde' op de Hanze Hogeschool, ook in Groningen.

In de vakanties werk ik altijd meer dan daarbuiten, ik werk zowel aan de Zendmastweg als de Brunelstraat.
 
In mijn vrije tijd voetbal ik nog bij Achilles 1894 en mountainbike ik graag op mijn Trek X-Caliber 8.
 

Telefoonnummer: 0592-356757

Rinnert
Unsplash

Rinnert Wirda 

Subtitel

Hallo, ik ben Rinnert.
Al jaren lang ben ik actief in de tweewieler branche. Ik ben van de motorfietsen overgestapt naar de fietsen.
​​​​​​​De liefde voor de motoren en motorsport blijft natuurlijk. In de vrije tijd ben ik dan ook veelal te vinden op en naast het circuit.

De dynamiek van de fietsenbranche bevalt erg goed. De montage en verkoop vloeit goed in elkaar door en ik kan de klant bedienen van a tot z. Het is fijn om een aanspreekpunt te kunnen zijn in deze mooie winkel.
​​​​​​​
Telefoonnummer: 0592-331710
vredeveld@anjojagerfietsen.nl

ONZE WINKEL AAN DE BRUNELSTRAAT