Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

ONS TEAM VAN DE BRUNELSTRAAT

Unsplash
Unsplash

REMON JAGER

Subtitel

Ik ben Remon Jager, woonachtig in Assen.
Opgegroeid tussen de fietsen, het kan dus ook haast niet missen dat de passie voor de fietsenbranche mij niet voorbijgegaan is.

In 2018 heb ik als bedrijfsleider onze 2de vestiging opgezet in de Asserwijk ‘Vredeveld’. Sinds 1 jan 2020 ben ik mede-eigenaar van Anjo Jager Fietsen VOF en buig ik mij over de bedrijfsvoering van beide vestigingen. Het ondernemen zit in mijn bloed, dit doe ik dan ook met veel passie en plezier. 

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit; personeelszaken, marketing, B2B communicatie, inkoop, verkoop en alles betreffende de operationele bedrijfsvoering. 
 
Ik heb vanaf 7-jarige leeftijd voor 10 jaar lang fanatiek wedstrijden gefietst op de racefiets. Na de middelbare school heb ik de wedstrijden links laten liggen en ben ik mij volledig gaan focussen op het bedrijf.

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om te sporten en bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dan ook bijna altijd wel met een opleiding/cursus bezig, met name gerelateerd aan het ondernemen. Ik vind het ook heerlijk om te motorrijden, daarnaast ga ik graag op vakantie naar Italië.

Telefoonnummer: 0592-331710 
vredeveld@anjojagerfietsen.nl

Unsplash
Unsplash

MARTHIJS

Subtitel

Ik ben Marthijs en woon in Assen.
Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in het schildersvak was het tijd voor een nieuwe uitdaging.
Aangezien fietsen en vooral mountainbiken al langer een hobby van mij was vond ik die uitdaging in het fietsen vak. Wat is er nou mooier dan van je hobby je werk te maken.

Na eerst 4 jaar werkzaam te zijn geweest bij een fietsenwinkel in Zuidlaren werk ik nu sinds 2018 voor Anjo Jager Fietsen aan de Brunelstraat in Assen. Sinds 1 maart 2022 ben ik verantwoordelijk voor deze vestiging als filiaalmanager. 
​​​​​​​
Naast het sleutelen aan fietsen heb ik mij ook gespecialiseerd in bikefitting.

Ook ben ik zelf regelmatig op de fiets te vinden zowel racefiets als mountainbike.

Telefoonnummer: 0592-331710
vredeveld@anjojagerfietsen.nl

Unsplash
Unsplash

RICK

Subtitel

Ik ben Rick, 34 jaar oud en woon in Zuidlaren. Sinds mijn 14e ben ik werkzaam in de fietsenbranche. Eerst begonnen als zaterdag hulp, later als vaste kracht. Mijn passie gaat uit naar de geschiedenis van de fiets, hoe historischer hoe leuker ik het vind. 
 
Ik ben werkzaam geweest bij Vierhout 2wielers, Steenbergen Fietsen en Giant store Veenstra voordat ik hier bij Anjo Jager Fietsen terecht kwam. Ik werk hier nu sinds 1 maart 2020 en heb het enorm naar mijn zin om te werken in dit professionele en gezellige team.  

Telefoonnummer: 0592-331710
vredeveld@anjojagerfietsen.nl

ONZE WINKEL AAN DE BRUNELSTRAAT