Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Fietsenmaker Assen

Unsplash

Regelmatige controle voor een veilige rit

Subtitel

Bij veel mensen is fietsen een dagelijkse bezigheid. Naar het werk, naar de stad, naar familie of naar de supermarkt. Veel mensen gaan overal heen op de fiets. Een goede fiets is hierbij belangrijk en daarom moet een fiets met enige regelmaat gecontroleerd worden. Een fietsenmaker of fietstechnicus is hierbij van grote waarde. Een fietsenmaker repareert en controleert fietsen en dit is belangrijk voor een veilige rit. Fietsenmaker Assen is essentieel om veilig en soepel rond te kunnen fietsen.

Unsplash

De rol van een fietsenmaker

Subtitel

Een fietsenmaker is gespecialiseerd in het onderhouden, optimaliseren en repareren van fietsen. Fietsen hebben regelmatig onderhoud nodig en dat kan bij de fietsenmaker in Assen. De ketting moet regelmatig gesmeerd worden, de remmen moeten worden afgesteld en de banden moeten gecontroleerd worden. Als er iets kapot is aan uw fiets, dan kan een fietsenmaker dit snel oplossen. Als u een nieuwe fiets wilt aanschaffen is het ook verstandig om een fietstechnicus raad te plegen. Fietsenmakers kunnen u met hun kennis adviseren om de beste keuze voor een nieuwe fiets te maken. Heeft u voorkeur voor een gewone fiets, zoals de Gazelle, of voor een elektrische fiets?

Fietsenmaker Assen
Unsplash

Breng een bezoek aan een lokale fietsenmaker

Subtitel

Bij een lokale fietsenmaker kunnen ze u altijd helpen. Een fietsenmaker in Assen is veel open, zorgt ervoor dat u rond kunt fietsen en neemt ook altijd de tijd voor een klein praatje. We bieden een goede service en kunnen u helpen om een nieuwe fiets uit te zoeken in ons grote assortiment of om uw oude fiets te repareren. Wij staan altijd voor u klaar!

Unsplash

Het assortiment van de fietsenmaker in Assen

Subtitel

Anjo Jager Fietsen, de fietsenmaker in Assen, heeft een breed assortiment aan fietsen. We hebben veel stadsfietsen, tandems, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen, loopfietsen en vouwfietsen. Heeft u liever een fiets met elektrische ondersteuning? We hebben elektrische stadsfietsen, elektrische hybride fietsen en bakfietsen met elektrische ondersteuning. Deze fietsen zijn allemaal van merken als Batavus, Cortina, Gazelle, Huka, Koga, Orbea en Sparta. Ook kunt u bij ons terecht voor tweedehands fietsen of bijvoorbeeld fietssloten. Deze fietsen zijn zeer geschikt voor mensen met een kleiner budget. We controleren en repareren deze fietsen goed voordat we ze verkopen, dus u krijgt een fiets die nog goed werkt en er nog goed uitziet. Naast nieuwe en tweedehands fietsen en het repareren van fietsen, kunt u bij ons ook een fiets huren. 

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van alle soorten fietsen. Ons enthousiaste team staat klaar om u te helpen met de reparatie van uw fiets of om een nieuwe fiets uit te zoeken. Wij zijn een fietsenmaker in Assen met twee vestigingen. Aan de Zendmastweg 1 en aan de Brunelstraat 3 in Assen. Is het voor u lastig om naar een van de winkels te komen, maar moet uw fiets wel gerepareerd worden? Wij hebben een haal- en brengservice die de fiets bij u thuis kan ophalen en na de reparatie weer terugbrengt. Als fietstechnicus in Assen doen wij dit voor de mensen in Assen geheel kosteloos.