Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Gazelle fietsen

slider image
Unsplash

Koninklijke Gazelle fietsen

Subtitel

Gazelle, het enige fietsmerk met het predicaat ‘koninklijk’. Al vanaf de oprichting in 1892 is Gazelle één van de meest bekende en betrouwbare fietsenfabrikanten. Sinds 1992 mag de Nederlandse fietsfabrikant zich ‘koninklijk’ noemen. Het bedrijf produceert ruim 275.000 fietsen op jaarbasis en is daarmee marktleider in Nederland. Nederlanders associëren de Gazelle fiets met kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij kopen dan ook graag een Gazelle fiets. Bij de productie van de Gazelle fiets wordt nadrukkelijk rekening gehouden met mens, milieu, het product en de maatschappij.

Gazelle fiets
Gazelle fietsen scherp geprijsd
Gazelle fiets voordelig
Unsplash

Een leven lang fietsplezier met Gazelle

Subtitel

Het imago van Gazelle fietsen is dat ze jaren meegaan en de mensen voorzien van een leven vol fietsplezier. Ook Anjo Jager Fietsen wil hier graag zijn steentje aan bijdragen. Met een uitgebreid assortiment van de nieuwste modellen e-bikes, hybride fietsen en stadsfietsen voorziet het de mensen van de geliefde, betrouwbare fietsen. Ons complete assortiment Gazelle fietsen is online te bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Assen. Hier kunt u ons complete assortiment in alle rust zelf bekijken en ervaren met een gratis proefrit. Heeft u online uw droomfiets gevonden? Of twijfelt u nog? U kunt alle fietsen die in onze webshop staan gratis en vrijblijvend testen aan huis. We komen de fiets persoonlijk bij u thuis langsbrengen zodat u een testrit kunt maken.

Unsplash

Op Gazelle fietsen kunt u bouwen

Subtitel

Gazelle is een begrip in de fietswereld! Het is een merk vol traditie en jarenlange kwaliteit. Traditioneel betekent echter niet dat het niet met de tijd meegaat. Gazelle weet namelijk precies wat de fietser van een fiets verwacht en speelt hier dan ook perfect op in. Of het nu een elektrische fiets, een hybride fiets of een stadsfiets betreft, Gazelle staat altijd garant voor veelzijdigheid, elegantie, duurzaamheid en bovenal topkwaliteit. De Gazelle fiets is een fiets waar u op kunt bouwen!

Unsplash

Ontwikkeling van Gazelle

Subtitel

Al jarenlang marktleider in Nederland, een jaarlijkse verkoop van 275.000 fietsen en fietsliefhebbers die zweren bij het merk. Gazelle steekt ziel en zaligheid in het blijven ontwikkelen van hun fietsen. Fietsend Nederland heeft zo zijn verwachtingen waar de fiets aan moet voldoen. Gazelle speelt hier op in met het constant verbeteren van de fietsen waarmee het uiteindelijk ook haar ‘koninklijke’ predicaat heeft verdiend. Enkele belangrijke ontwikkelingen die Gazelle de laatste jaren heeft doorgevoerd zijn:
​​​​​​​
- Lichte fietsen: dit weten ze ieder jaar weer te optimaliseren tot nog lichtere fietsen.
- Slim design: het innovatieve karakter van Gazelle komt altijd weer terug in het design van de fiets.
​​​​​​​- Robuuste kwaliteit: duurzame fiets met weinig onderhoudskosten.

Unsplash

Collectie Gazelle fietsen

Subtitel

Als officieel Gazelle dealer heeft Anjo Jager Fietsen een uitgebreid assortiment te bieden. Een speciaal aandachtspunt gaat daarbij uit naar de E-bike Gazelle Grenoble HMB en de Vento HMB. Deze unieke modellen worden in de omgeving van Assen alleen door Anjo Jager Fietsen aangeboden. Ons assortiment aan betrouwbare elegante Gazelle fietsen bestaat daarnaast uit hybride fietsen en stadsfietsen.

Elektrische Gazelle fiets

De elektrische fiets (E-bike) is inmiddels al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Gazelle speelt hier perfect op in met een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning. Of u de fiets wilt gebruiken voor het doen van uw dagelijkse boodschappen, om naar het werk te gaan of om te fietsen door heuvelachtig gebied, voor de elektrische fietsen van Gazelle is niets te gek. Het is het meest betrouwbare dagelijkse vervoermiddel en uw sportieve partner in één.

Gazelle fietsen
Unsplash

Gazelle stadsfiets

Subtitel

Met een zeer breed assortiment aan Gazelle stadsfietsen kunnen wij iedereen voorzien van de gewenste fiets voor dagelijks gebruik. Lichte stadsfietsen, bakfietsen, moederfietsen of juist een wat sportievere stadsfiets, wij hebben het allemaal. Wanneer u een Gazelle stadsfiets in huis haalt dan bent u verzekerd van een betrouwbare, trendy fiets. Of u de fiets wilt gebruiken voor het doen van boodschappen, naar het werk te gaan of om een lange tocht mee te maken, Gazelle heeft de ideale fiets voor elke situatie. Benieuwd naar onze stadfietsen? Bekijk dan online ons assortiment of breng eens een bezoekje aan onze winkel in Assen en ervaar wat het is om op een Gazelle stadsfiets te fietsen.

Unsplash

Hybride Gazelle fietsen

Subtitel

De hybride Gazelle fietsen combineren eigenlijk het beste van twee werelden in één fiets. Het is een kruising tussen een stadsfiets en een sportieve fiets. De betrouwbare fiets die u elke dag naar het werk brengt en in het weekend is het dé sportieve partner. De Gazelle hybride fiets kenmerkt zich door het lichte frame en is altijd voorzien van versnellingen en een accu.