Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Van Nicholas

slider image
Unsplash

Van Nicholas fietsen

Subtitel

Voor lange afstanden door de Nederlandse landschappen, een sportieve race in de bossen of een snelheidsrit op het asfalt stapt u op een Van Nicholas fiets. Deze fietsen met frames van titanium vallen op dankzij het unieke ontwerp en rijdt dankzij de hoge kwaliteit enorm comfortabel. Eenmaal op een Van Nicholas fiets en u wilt niet anders meer.
​​​​​​​
Ontdek de verschillende fietsen van dit hoogwaardige merk die u in ons assortiment vindt. Lees over de voordelen en kom erachter waarom een Van Nicholas uw plezier in het fietsen verhoogt.

Van Nicholas fietsen
Van Nicholas fiets
Van Nicholas
Unsplash

De kwaliteit in vormgeving en materiaal

Subtitel

Wat Van Nicholas fietsen zo bijzonder maken is in de eerste plaats dat de frames niet van aluminium of carbon zijn, maar van hoogwaardig titanium. Dat maakt de Van Nicholas uniek in zijn soort. Daarnaast valt de vormgeving die echt op. Er is goed nagedacht over het ontwerp en eenmaal op de weg zullen omstanders u opmerken. Uiteraard gaat het niet alleen om het stijlvolle uiterlijk van de
fiets, de functionele aspecten spelen een essentiële rol in het ontwerp. Om die reden is er volop aandacht voor de manier waarop uw fiets contact maakt met de ondergrond, hoe wind en andere omstandigheden de weerstand vergroten en hoe u als racer langdurig en comfortabel op het zadel kan zitten.

Al deze factoren zijn onderdeel van het doel om de lange levensduur van Van Nicholas fietsen te behouden. We willen u op lange termijn het plezier en comfort geven waarmee u een langeafstandsrit of een sportieve heuvelrace tegemoet gaat.

Van Nicholas fiets bestellen
Van Nicholas fiets kopen
Van Nicholas fiets bij Anjo Jager
Unsplash

Diverse modellen van Van Nicholas

Subtitel

Bij de Van Nicholas fietsen draait het om kwaliteit en duurzaamheid en dat ziet u terug in de diverse fietsen die wij onder dit merk verkopen. Door de titanium frames is de fiets oersterk en tegelijk erg licht. De intensiteit en duur van uw ritten hebben geen invloed op de staat waarin de fiets verkeert, want dankzij de lange levensduur kunt u er jarenlang op rijden. Wilt u snelle ritten en uw fysieke conditie testen, stap dan op de gestroomlijnde Van Nicholas racefiets. Bent u meer van de avontuurlijke ritten in heuvel- en berggebieden, dan hebben we stoere mountainbikes van Van Nicholas voor u te koop. Ook hebben we Ridley gravelbikes in ons assortiment. Met deze fietsen kun je van de verharde wegen afsturen en offroad verkennen. Geschikt voor zandpaden, gravel paden, bospaden etc.

Maak daarnaast ook kennis met andere merken in onze collectie met hoogwaardige racefietsen, mountainbikes en gravelbikes. Van Orbea en Trek vindt u bij ons fietsen waarmee u net als met de Van Nicholas fiets uw prestaties naar een nieuw niveau verlegd. Zorg er wel voor dat uw Van Nicholas goed beveiligd is, met onder andere onze fietssloten

Van Nicholas fietsen ​​​​​​​van Anjo Jager Fietsen

Ervaar de hoge kwaliteit en het comfort van onze titanium Van Nicholas fietsen. U zult merken dat u uw ritten langer volhoudt en dat u meer plezier haalt uit de trainingen. Bent u benieuwd naar meer en wilt u onze fietsen eens van dichtbij bekijken? We heten u van harte welkom in onze winkel. Daarnaast kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over het merk of over een van onze andere fietsen. We helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte Van Nicholas fiets.

Van Nicholas - Anjo Jager