Fietsplan

Heel Nederland op een nieuwe fiets van de zaak, hoe pak je dat aan ? 

U kunt met uw werkgever een regeling treffen waardoor de belasting meebetaalt aan U fiets. Ook bestaat de mogelijkheid om als werkgever de kosten van een nieuwe fiets geheel of gedeeltelijk te vergoeden.
  
De belasting betaalt mee aan U fiets

Om het gebruik van een fiets voor woon- en werkverkeer te stimuleren is er een belastingmaatregel, die het heel Uvoordelig maakt om een nieuwe fiets te kopen.
 

De mogelijkheden zijn onder andere:

 

Laat geheel vrijblijvend door Anjo Jager Fietsen een fietsplan voor uw bedrijf of organisatie opzetten en profiteer daarbij onder meer van de volgende voordelen:


Mede door de directe samenwerking met Gazelle kunnen wij u een uitstekende begeleiding van het totale fietsplan garanderen. Anderzijds kunnen wij alle fietsenmerken leveren die u maar wenst.
Anjo Jager Fietsen is de directe schakel tussen fabrikant en consument. Dit maakt het mogelijk om een snelle en zekere afhandeling te verzorgen en net zo belangrijk een uitstekende nazorg voor langdurig fietsplezier te geven.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken stuur ons dan een E-mail. Geef hierin onder meer aan: naam en adres van uw bedrijf, de wijze waarop wij u het beste kunnen bereiken, hetgeen u van het fietsplan verwacht en zo mogelijk wie binnen uw bedrijf bijv. op de afdeling P & O, of in de ondernemingsraad hierover gaat. Wilt u alleen individuele informatie vermeld dan in elk geval uw telefoonnummer.

Uiteraard kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen – 0592–35 67 57 – (een beller is altijd sneller)