Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

Online workshop fietsen leasen

Subtitel

Sinds 2020 is het mogelijk om bij aangesloten fietsenzaken van Lease a Bike een fiets te leasen. Werkgevers kunnen hun bedrijf aanmelden en werknemers kunnen hun (droom)fiets voor een klein bedrag per maand leasen. Het leasen van een fiets wordt ook wel het fietsplan 2.0 genoemd. Toch zijn er nog veel werkgevers en leidinggevenden die met vragen rondlopen. Om duidelijkheid te geven organiseren wij op dinsdagavond 30 maart een speciale online workshop. 

Unsplash

Fiets leasen

Subtitel

Fietslease is een vrij nieuwe trend. Bij de operational lease-constructie bent u geen eigenaar van de fiets, maar betaalt u (of uw werkgever) een vast bedrag per maand voor het gebruik van de fiets. Het leasebedrag hangt af van het type fiets, de leaseduur en het aantal kilometers dat u per jaar fietst. Tijdens het webinar vertellen wij er meer over. Via onderstaande knop kun je alvast meer leasen en middels onze lease calculator achterhalen wat die nieuwe mooie fiets jou per maand zou kosten.

Unsplash

Online workshop fiets leasen

Subtitel

Iedereen die interesse heeft mag deelnemen. Samen met Lease a Bike proberen wij alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. En omdat we niet samen mogen komen, doen we dit nu online. We maken er een leuke en interactieve avond van en beantwoorden al je vragen.

De deelname is uiteraard GRATIS. Maar wees er wel snel bij! Om iedereen persoonlijke aandacht te kunnen geven, hebben wij maar ruimte voor 10 enthousiaste deelnemers. Zo kunnen wij iedereen voldoende aandacht geven en inspelen op alle vragen. Doe jij mee? Meld je dan aan via onderstaande knop. Geef je naam en e-mailadres door en we sturen jou de toegangssleutel. Heb jij vooraf enkel vragen? Stuur ze mee bij jouw aanmelding of bel met 0592 356 757.

Unsplash