Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Gazelle elektrische fietsen

slider image
Unsplash

Elektrische fiets van Gazelle

Subtitel

Voor de dagelijkse rit naar werk pakt u niet langer de auto, maar stapt u op een elektrische fiets van Gazelle. U hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek voor uw auto voordat u op uw werk verschijnt. En gaat u met de fiets, dan hoeft u de wind niet te meer te trotseren. De elektrisch fiets is toegerust met een krachtige motor die de inspanning van u kan overnemen.

Wilt u een E-bike kopen waarbij u kunt vertrouwen op de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van het voertuig? Bij Anjo Jager Fietsen vindt u diverse elektrische Gazelle fietsen die voor dagelijks gebruik en voor sportieve doeleinden uitermate geschikt zijn.

 

De kwaliteit van de elektrische fiets van Gazelle

Stapt u op een elektrische Gazelle fiets, dan zult u ervaren hoe comfortabel en krachtig de E-bike zich voortbeweegt. Als marktleider van de fietsbranche levert Gazelle elektrische fietsen die garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Of u nu een groot aantal kilometers in een week aflegt of dat de elektrische fiets veel stilstaat, met Gazelle kunt u erop vertrouwen dat u voor vertrek niet onverhoopt stil komt te staan.

Elektrische fiets Gazelle
Elektrische fiets Gazelle kopen

2 uitvoeringen: stadsfiets en hybride

Als u bij Anjo Jager Fietsen een elektrische fiets Gazelle koopt, dan heeft u keuze uit een elektrische hybridefiets of een stadsfiets. Voor welk model u ook gaat, de fiets wordt zodanig afgesteld dat die exact op uw lichaam is afgestemd. Zo zit u comfortabel op uw fiets en legt u lange afstanden af zonder uw rug en knieën te overbelasten.

Wilt u een Gazelle stadsfiets kopen, dan rijdt u dagelijks op een E-bike van hoge kwaliteit. Met luxe en stijl fietst u door de binnenstad of langs weidse landschappen, terwijl de motor het werk voor u doet. Met de Gazelle hybride fiets haalt u een sportief model in huis waarmee u heuvelachtige landschappen en stevige winden trotseert. Het model zit tussen een racefiets en mountainbike in en is geschikt voor ontspannen en sportieve fietstochten.

Unsplash

Gazelle tweedehands fiets

Subtitel

In ons assortiment vindt u prachtige uitvoeringen van de elektrische fietsen van Gazelle. Is dit net iets boven uw budget, dan kunt u ook kijken in ons aanbod met tweedehands e-bikes. De kwaliteit hiervan doet niet onder voor de kwaliteit van een gloednieuwe E-bike. Of kies voor een elektrische fiets leasen. Lees hier meer over e-bike leasen bij Anjo Jager Fietsen.

Unsplash

Elektrische fiets Gazelle kopen bij Anjo Jager

Subtitel

Heeft u online een elektrische fiets Gazelle gezien en wilt u die in het echt komen bewonderen? Of wilt u in de showroom kijken welke E-bikes van Gazelle (of een ander merk als bijvoorbeeld Sparta) nog meer uitgestald staan? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Anjo Jager Fietsen en kom langs voor een proefrit op een van onze elektrische fietsen. Een Gazelle fiets kopen doet u bij Anjo Jager Fietsen.