Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Filters

Snelbinder

Snelbinders zijn praktische accessoires die het vervoeren van spullen op fietsen gemakkelijker maken. Bij Anjo Jager Fietsen hebben we een assortiment aan snelbinders om aan jouw behoeften te voldoen.117 resultaten
Volgorde

SNELBINDER KOGA 580MM ZW | SNELBINDER KOGA 580MM ZW

SNELBINDER KOGA 580MM ZW

Widek triobinder uni bev | Widek triobinder uni bev

Widek triobinder uni bev zw/wit

Widek triobinder uni Jean | Widek triobinder uni Jean

Widek triobinder uni Jeans l bl/wt

....

Snelbinders tegen betaalbare prijzen


Het type snelbinder dat je nodig hebt, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en het gebruik van jouw fiets. Bij Anjo Jager Fietsen hebben we verschillende soorten snelbinders, zoals enkele snelbinders voor het vastmaken van kleinere voorwerpen en dubbele snelbinders voor het vervoeren van grotere spullen.

Het bevestigen van een snelbinder is eenvoudig. Je plaatst de snelbinder over de bagagedrager van je fiets en haalt de uiteinden door de bevestigingsogen. Vervolgens trek je de snelbinder strak aan om de lading veilig vast te zetten.

Bij Anjo Jager Fietsen vind je een assortiment aan hoogwaardige snelbinders tegen betaalbare prijzen. Bezoek onze winkel of bekijk ons aanbod online om de perfecte snelbinder voor jouw Trek of Gazelle fietsen te vinden.

Ontdek de handige snelbinders voor jouw fiets bij Anjo Jager Fietsen en maak het vervoeren van spullen op je fiets een stuk gemakkelijker.