Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

Ridley

Subtitel

Wilt u met minimale weerstand de snelheid voelen tijdens een mooie rit op uw Ridley gravelbike? Dan is de keuze voor het juiste merk essentieel. De hoge kwaliteit van uw fiets draagt eraan bij dat u een optimale race rijdt. Onze Ridley gravelbikes hebben de kwaliteit die u zoekt en helpen u ultiem te genieten van een snelle rit op diverse ondergronden.

Bekijk op deze pagina de fietsen van Ridley die wij in ons assortiment met hoogwaardige racefietsen aanbieden. Hier ontdekt u wat het merk u te bieden heeft wanneer u zoekt naar een gravelbike die uw ritten naar een hoger niveau tilt.

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

Over de gravelbikes van Ridley

Subtitel

Een eerste blik op onze gravelfietsen van Ridley nodigen u al uit om meer over deze fietsen te weten te komen. De strakke vormgeving van het frame heeft een stoere uitstraling die de aandacht trekt wanneer u op de fiets stapt.

Het uiterlijk van de Ridley fiets is niet het enige dat de belangstelling van menig wielrenners wekt. Het merk heeft veel meer te bieden en dat merkt u zodra u uw handen aan het stuur zet. De fiets is uitermate wendbaar en helpt u uw stuurgedrag te verscherpen. De vormgeving van de modellen zijn zodanig gestroomlijnd dat u tijdens het racen minimale weerstand voelt. En naast het aerodynamisch aspect is ook de mate van comfort meegenomen in het ontwerp. Terwijl u plaatsneemt op uw gravelbike van Ridley, voelt u het comfort door het stuur en het zadel.

Unsplash

Hoge kwaliteit van onze Ridley gravelbikes

Subtitel

We ervaren dat er echt is nagedacht over de kwaliteit en de vormgeving van onze Ridley gravelbikes. De fietsen bestaan uit lichtgewicht materialen en hebben tegelijk de kracht om lange afstanden af te leggen. U zit comfortabel en heeft voldoende grip, ongeacht het type ondergrond waarop u rijdt.

Ridley is niet het enige hoogwaardige merk dat in ons aanbod vertegenwoordigd is. We gaan voortdurend voor hoge kwaliteit, zoals met onze Van Nicholas en Urban Barrow bakfiets en helpen u graag aan een fiets waarop u uw kilometers kunt maken. Bekijk daarom ook onze fietsen van de volgende prominente merken:

Unsplash

Gravelbikes van Ridley bij Anjo Jager Fietsen

Stap op een van onze gravelbikes van Ridley en ervaar hoe u bijna automatisch uw prestaties verbetert. Het comfort en de kwaliteit dragen eraan bij dat u nog meer geniet van uw ritten en dat u de mogelijkheid heeft om de wendbaarheid en het stuurgedrag tijdens het fietsen optimaal te testen en te trainen.
​​​​​​​
Kom erachter of Ridley uw merk is. Bezoek onze winkel aan de Zendmastweg 1 waar u onze sportieve fietsen vindt of neem telefonisch contact met ons op om te informeren naar de Ridley gravelbike. Voor onze stadsfietsen en E-bikes bent u welkom aan onze vestiging aan de Brunelstraat 3. We staan klaar om u te adviseren en te helpen met het maken van uw keuze.