Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Sparta fietsen

slider image
Unsplash

SPARTA fietsen zijn 'something special'

Subtitel

Onder het motto: ‘Something Special’ is fietsmerk Sparta in 1917 opgericht. Hun motto hebben zij sindsdien ook daadkrachtig uitgedragen. Sparta zet namelijk al sinds jaar en dag innovatieve fietsen op de markt waarbij ze hun concurrenten altijd een streepje voor zijn. Het merk onderscheidt zich vooral op het gebied van e-bikes. Sparta kwam als één van de eerste fietsproducenten op de markt met elektrische fietsen. Deze fietsen waren destijds uniek omdat zij een krachtige fietsondersteuning gaven tot wel 40km p/u. Tegenwoordig gebruikt Sparta met name Bosch en Shimano Steps technologie, welke tot de beste systemen behoren.

Unsplash

Sparta fietsen zijn altijd trendy

Subtitel

Sinds de oprichting is fietsmerk Sparta niet meer uit de fietswereld te denken. Loop eens op een willekeurige zomerse dag over straat en u ziet overal de snelle, trendy Sparta e-bike voorbij komen. Als officiële Sparta dealer bied we een mooi uitgebreid assortiment aan Sparta fietsen aan. Bekijk ze hier via onze site of loop eens binnen in één van onze vestigingen in Assen. Hier kunt u in alle rust de fiets bewonderen en uitproberen met een gratis proefritje.

Unsplash

Maak een testrit en ervaar het zelf!

Subtitel

Heeft u zich georiënteerd en bent u ondertussen al meer te weten gekomen over de elektrische fietsen van Sparta? Wij adviseren u om een testrit te maken. Een testrit is van groot belang om de juiste keuze te maken. Kom voor een gratis en vrijblijvende testrit langs in  één van onze winkels in Assen. Onze specialisten zullen u voorzien van deskundig advies en helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Unsplash

Sparta e-bikes

Subtitel

Slim, innovatief en zeer krachtig! Sparta kwam als eerste leverancier op de markt met elektrische fietsen en produceert sindsdien de meest innovatieve modellen. Het is dan ook niet gek dat één van de Sparta modellen in 2018 verkozen is tot dé e-bike van het jaar. Het comfort van de e-bike wordt grotendeels bepaalt door de techniek van de fiets. Denk dan vooral aan de motor, het soort versnellingen en de verschillende systemen die de fiets aandrijven. De Sparta e-bikes zijn voorzien van trapondersteuning. Deze trapondersteuning wordt bepaald door sensoren. De fiets bevat meerdere sensoren. De algehele rijervaring wordt naast het type sensor bepaald door de accu van de e-bike, de bijbehorende actieradius en het display dat op de fiets zit. Wanneer u geen gebruik maakt van de trapondersteuning, voelt de elektrische fiets als een gewone fiets aan.

Unsplash

Sparta E-BIKE MET RIEMAANDRIJVING OF KETTING

Subtitel

E-bikes, en dus ook die van Sparta, zijn er met twee vormen van aandrijving: riemaandrijving en ketting. Een belangrijk punt bij het kiezen van uw nieuwe elektrische fiets. Het verschil tussen riemaandrijving en een e-bike met ketting is dat de eerstgenoemde onderhoudsvriendelijker is. Maar ook biedt een riem minder weerstand dan een fietsketting, waardoor u echt heel soepel van A naar B fietst. 

Ook een fietsketting kan onderhoudsvriendelijk zijn. Mits deze mooi in een ketingkast zit verpakt. Er kan op die manier geen vuil in de ketting komen. Sparta heeft daarnaast ook gewoon e-bikes met een open ketting, ook wel derailleurversnelling. Een derailleur is een type versnelling die u ook veelal terugziet bij de sportieve e-bikes. Hierbij heeft u een grote range aan versnellingen, waardoor u zelf bepaalt hoe zwaar of hoe licht u wilt trappen.

Unsplash

Sparta fiets altijd op maat afgesteld

Subtitel

Een fiets kan alleen comfortabel en vertrouwd aanvoelen wanneer deze perfect op maat is afgesteld. Dit geldt eveneens voor de Sparta fietsen. Om u het ‘Something Special’ gevoel van de Sparta fiets te laten ervaren, stellen wij de fiets perfect voor u af. Dit betekent dat wij u op de fiets zetten en deze volledig op basis van uw fysieke kenmerken en wensen rijklaar maken. Zo bent u verzekerd van jarenlang rijplezier!