Unsplash

SPARTA

Subtitel

Onder het motto: ‘Something Special’ is fietsmerk Sparta in 1917 opgericht. Hun motto hebben zij sindsdien ook daadkrachtig uitgedragen. Sparta zet namelijk al sinds jaar en dag innovatieve fietsen op de markt waarbij ze hun concurrenten altijd een streepje voor zijn. Sparta onderscheidt zich vooral op het gebied van de Sparta elektrische fiets en de Sparta stadsfiets. Sparta kwam als één van de eerste fietsproducenten op de markt met elektrische fietsen. Deze fietsen waren destijds uniek omdat zij een krachtige fietsondersteuning geven tot wel 40 Km/u! Hierbij werd veelal de Ion en Bosch technologie bij gebruikt, welke tot de beste systemen behoren.

Unsplash

OVERAL TRENDY SPARTA FIETSEN

Subtitel

Sinds de oprichting is fietsmerk Sparta niet meer uit de fietswereld te denken. Loop eens op een willekeurige zomerse dag over straat en u ziet overal de snelle, trendy Sparta fietsen voorbij komen. Het opvallende hierbij is dat er zoveel verschillende modellen zijn. Als officiële Sparta dealer biedt Anjo Jager Fietsen daarom ook een zeer uitgebreid assortiment aan e-bikes en stadsfietsen aan. Hieronder vindt u ons gehele assortiment Sparta fietsen. Ziet u een leuk model? Koop deze dan veilig en snel online óf breng een bezoek aan Anjo Jager Fietsen in Assen. Hier kunt u in alle rust de fiets bewonderen en uitproberen met een gratis proefritje.

BEKIJK DE TYPES SPARTA FIETSEN
​​​​​​​

Unsplash

Maak een testrit en ervaar het zelf!

Subtitel

Heeft u zich georiënteerd en bent u ondertussen al meer te weten gekomen over de Sparta (elektrische) fietsen?! Wij adviseren u om een testrit te maken. Een testrit is van groot belang om de juiste keuze te maken. Kom voor een gratis en vrijblijvende testrit langs bij Anjo Jager Fietsen in Assen. Onze specialisten zullen u voorzien van deskundig advies en helpen bij het maken van de juiste keuzes.

"Met Sparta iets
​​​​​​​speciaals in handen"

Unsplash

Sparta collectie

Subtitel

Sparta heeft als motto ‘Something Special’. Hiermee wil het iedere fietsliefhebber het gevoel geven dat zij met hun Sparta fiets is speciaals in handen hebben. Het is dan ook niet gek dat Sparta een zeer uitgebreid assortiment aan fietsen aanbied. Als officiële Sparta dealer heeft Anjo Jager Fietsen deze ook vrijwel allemaal in het assortiment opgenomen, zodat het iedereen kan voorzien in de gewenste fiets.

Unsplash

Sparta stadsfietsen

Subtitel

Hip, snel en betrouwbaar zijn de kernwoorden voor de Sparta stadsfiets. De fiets is ideaal voor korte ritjes naar het werk, de supermarkt of naar de sportvereniging. Ook voor langere ritten kunt u met de Sparta stadsfiets goed uit de voeten. De fiets is verkrijgbaar in gave kleuren en modellen. Wilt u liever iets sneller van A naar B, bekijk dan onze Sparta e-bikes.

Unsplash

Sparta e-bikes

Subtitel

Slim, innovatief en zeer krachtig! Sparta kwam als eerste leverancier op de markt met elektrische fietsen en produceert sindsdien de meest innovatieve modellen. Het is dan ook niet gek dat één van de Sparta modellen in 2018 verkozen is tot dé e-bike van het jaar. Het comfort van de e-bike wordt grotendeels bepaalt door de techniek van de fiets. Denk dan vooral aan de motor, het soort versnellingen en de verschillende systemen die de fiets aandrijven. De Sparta e-bikes zijn voorzien van trapondersteuning. Deze trapondersteuning wordt bepaald door sensoren. De fiets bevat meerdere sensoren. De algehele rijervaring wordt naast het type sensor bepaald door de accu van de e-bike, de bijbehorende actieradius en het display dat op de fiets zit. Wanneer u geen gebruik maakt van de trapondersteuning, voelt de elektrische fiets als een gewone fiets aan.

Unsplash

Altijd een op maat afgestelde Sparta bij Anjo Jager Fietsen

Subtitel

Een fiets kan alleen comfortabel en vertrouwd aanvoelen wanneer deze perfect op maat is afgesteld. Dit geldt eveneens voor de Sparta fietsen. Om u het ‘Something Special’ gevoel van de Sparta fiets te laten ervaren, stellen wij de fiets perfect voor u af. Dit betekent dat wij u op de fiets zetten en deze volledig op basis van uw fysieke kenmerken en wensen rijklaar maken. Zo bent u verzekerd van jarenlang rijplezier!