Nieuws

Vakantie sluiting

21-07-2020

Ook wij willen graag onze batterij opladen, en gaan er even tussen uit. In week 32 (van 4 augustus tot 11 augustus) zijn wij gesloten aan de Zendmastweg. Wel zijn wij geopend aan de Brunelstraat, voor spoedgevallen kunt u daar gewoon terecht. In week 31 en 33 zijn we wel open aan de Zendmastweg, maar werken dan met de helft van onze personeel. Daardoor kunnen wachttijden iets oplopen, wij vrag..

Kerst groet

23-12-2019

Het hele team van Anjo Jager Fietsen wenst iedereen hele fijne kerstdagen toe. En een gezond, gelukkig en sportief 2020. Gewijzigde openingstijden!   24 December 8:00 - 17:00 25 December Gesloten 26 December Gesloten 31 December Gesloten 1 januari Gesloten  ..

Onderzoek bewijst het: e-bikers bewegen net zoveel als gewone fietsers

03-12-2019

De e-bike van de zaak geeft in de praktijk net zoveel fysiek voordeel als de leasefiets zonder trapondersteuning. Dat toont een grote Europese studie op basis van gegevens uit 7 grote steden. De lagere intensiteit compenseren e-bikers namelijk door gemiddeld meer kilometers te fietsen. De e-bike wordt, door plagende collega’s, toch een beetje gezien als valsspelen. Je fietst wel, maar kri..

7 dingen die je moet weten over het leasen van een fiets

11-11-2019

1. Bijtelling Het kabinet vindt dat fietsen naar het werk goed voor het milieu is. Met de nieuwe regels die ze per 1 januari 2020 gaan hanteren, wordt het een stuk aantrekkelijk gemaakt om een fiets van de zaak te gebruiken. Net als bij een auto betaal je bijtelling. Wel zijn de uitgangspunten anders. Het bijtellingspercentage voor een fiets van de zaak is vanaf 2020 7%. Ook ondernemers kunnen e..

Anjo Jager MTB- / Graveltocht

06-11-2019

45 kilometer lang crossen door de ruige natuur van Drenthe!! Geschikt voor snelle rijders, maar ook minder snelle rijders! Ga jij met Jeroen en Dennis de uitdaging aan? Geef je dan kosteloos op voor de Anjo Jager MTB- / Graveltocht op zaterdag 21 december.  Bij aankomst verdelen we de groep in tweeën. In overleg bepalen we bij welke groep je wordt ingedeeld. Zorg er dus voor dat je op..

Vanaf nu verkrijgbaar bij Anjo Jager Fietsen: HUKA FIETSEN.

19-10-2019

 Heb je behoefte aan meer stabiliteit of gevoel van veiligheid of vrijheid? Met een brede collectie fietsen en andere vervoersmiddelen, waaronder eigentijdse driewielers, tandems, de rolstoelscooter, scootmobiel en duofietsen is Huka fietsen de oplossing. De driewielers en duofietsen zijn zowel met elektrische ondersteuning te krijgen als zonder ondersteuning. Kom langs en samen zoeken ..

De nieuwe Gazelle Ultimate

27-06-2019

Anjo Jager Fietsen presenteert de nieuwe Gazelle Ultimate C8+ HMB, een e-bike die een dynamisch, modern uiterlijk combineert met innovatieve toptechnologie. Daarmee zijn het prestatie- en comfortniveau in één woord samen te vatten: indrukwekkend. De Ultimate C8+ HMB, die eerder dit jaar al werd bekroond met de felbegeerde iF Design Award, is half juni gelanceerd, maar nu al te bewond..

Ik ga op fietsvakantie en neem mee...

18-06-2019

Als je op fietsvakantie gaat is het belangrijk de juiste spullen met je mee te nemen. Er is vaak niet veel ruimte en daarom is het een grote uitdaging om de juiste spullen met je mee te nemen. Hieronder vind je daarom ook een paklijst met spullen die wij zelf mee zouden nemen. Natuurlijk kan jij andere dingen belangrijker vinden. Mocht jij een aantal spullen niet tegenkomen die jij wel mee zou nem..

Vijf klimroutes die je goed voorbereiden op het komende raceseizoen

19-03-2019

Staat er voor jou komend seizoen weer een mooie klimtocht op het programma? Dan is het verstandig om alvast een aantal hoogtemeters te maken zodat jij tijdens de tocht niet verrast wordt. Wij hebben een 5-tal routes door heel Nederland voor je geselecteerd. 1. Langs de Hondsrug (Oosterhesselen, Drenthe) Ook lekker dichtbij huis kun je jezelf goed voorbereiden. Ondanks dat Noordoost Nederland..

Het Schwalbe Airless System is vanaf nu bij Anjo Jager Fietsen verkrijgbaar!

30-11-2018

Wat dit systeem bijzonder maakt zijn de comfortabele rijeigenschappen. Deze zijn bijna identiek aan een luchtband met 3,5 bar en het systeem gaat mee tot ca. 10.000 km, compleet onderhoudsvrij.  Uitermate geschikt voor woon-werkverkeer of E-bikers. Alleen verkrijgbaar bij de Airless gecertificeerde fietsvakhandel. Kom bij ons langs voor een proefrit of klik hier voor meer info: https://www.s..

MTB Testdag 1 december 2018

17-10-2018

Wat is er nou leuker dan om met je (fiets)vrienden door de paden van de Baggelhuizerplas te scheuren terwijl je de nieuwste MTB-modellen test? Na een geslaagde eerste editie, organiseren wij op 1 december onze tweede MTB-testdag. Ook voor de deelnemers van vorig jaar weer de perfecte gelegenheid om aan te sluiten en te genieten van de speciale MTB-aanbiedingen deze dag! Meld je aan voor 17 novembe..

RACING RAY EN RACING RALPH: DE NIEUWE CROSS COUNTRY-BROERTJES

13-10-2018

Twee nieuwe banden combineren hun krachten voor de uitdagingen van de moderne cross country parcoursen: met Racing Ray op het voorwiel en de nieuwe versie van Racing Ralph op het achterwiel, presenteert Schwalbe deze combinatie als nieuwe referentie voor de cross country.   De Cross Country heeft zich de laatste jaren pijlsnel ontwikkeld. Het maakt niet uit op welke ondergrond je rijdt ..

Nu ook fiets verhuur.

10-10-2018

Fiets Huren in Assen? Dat kan bij Anjo Jager Fietsen in Assen. Wil jij binnenkort de prachtige omgeving van Assen e.o. ontdekken? Hoe kan dit nou beter dan op een fiets? Bij Anjo Jager Fietsen, de fietsspeciaalzaak van Assen, kun je terecht voor fietsverhuur. Zowel aan de Zendmastweg als de Brunelstraat. Wij verhuren 'gewone' stadsfietsen maar ook e-bikes. Voor een dag of een langere ..

Leasefiets of het Fietsplan? Wat is het verschil?

13-09-2018

De (elektrische) leasefiets De leasefiets is vergelijkbaar met de leaseauto. De fiets wordt ter beschikking gesteld aan de werknemer. Ter beschikking stellen houdt in dat de fiets eigendom van de werkgever blijft. Dus wanneer de werknemer uit dienst gaat, mag de werknemer de fiets niet houden. Deze gaat terug naar de werkgever. De werkgever betaalt voor de aanschaf, verzekering en ond..

Welkom op onze nieuwe site

09-09-2018

Achter de schermen is hard gewerkt aan onze nieuwe site en webshop. De oude site voldeed niet meer helemaal aan de huidige wensen. Daarom is er gekozen voor een volledige nieuwe site. Voorzien van alle nieuwe snufjes. Zo half januari moet de volledige koppeling met onze kassa progamma ook klaar zijn. Het kan dus zijn dat nu nog niet alles er op staat maar daar word dus aan gewerkt. Mocht u iet..