Nieuws

Welkom op onze nieuwe site

09-09-2018

Achter de schermen is hard gewerkt aan onze nieuwe site en webshop. De oude site voldeed niet meer helemaal aan de huidige wensen. Daarom is er gekozen voor een volledige nieuwe site. Voorzien van alle nieuwe snufjes. Zo half januari moet de volledige koppeling met onze kassa progamma ook klaar zijn. Het kan dus zijn dat nu nog niet alles er op staat maar daar word dus aan gewerkt. Mocht u iet..

RACING RAY EN RACING RALPH: DE NIEUWE CROSS COUNTRY-BROERTJES

13-10-2018

Twee nieuwe banden combineren hun krachten voor de uitdagingen van de moderne cross country parcoursen: met Racing Ray op het voorwiel en de nieuwe versie van Racing Ralph op het achterwiel, presenteert Schwalbe deze combinatie als nieuwe referentie voor de cross country.   De Cross Country heeft zich de laatste jaren pijlsnel ontwikkeld. Het maakt niet uit op welke ondergrond je rijdt ..

Nu ook fiets verhuur.

10-10-2018

Heb jij binnenkort visite en willen jullie Assen en omgeving gaan verkennen met de fiets? Dat kan! Met de nieuwe E-bike (maar ook gewone) verhuurfietsen die we binnen hebben gekregen kun je met ze allen samen op pad gaan!..

Leasefiets of het Fietsplan? Wat is het verschil?

13-09-2018

De (elektrische) leasefiets De leasefiets is vergelijkbaar met de leaseauto. De fiets wordt ter beschikking gesteld aan de werknemer. Ter beschikking stellen houdt in dat de fiets eigendom van de werkgever blijft. Dus wanneer de werknemer uit dienst gaat, mag de werknemer de fiets niet houden. Deze gaat terug naar de werkgever. De werkgever betaalt voor de aanschaf, verzekering en ond..