Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

Haal- en brengservice

Subtitel

Uw nieuwe diets tot aan de deur geleverd

Anjo Jager Fietsen is de fietsenspeciaalzaak van Assen. En dankzij onze haal- en brengservice hoeft u niet met een defecte fiets aan de hand naar ons toe te lopen, een lift te regelen of de fiets in de auto te stoppen met het risico op beschadiging. Wij halen de fiets GRATIS bij u thuis of werk op en na reparatie brengen wij de fiets weer bij u terug. Wel zo makkelijk.

Unsplash

HET GEMAK VAN DE HAAL- EN BRENGSERVICE 

Subtitel

Een fiets heeft net als een auto om de zoveel tijd een service- en/of reparatiebeurt nodig. Voor de mensen die dit willen doen, maar niet in de gelegenheid zijn om de fiets te brengen of te halen? Bieden wij de mogelijk om uw fiets bij u thuis of op het werk te komen halen en/of weer terugbrengen. Woont u in Assen? Dan kunt GRATIS gebruik maken van deze dienstverlening. Uw fiets wordt met alle zorg gerepareerd en bij u thuis bezorgd. Direct een andere fiets nodig? Maak dan gebruik van een leenfiets*
Heeft u een nieuwe fiets bij ons gekocht? Ook dan kunt u gebruik maken van de Haal- en brengservice. Met alle liefde komen wij uw nieuwe fiets persoonlijk bij u thuis bezorgen.

Unsplash

PRIJZEN HAAL- EN BRENGSERVICE 

Subtitel

- Woont u in Assen? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van de Haal- en Brengservice
- Voor de postcodes buiten Assen tot 25 km rekenen wij € 10 voor halen of brengen en € 15 voor halen en brengen
- Bij een afstand langer dan 25 km vragen wij € 0,20 cent per km (inclusief de kosten tot 25 km)