Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

Haal- en brengservice

Subtitel

Uw nieuwe diets tot aan de deur geleverd

Is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Lukt het u zelf niet om de fiets op te halen of bij ons te brengen? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice. Wij halen de fiets bij u thuis of werk op en na reparatie brengen wij de fiets weer bij u terug. Wel zo makkelijk. Woont u in Assen? Dan doen we dit gewoon kosteloos voor u.

Unsplash

HET GEMAK VAN DE HAAL- EN BRENGSERVICE 

Subtitel

Een fiets heeft net als een auto om de zoveel tijd een service- en/of reparatiebeurt nodig. Voor de mensen die dit willen doen, maar niet in de gelegenheid zijn om de fiets te brengen of te halen? Bieden wij als fietsenmaker Assen de mogelijkheid om uw fiets bij u thuis of op het werk te komen halen en/of weer terugbrengen. Woont u in Assen? Dan kunt zelfs gratis gebruik maken van deze dienstverlening. Uw fiets wordt met alle zorg gerepareerd en bij u thuis bezorgd. Direct een andere fiets nodig? Maak dan gebruik van een leenfiets*

​​​​​​​Heeft u een nieuwe fiets bij ons gekocht? Ook dan kunt u gebruik maken van de Haal- en brengservice. Met alle liefde komen wij uw nieuwe fiets persoonlijk bij u thuis bezorgen.

Unsplash

PRIJZEN HAAL- EN BRENGSERVICE 

Subtitel

- Woont u in Assen? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van de Haal- en Brengservice
- Voor de postcodes buiten Assen tot 25 km: € 5 per rit (halen € 5 & brengen €5)
- 25 tot 50km: € 15 per rit (halen € 15 & brengen € 15)