Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

Haal- en brengservice

Subtitel

Uw nieuwe fiets tot aan de deur geleverd

Is uw fiets toe aan een onderhoudsbeurt of reparatie en kunt u hem niet zelf naar ons brengen? Geen zorgen! Maak gebruik van onze haal- en brengservice, speciaal voor noodgevallen. We halen uw fiets op bij u thuis of op het werk en brengen hem na reparatie weer netjes terug. Zo eenvoudig is het. En als u in Assen woont, doen we dit zelfs kosteloos voor u.

Unsplash

HET GEMAK VAN DE HAAL- EN BRENGSERVICE 

Subtitel

Bij Anjo Jager Fietsen bieden we een speciale service voor onderhoud en reparatie, waarbij we fietsen ophalen in noodgevallen. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer uw fiets niet meer rijdbaar is of wanneer u fysiek niet in staat bent om de fiets zelf te brengen.

Net zoals auto's hebben ook fietsen regelmatig onderhoud of reparaties nodig. Voor mensen die deze service willen, maar niet in staat zijn om hun fiets naar ons te brengen of op te halen, bieden wij als fietsenmaker Assen een handige oplossing. We halen uw fiets op bij u thuis of op het werk en brengen hem na reparatie weer terug. En als u in Assen woont, kunt u zelfs gratis gebruikmaken van deze service. Uw fiets wordt met de grootst mogelijke zorg gerepareerd en weer bij u thuis afgeleverd. En als u in de tussentijd een fiets nodig heeft, kunt u gebruikmaken van onze leenfietsen.*

​​​​​​​Heeft u een nieuwe fiets bij ons gekocht? Ook dan kunt u gebruik maken van de Haal- en brengservice. Met alle liefde komen wij uw nieuwe fiets persoonlijk bij u thuis bezorgen.

Unsplash

PRIJZEN HAAL- EN BRENGSERVICE 

Subtitel

- Woont u in Assen? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van de Haal- en Brengservice
- Voor de postcodes buiten Assen tot 25 km: € 5 per rit (halen € 5 & brengen €5)
- 25 tot 50km: € 15 per rit (halen € 15 & brengen € 15)