Koga racefietsen

Koga racefietsen
 

Koga Racefietsen

De racefietsen van Koga zorgen ervoor dat u uw absolute topprestaties kunt leveren. Sportieve frames van het lichtste gewicht, extra stijfheid die door de juiste technologieën geen extra gewicht toevoegt, en een behendigheid die nodig is om de race te winnen. Kom snel eens langs bij Anjo Jager Fietsen en merk zelf dat u met een Koga racefiets alles eruit haalt wat erin zit.

Alle soorten racefietsen in onze winkel

Koga race
Koga endurance
Koga Pro

Van aluminium tot carbon

 

Met verschillende technologieën zorgt Koga voor de hoogste stijfheid met het laagste gewicht. Zo wordt er bij enkele modellen gebruik gemaakt van perfect geïntegreerde carbon voorvorken, of van Press Fit trapaslagers die geen extra gewicht toevoegen, maar toch voor extra stijfheid zorgen. Daarnaast zorgt de Smooth Welding voor een perfecte afwerking.

Racen zit in Koga’s DNA

 

Al sinds de oprichting in 1974 is Koga bezig met de ontwikkeling, de productie én de perfectie van racefietsen. In de afgelopen decennia is Koga ook altijd betrokken geweest met de wielersport, waardoor het bedrijf enorm veel kennis en ervaring op heeft kunnen doen. Daarom zijn de racefietsen van Koga ook tot in detail geperfectioneerd. Benieuwd geworden? Kom dan gerust eens langs bij Anjo Jager Fietsen en probeer zelf een echte Koga!