Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Koga racefietsen

slider image
Unsplash

topprestaties met koga racefiets

Subtitel

De racefietsen van Koga zorgen ervoor dat u uw absolute topprestaties kunt leveren. Sportieve frames van het lichtste gewicht, extra stijfheid die door de juiste technologieën geen extra gewicht toevoegt, en een behendigheid die nodig is om de race te winnen. Kom snel eens langs bij Anjo Jager Fietsen en merk zelf dat u met een Koga racefiets alles eruit haalt wat erin zit.

ALLE SOORTEN RACEFIETSEN
​​​​​​​IN ONZE WINKEL
​​​​​​​

Koga racefiets oranje
Koga racefiets blauw
Koga racefiets zwart
Unsplash

Van aluminium tot carbon

Subtitel

Met verschillende technologieën zorgt Koga voor de hoogste stijfheid met het laagste gewicht. Zo wordt er bij enkele modellen gebruik gemaakt van perfect geïntegreerde carbon voorvorken, of van Press Fit trapaslagers die geen extra gewicht toevoegen, maar toch voor extra stijfheid zorgen. Daarnaast zorgt de Smooth Welding voor een perfecte afwerking.

Unsplash

Racen zit in Koga’s DNA

Subtitel

Al sinds de oprichting in 1974 is Koga bezig met de ontwikkeling, de productie én de perfectie van racefietsen. In de afgelopen decennia is Koga ook altijd betrokken geweest met de wielersport, waardoor het bedrijf enorm veel kennis en ervaring op heeft kunnen doen. Daarom zijn de racefietsen - maar ook de trekkingsfietsen en stadsfietsen van Koga ook tot in detail geperfectioneerd. Benieuwd geworden? Kom dan gerust eens langs bij Anjo Jager Fietsen en probeer zelf een echte Koga racefiets