Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Cortina stadsfietsen

slider image
Unsplash

Cortina stadsfietsen

Subtitel

Trendy, mooie details, robuust en voor iedereen. Dat zijn in het heel kort de Cortina stadsfietsen. Van sportieve alledaagse fiets tot het robuuste karakter van de transportfiets. Hieronder vertellen u meer over de stadsfietsen van Cortina. Heeft u al een fiets op het oog? Maak dan een afspraak voor een proefrit. De beste manier om een fiets beter te leren kennen.

CORTINA STADSFIETSEN IN DE WINKEL
​​​​​​​

Cortina Common
Cortina common dames
Unsplash
Unsplash

Cortina Common stadsfiets

Subtitel

De Cortina Common stadsfiets is de fiets die bij iedereen past. Niet voor niks is deze fiets in 2019 uitgeroepen tot de Fiets van het Jaar. De fiets is ideaal voor de dagelijkse ritten naar school of werk of gewoon er even lekker op uit met de fiets. Cortina let daarbij op alle details. Alles om het u zo comfortabel mogelijk te maken. In ons assortiment hebben we dan ook een mooie collectie aan stadsfietsen van Cortina opgenomen. Online maar zeker ook in onze winkel in Assen. Voor zowel heren als dames. Bekijk hier al onze stadsfietsen.

Unsplash

Transportfiets

Subtitel

Al jaar en dag populair: transportfietsen. Een stoere stadsfiets voor jong (lees hier meer over Cortina kinderfietsen) en oud en in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zoals de Denim en de True Red Matt. Met een aluminium frame is het een lichte fiets die u heel fijn van A naar B brengt. Vooral als u boodschappen of andere bagage op uw fiets moet meedragen zijn de transportfietsen van Cortina echt een hebbeding, dankzij het rek voor op de fiets. Praktisch en stijlvol tegelijk. 

Unsplash

Maak een proefrit op een Cortina stadsfiets

Subtitel

De eerste indruk kunt u hier online al opdoen van onze Cortina stadsfietsen. Wilt u er meer van weten of wilt u verder in ons aanbod stadsfietsen duiken? Bezoek onze winkel in Assen. Hier kunt u op ons ruime terrein een uitgebreide proefrit maken. Neem daar ook de tijd voor. Op die manier krijgt u echt een goede indruk of de fiets bij u past. Op zoek naar een kinderfiets van Cortina of een ander fietsmerk? Die hebben we ook (online en in onze winkel in Assen).