Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Batavus fietsen

slider image
Unsplash

Batavus fiets kopen?

Subtitel

Batavus is een van de grootste (en bekendste) Nederlandse merken / fietsfabrikanten. Al meer dan 100 jaar maakt deze fietsfabrikant prachtige, kwalitatieve fietsen. Inmiddels horen daar ook de e-bikes bij. Voor iedereen heeft Batavus een fiets. En zo ook wij bij Anjo Jager Fietsen in Assen. Wilt u zelf één van de nieuwste modellen uitproberen? Kom gerust langs voor een gratis proefrit op ons ruime terrein.

Unsplash

batavus collecties

Subtitel

Batavus heeft dus een fiets voor iedereen. We noemden al even de e-bike. Maar van Batavus hebben we ook hele robuuste en stijlvolle stadsfietsen in ons aanbod. 

Unsplash

Batavus elektrische fiets

Subtitel

​​​​​​​Elektrische fietsen zijn allang niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. De e-bikes groeien nog steeds in populariteit. Logisch want het zijn hartstikke handige fietsen die u sneller van A naar B brengen. Een elektrische fiets kunt u prima gebruiken als stadsfiets maar zeker ook als u regelmatig een mooie tocht wilt fietsen. We helpen u graag met de zoektocht naar de voor u ideale Batavus e-bike. Uiteraard hebben we ook een ruim aanbod aan overige fietsmerken voor u klaar staan. 

Unsplash

Batavus stadsfiets

Subtitel

Een stadsfiets is een fiets voor elke dag. Van woon-werkverkeer, de kinderen naar school brengen en weer ophalen, tot een bezoekje aan een goede vriend(in) een paar kilometer verderop. Een stadsfiets moet tegen een stootje kunnen. Zeker als u deze even weg zet in een drukke stad, tussen andere fietsen. Een Batavus stadsfiets is stevig, bezit over een goed slot en een gesloten kettingkast. Bekijk hier onze collectie Batavus stadsfietsen.

Batavus fietsen
Batavus fiets bestellen?
Batavus fiets
Unsplash

Batavus: het begon met de stadsfiets

Subtitel

Vanuit Heerenveen begint Batavus in 1904 met het produceren van fietsen. In de oorlogjaren ligt de productie voor nieuwe fietsen stil. Maar de vraag naar fiets stijgt na de oorlog explosief en Batavus speelt er slim op in. Het fietsmerk weet toen en nu de groei te maken en te behouden. Inmiddels zijn we ruim 100 jaar later en is Batavus één van de grootste fietsenmerken van Nederland, naast merken als Gazelle.


Unsplash

Batavus fietsen in topconditie

Subtitel

Al meer dan 100 jaar ligt de focus van Batavus op het produceren van veilige en comfortabele fietsen. Alle Batavus fietsen worden gemaakt door echte vakamensen die alleen maar oog hebben voor kwaliteit. Er verlaat geen fiets de fabriek voor deze een uitvoerige strenge kwaliteitscontrole is ondergaan. Dat zorgt ervoor dat elke Batavus fiets in topconditie is. Stap dus gerust bij ons binnen en maak een proefrit op één of meerdere Batavus fietsen. U kunt dan zelf ervaren welke fiets het beste bij u past.