Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Koga elektrische fietsen

slider image
Unsplash

Elektrische fiets Koga kopen?

Subtitel

De elektrische fietsen van Koga zijn, net als alle andere uitvoeringen van Koga, tot in detail geperfectioneerd. Geweldig comfort, exclusieve designs en de allerbeste kwaliteit. De e-bikes van Koga zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor jong en oud en voor alle doeleinden: van complete toertochten tot woon-werkverkeer.

Elektrische fietsmodellen Koga​​​​​​​

Elektrische fiets Koga
Elektrische fiets Koga kopen
Elektrische fietsen van Koga
Unsplash

Ontspannen in beweging met elektrische fiets koga

Subtitel

Een elektrische fiets van Koga biedt u trapondersteuning. Dit houdt in dat de ondersteuning wordt ingeschakeld zodra u zelf de pedalen ronddraait. Op deze manier kunt u eenvoudig lange afstanden overbruggen en extra ondersteuning inschakelen bij bijvoorbeeld een klim. Zo kunt u rustig door blijven trappen en blijft u op ontspannen wijze in beweging. Bekijk ook onze Koga accessoires, zoals fietstassen of sloten. Op die manier gaat u extra goed voorbereid op weg.

Unsplash

ION en Bosch technologieën

Subtitel

Koga E-bikes maken gebruiken van ION of Bosch technologieën. Deze technologieën bieden beide een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare trapondersteuning van uw fiets, maar verschillen in enkele opzichten. Wilt u hier graag meer over weten of wilt u zich laten adviseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Actieradius koga e-bike

De elektrische fietsen van Koga zijn voorzien van een accu met een capaciteit die kan variëren van 317 Wh tot 612 Wh. Over het algemeen geldt hierbij dat de actieradius groter is wanneer u een accu heeft met meer Watturen. De actieradius is echter uiteraard ook afhankelijk van de gekozen ondersteuningsstand, rijomstandigheden, temperaturen en meer. Hieronder geven we u een aantal tips voor een optimale actieradius.

Elektrische fiets Koga
Unsplash

Optimale actieradius elektrische fiets Koga

Subtitel

- Stal uw elektrische fiets van Koga in een vorstvrije en droge ruimte.
- Laad de accu ook in een vorstvrije en droge ruimte op.
- Zorg voor een volle accu bij vertrek.
- De accu is beveiligd tegen overladen. Daarom raden we u ook aan om de accu zoveel mogelijk aan de lader te leggen.
- Zet de ondersteuningsstand zo laag mogelijk.
- Controleer met regelmaat de bandenspanning van uw fiets. De correcte bandenspanning vindt u op de zijkant van de banden.
- Gebruik een lichte versnelling en schakel terug bij tegenwind of bij een klim.