Koga elektrische fietsen

Koga Elektrische fietsen
 

Koga elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Koga (Koga E-bikes) zijn, net als alle andere uitvoeringen van Koga, tot in detail geperfectioneerd. Geweldig comfort, exclusieve designs en de allerbeste kwaliteit. De elektrische fietsen van Koga zijn verkrijgbaar in uitvoeringen voor jong en oud en voor alle doeleinden: van complete toertochten tot woon-werkverkeer.

Alle soorten elektrische fietsen in onze winkel

Koga comfort
Koga Luxe
Koga Sportief

Ontspannen in beweging

 

Een elektrische fiets van Koga biedt u trapondersteuning. Dit houdt in dat de ondersteuning wordt ingeschakeld zodra u zelf de pedalen ronddraait. Op deze manier kunt u eenvoudig lange afstanden overbruggen en extra ondersteuning inschakelen bij bijvoorbeeld een klim. Zo kunt u rustig door blijven trappen en blijft u op ontspannen wijze in beweging.

ION en Bosch technologieën

 

Koga E-bikes maken gebruiken van ION of Bosch technologieën. Deze technologieën bieden beide een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare trapondersteuning van uw fiets, maar verschillen in enkele opzichten. Wilt u hier graag meer over weten of wilt u zich laten adviseren? Neem dan gerust contact met ons op.

Actieradius

 

De elektrische fietsen van Koga zijn voorzien van een accu met een capaciteit die kan variëren van 317 Wh tot 612 Wh. Over het algemeen geldt hierbij dat de actieradius groter is wanneer u een accu heeft met meer Watturen. De actieradius is echter uiteraard ook afhankelijk van de gekozen ondersteuningsstand, rijomstandigheden, temperaturen en meer. Hieronder geven we u een aantal tips voor een optimale actieradius.

Tips optimale actieradius

 
  • Stal uw elektrische fiets van Koga in een vorstvrije en droge ruimte. Laad de accu ook in een vorstvrije en droge ruimte op.
  • Zorg voor een volle accu bij vertrek.
  • De accu is beveiligd tegen overladen. Daarom raden we u ook aan om de accu zoveel mogelijk aan de lader te leggen.
  • Zet de ondersteuningsstand zo laag mogelijk.
  • Controleer met regelmaat de bandenspanning van uw fiets. De correcte bandenspanning vindt u op de zijkant van de banden.
  • Gebruik een lichte versnelling en schakel terug bij tegenwind of bij een klim.