Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Anjo
Unsplash

Anjo JAGER

Subtitel

Vanaf mijn 15de ben ik actief in de fietsen. Eerst als zaterdag hulp, maar al snel werd ik aangenomen als leerling en ging ik de opleiding fietstechnicus doen. Nadat ik bij 2 bedrijven heb gewerkt, was ik eind 1992 eigenwijs genoeg om voor mij zelf te beginnen. Begin januari 1993 opende ik de deuren van mijn eerste fietswinkel in het winkelcentrum Nobellaan. Na een paar jaar alleen gewerkt te hebben, nam ik mijn eerste medewerker aan. Al snel groeiden we daar uit ons jasje, in 1999 verhuisden we naar de Vaart Zuidzijde. Binnen 2 jaar kochten we daar een verdieping erbij, op die manier hadden wij meer als genoeg ruimte op dat moment. Niet voor heel lang, in 2009 zette we het winkelpand te koop en verhuisden we in 2010 naar onze huidige locatie aan de Zendmastweg. Een super locatie met veel eigen grond om het pand heen, voldoende parkeergelegenheid dus. Dit maakt het voor ons ook mogelijk om evenementen te organiseren rondom de winkel. Dat 960m2 uit eindelijk ook weer wat krap kan worden, kwamen we in 2017 achter, er werd besloten om uit te breiden. Een extra ruimte voor de reparatie fietsen is aan de werkplaats gebouwd, de indeling van de werkplaats en showroom hebben wij geoptimaliseerd en de ingang verplaatst naar de kant van de parkeerplaats. 
 
Ook opende we per 1 januari 2018 de deuren aan de Brunelstraat in het winkelcentrum Vredeveld. Ons filiaal was een feit. Een mooie uitdaging voor mijn zoon die hier aan de slag mag en daar de nodige ondernemers ervaring kon opdoen. Op dit moment hebben wij totaal zo’n 1400m2 aan winkelvloer oppervlakte en kunnen wij een groot deel van Assen onze service aanbieden, met specialisten op elk gebied.
 
Verder mag ik mensen graag helpen en adviseren om hun droomfiets uit te zoeken. Op het moment dat klanten blij en gelukkig de deur uit gaan en dan maakt het niet uit of het een gewone fiets, E-bike, racefiets mountainbike of kinderfiets is, dan is mijn missie geslaagd.
 
Naast het vele werken vind ik het zelf ook heerlijk om op de racefiets er op uit te gaan en te genieten van onze mooie natuur. Samen wandelen met de hond is ook wat je mij graag ziet doen.

Telefoonnummer:0592-356757 
Emailadres: Anjo@anjojagerfietsen.nl

Remon
Unsplash

Remon Jager

Subtitel

Ik ben Remon Jager, woonachtig in Assen.
Opgegroeid tussen de fietsen, het kan dus ook haast niet missen dat de passie voor de fietsenbranche mij niet voorbijgegaan is.

In 2018 heb ik als bedrijfsleider onze 2de vestiging opgezet in de Asserwijk ‘Vredeveld’. Sinds 1 jan 2020 ben ik mede-eigenaar van Anjo Jager Fietsen VOF en buig ik mij over de bedrijfsvoering van beide vestigingen. Het ondernemen zit in mijn bloed, dit doe ik dan ook met veel passie en plezier. 

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit; personeelszaken, marketing, B2B communicatie, inkoop, verkoop en alles betreffende de operationele bedrijfsvoering. 
 
Ik heb vanaf 7-jarige leeftijd fanatiek wedstrijden gefietst op de racefiets voor een periode van 10 jaar. Na de middelbare school heb ik de wedstrijden links laten liggen en ben ik mij volledig gaan focussen op het bedrijf.

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om te sporten en bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben dan ook bijna altijd wel met een opleiding/cursus bezig, met name gerelateerd aan het ondernemen. Ik vind het ook heerlijk om te motorrijden, daarnaast ga ik graag op vakantie naar Italië.

Telefoonnummer: 0592-331710 
Remon@anjojagerfietsen.nl 

PA Piet
Unsplash

Pa (Piet) Jager

Subtitel

Pa (Piet) Jager die al van dag 1 in of rondom ons winkel is te vinden. Hij onderhoud de tuin, doet allerlei kleine en grote klussen en is de chauffeur. Niet alleen rondom en in Assen, geen afstand is hem te ver. Is er een fiets die naar Limburg moet, dan stapt hij met alle plezier achter het stuur en rijdt in één streep heen en weer. ‘Pauzes zijn voor watjes, brood eten kun je ook wel onder het rijden doen’.
In zijn vrije tijd mag hij graag biljarten, iedere dinsdag en donderdag gaat Piet biljarten. Verder vind hij het fijn om samen met vrouwlief op de Koga E-bike’s de provincie te verkennen, menig wielrenner heeft het nakijken als het gaat om de kilometers per jaar dat zij samen maken. 

Jeroen
Unsplash

Jeroen Docter

Subtitel

Mijn naam is Jeroen Docter en woon in Assen.

Mijn functie is fietstechnicus Race en ATB fietsen.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het reviseren van voorvorken en achterdempers, het onderhouden van remsystemen en het op maat bouwen van wielen voor de racefiets of mountainbike.
 
Natuurlijk fiets ik zelf ook. Naast dat ik elke dag op de fiets naar mijn werk ga, fiets ik ongeveer 4500 km per jaar op de racefiets (Cannondale CAAD12) en mountainbike (Trek Pro Caliber 9.9).

Het liefst fiets ik in de Ardennen in de omgeving van Houffalize op de ATB. Op de racefiets rijd ik graag langere rondes. In het verleden heb ik la Marmotte (Frankrijk) gereden, in Belgie de Ronde van Vlaanderen en in Frankrijk Parijs-Roubaix. Naast het werk vind ik het ook heerlijk om hard te lopen of een ronde op de motor te rijden.

Telefoonnummer: 0592-356757

Tom
Unsplash

TOM OTTENS

Subtitel

Mijn naam is Tom Ottens en woon in Buinerveen.
Inmiddels ben ik 12 jaar actief in de fietsenbranche.

Mijn functie is het aansturen van de werkplaats, het plannen van de onderhoudsbeurten en het monteren van fietsen.
Binnen mijn functie pak ik alle type fietsen aan, net waar wat ondersteuning nodig is. Verder ben ik gespecialiseerd in het onderhouden van voorvorken, achterdempers en remsystemen.

In mijn vrije tijd zit ik regelmatig op de fiets, zowel de racefiets als de mountainbike. Meestal rijd ik in de bossen van Exloo, Sleen en Gieten.
Naast het fietsen vind ik het heerlijk om met muziek en motorcross bezig te zijn.

Telefoonnummer: 0592-356757
Emailadres: werkplaats@anjojagerfietsen.nl

Edwin
Unsplash

Edwin de Groot

Subtitel

Hallo, ik ben Edwin de Groot
Ik woon in Assen en ben sinds april 2022 werkzaam als filiaalmanager bij Anjo Jager Fietsen. Al van jongs af aan ben ik werkzaam in de retail. Lange tijd werkte ik in de schoenenbranche wat nog steeds een hobby van me is. Je zult mij altijd herkennen aan mijn schoenen. Hierna heb ik een uitstapje naar de caravans en sinds een paar jaar ben ik werkzaam tussen de fietsen, dit doe ik met veel plezier en enthousiasme. Naast het regelen van de dagelijkse dingen help ik graag mensen om uiteindelijk samen hun nieuwe fiets uit te zoeken. In mijn vrije tijd mag ik graag op de mountainbike een rondje door de omgeving doen. 

Telefoonnummer: 0592-356757
Emailadres: winkel@anjojagerfietsen.nl

Joost
Unsplash

JOOST

Subtitel

Mijn naam is Joost,

Geboren en getogen in het mooie buurland Duitsland. Hier heb ik op mijn opleiding tot fietsenmaker gedaan. In 2007 ben ik naar Nederland gekomen eerst in Leeuwarden later naar Enschede hier heb ik bijna 8 jaar lang in een fietsenzaak gewerkt. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Anjo Jager in Assen als e-bike en allround monteur. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de mooie drentse bossen of zit ik in mijn tuin met m’n hoofd in de smoker (bbq). Fietsen doe ik elke dag woon-werk op mijn Trek Powerfly


Telefoonnummer: 0592-356757

Pepijn
Unsplash

PEPIJN

Subtitel

Mijn naam is Pepijn,

Ik woon in Assen en ben sinds april 2017 werkzaam bij Anjo Jager fietsen in Assen mijn functie is fietstechnicus stadsfietsen en e-bikes. Hiervoor heb ik 3,5 jaar in een andere fietsenzaak gewerkt, hier kwam ik terecht via mijn school en heb ik mijn diploma als fietstechnicus behaald.
 
In mijn vrije tijd fiets ik door de omgeving van Assen en omstreken.
 
Het leukste aan mijn werk vind ik grote onderhoudsklussen, omdat de klant zijn/haar fiets weer als nieuw van ons terug krijgt.
 

Telefoonnummer: 0592-356757

Jelmer
Unsplash

Jelmer Pietersma 

Subtitel

Ik ben Jelmer Pietersma, ben 40 jaar en woon in Assen. Sinds mei 2022 werk ik bij Anjo Jager.

Daarvoor heb ik 11 jaar bij een andere fietsen winkel gewerkt waar ik vooral high end racefietsen en mountainbikes repareerde. Hier heb ik dan ook veel kennis en ervaring mee, maar ook met stadsfietsen en elektrische fietsen heb ik ervaring.

Vroeger heb ik op hoog niveau wedstrijden gereden vooral op de Mountainbike, maar ook heb ik wieler, downhill, enduro en tijdrit wedstrijden gereden. Voor het mountainbiken ben ik de hele wereld over gereisd om deel te nemen aan wedstrijden, dit was een erg leuke tijd.Tegenwoordig fiets ik nog steeds graag maar op een minder hoog niveau en minder fanatiek. Toch probeer ik wekelijks een rondje op de mountainbike en racefiets te maken, want ik fiets nog graag.

Bij Anjo Jager fietsen kunt u me vinden in de werkplaats aan de Zendmastweg waar ik met veel passie aan de fietsen sleutel. Mocht u dit lezen dan hoop ik u ook snel in onze werkplaats te zien zodat we ook uw fiets weer geheel naar uw wens kunnen nakijken!

Met sportieve groet,
Jelmer

Telefoonnummer: 0592-356757

Mannus
Unsplash

Mannus 

Subtitel

Mijn naam is Mannus, ik ben sinds mei 2022 werkzaam bij Anjo Jager fietsen aan de Zendmastweg.
U zult mij voornamelijk in de winkel aantreffen om u te helpen bij het uitzoeken van de perfecte fiets of de beste accessoire, maar ook ben ik in de werkplaats te vinden waar ik uw fiets onderhoud. 

​​​​​​​ Naast mijn werk ben ik regelmatig op de mountainbike of gravelbike te vinden in de bossen rondom Zuidlaren. ​​​​​​​

Samuel
Unsplash

Samuel van der meer

Subtitel

Hee, mijn naam is Samuel van der Meer en woon in Assen. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam bij Anjo Jager Fietsen als werkplaats medewerker. Op dit moment doe ik nog de opleiding tot fietstechnicus. 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan wielrennen en geniet ik van alle soorten trainingen en wedstrijden die hierbij komen. 

ONZE WINKEL AAN DE ZENDMASTWEG

Bedrijfspand
Anjo Jager Fietsen
Display
WInkel
Showroom