Ons team aan de Zendmastweg


 

Naast de grote showroom waar alle denkbare fietsen te zien zijn is de werkplaats het hart van ons bedrijf. Hier worden alle nieuwe fietsen geheel afgesteld naar uw wensen. Daarnaast verrichten we alle voorkomende reparaties. Een nieuwe band, verlichtingsproblemen, een voorvorkrevisie, een nieuw frame of een defecte versnellingsnaaf. Niets is ons te veel.

Naast Anjo zelf werken in ons bedrijf op dit moment 8 fulltime medewerkers en twee parttime krachten.
 

·– Frank werkt sinds september 2007 bij Anjo Jager Fietsen. Frank is voornamelijk in de werkplaats te vinden en is onze E-Bike specialist. Met de huidige ontwikkeling in het E-bike segment moet zijn kennis dus ook maandelijks worden bijgewerkt. Hiervoor volgt hij allerhande cursussen.

 

·– Jeroen is sinds april 2010 bij ons aan het werk. En zit al meer dan 15 jaar in het vak. Jeroen is een fanatieke fietser en daarnaast een aantal jaar werkzaam geweest als mechanieker bij een profploeg.   Daarna heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Jeroen verricht alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats, met de nadruk op het sportieve segement (race- en atb-fietsen)

 

·–Florian is onze all round verkoper. Of het nu gaat om een racefiets, mountainbike een E-bike of een sportfiets Florian doet zijn uiterste best om iedereen te helpen zijn droomfiets uit te kiezen. Daarnaast kan hij u alles vertellen over Garmin navigaties en Tacx trainers.

 

 

·– Remon Jager (zoon van) is tussen de fietsen opgegroeid en is sinds jongs af aan te vinden in onze fietsenwinkel. De passie voor fietsen is hem zeker niet voorbij gegaan. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest bij onze collega Steenbergen fietsen in Zuidlaren, is hij sinds september 2017 fulltime terug in Assen. Nu heeft hij de verantwoordelijkheid van onze 2de filiaal, gevestigd in Winkelcentrum Vredeveld (Assen) op zich genomen.

 

 

·– Marthijs werkt samen met Remon in onze winkel in Vredeveld. Marthijs is onze downhiller geen sprong of schans is hem te gek. Hij heeft eerst jaren lang als schilder gewerkt maar uit eindelijk van zijn hobby zijn werk gemaakt.

 

._Renate verzorgt tot in de puntjes alle administratie van onze winkel. Tevens zorgt zij ook dat de voorraad onderdelen op de juiste niveau blijft.


·– Tom is het aanspreek punt in de werkplaats. Hij neemt alle fietsen aan en zet ze in de planning, en zorgt dat ze weer op tijd klaar zijn. Tevens mag hij graag zelf ook nog even sleutelen. In zijn vrije tijd is Tom op zijn crossmotor te vinden of op de mountainbike.


·– Pepijn is een man van weinig woorden, maar vind het heerlijk om de mouwen op te stropen en de reparaties er in een hoog tempo door te werken.

·– Lars zit nog op school, maar in de vakantie of als hij maar even een paar uurtjes vrij heeft is hij er. Hij zorgt voornamelijk dat de gebruikte fietsen er weer spik en span bij staan.