Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash
Unsplash

Anjo JAGER

Subtitel

Vanaf mijn 15de ben ik actief in de fietsen. Eerst als zaterdag hulp, maar al snel werd ik aangenomen als leerling en ging ik de opleiding fietstechnicus doen. Nadat ik bij 2 bedrijven heb gewerkt, was ik eind 1992 eigenwijs genoeg om voor mij zelf te beginnen. Begin januari 1993 opende ik de deuren van mijn eerste fietswinkel in het winkelcentrum Nobellaan. Na een paar jaar alleen gewerkt te hebben, nam ik mijn eerste medewerker aan. Al snel groeiden we daar uit ons jasje, in 1999 verhuisden we naar de Vaart Zuidzijde. Binnen 2 jaar kochten we daar een verdieping erbij, op die manier hadden wij meer als genoeg ruimte op dat moment. Niet voor heel lang, in 2009 zette we het winkelpand te koop en verhuisden we in 2010 naar onze huidige locatie aan de Zendmastweg. Een super locatie met veel eigen grond om het pand heen, voldoende parkeergelegenheid dus. Dit maakt het voor ons ook mogelijk om evenementen te organiseren rondom de winkel. Dat 960m2 uit eindelijk ook weer wat krap kan worden, kwamen we in 2017 achter, er werd besloten om uit te breiden. Een extra ruimte voor de reparatie fietsen is aan de werkplaats gebouwd, de indeling van de werkplaats en showroom hebben wij geoptimaliseerd en de ingang verplaatst naar de kant van de parkeerplaats. 
 
Ook opende we per 1 januari 2018 de deuren aan de Brunelstraat in het winkelcentrum Vredeveld. Ons filiaal was een feit. Een mooie uitdaging voor mijn zoon die hier aan de slag mag en daar de nodige ondernemers ervaring kon op doen. Op dit moment hebben wij totaal zo’n 1400m2 aan winkelvloer oppervlakte en kunnen wij een groot deel van Assen de best mogelijke service aanbieden, met specialisten op elk gebied.
 
Verder mag ik mensen graag helpen en adviseren om hun droomfiets uit te zoeken. Op het moment dat klanten blij en gelukkig de deur uit gaan en dan maakt het niet uit of het een gewone fiets, E-bike, racefiets mountainbike of kinderfiets is, dan is mijn missie geslaagd.
 
Naast het vele werken vind ik het zelf ook heerlijk om op de racefiets er op uit te gaan en te genieten van onze mooie natuur. Samen wandelen met de hond is ook wat je mij graag ziet doen.

Telefoonnummer:0592-356757 
Emailadres: info@anjojagerfietsen.nl

Unsplash
Unsplash

Pa (Piet) Jager

Subtitel

Pa (Piet) Jager die al van dag 1 in of rondom ons winkel is te vinden. Hij onderhoud de tuin, doet allerlei kleine en grote klussen en is de chauffeur. Niet alleen rondom en in Assen, geen afstand is hem te ver. Is er een fiets die naar Limburg moet, dan stapt hij met alle plezier achter het stuur en rijdt in één streep heen en weer. ‘Pauzes zijn voor watjes, brood eten kun je ook wel onder het rijden doen’.
In zijn vrije tijd mag hij graag biljarten, iedere dinsdag en donderdag gaat Piet biljarten. Verder vind hij het fijn om samen met vrouwlief op de Koga E-bike’s de provincie te verkennen, menig wielrenner heeft het nakijken als het gaat om de kilometers per jaar dat zij samen maken. 

Unsplash
Unsplash

Jeroen Docter

Subtitel

Mijn naam is Jeroen Docter en woon in Assen.

Mijn functie is fietstechnicus Race en ATB fietsen.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het reviseren van voorvorken en achterdempers, het onderhouden van remsystemen en het op maat bouwen van wielen voor de racefiets of mountainbike.
 
Natuurlijk fiets ik zelf ook. Naast dat ik elke dag op de fiets naar mijn werk ga, fiets ik ongeveer 4500 km per jaar op de racefiets (Cannondale CAAD12) en mountainbike (Trek Pro Caliber 9.9).

Het liefst fiets ik in de Ardennen in de omgeving van Houffalize op de ATB. Op de racefiets rijd ik graag langere rondes. In het verleden heb ik la Marmotte (Frankrijk) gereden, in Belgie de Ronde van Vlaanderen en in Frankrijk Parijs-Roubaix. Naast het werk vind ik het ook heerlijk om hard te lopen of een ronde op de motor te rijden.

Telefoonnummer: 0592-356757

Unsplash
Unsplash

TOM OTTENS

Subtitel

Mijn naam is Tom Ottens en woon in Buinerveen.
Inmiddels ben ik 12 jaar actief in de fietsenbranche.

Mijn functie is het aansturen van de werkplaats, het plannen van de onderhoudsbeurten en het monteren van fietsen.
Binnen mijn functie pak ik alle type fietsen aan, net waar wat ondersteuning nodig is. Verder ben ik gespecialiseerd in het onderhouden van voorvorken, achterdempers en remsystemen.

In mijn vrije tijd zit ik regelmatig op de fiets, zowel de racefiets als de mountainbike. Meestal rijd ik in de bossen van Exloo, Sleen en Gieten.
Naast het fietsen vind ik het heerlijk om met muziek en motorcross bezig te zijn.

Telefoonnummer: 0592-356757
Emailadres: werkplaats@anjojagerfietsen.nl

Unsplash
Unsplash

DENNIS BOSKERS

Subtitel

Mijn naam is Dennis Boskers.

Ik ben sinds juni 2019 werkzaam bij Anjo Jager Fietsen als verkoper.

Ik houd mij bezig met de klanten die in de winkel komen om hen zo goed mogelijk te helpen. Dit kan bijvoorbeeld zijn; adviseren voor een nieuwe fiets of over welke voeding tijdens een fietsrit het beste te gebruiken. Dat vind ik het leukste aan mijn werk, geen dag is hetzelfde en elke klant is anders. Heel erg veelzijdig dus! Buiten mijn werk rijd ik nog wielerwedstrijden in het amateurpeloton en fiets ik zo’n 10.000 kilometer per jaar!


Telefoonnummer: 0592-356757
Emailadres: winkel@anjojagerfietsen.nl

Unsplash
Unsplash

JOOST

Subtitel

Mijn naam is Joost,

Geboren en getogen in het mooie buurland Duitsland. Hier heb ik op mijn opleiding tot fietsenmaker gedaan. In 2007 ben ik naar Nederland gekomen eerst in Leeuwarden later naar Enschede hier heb ik bijna 8 jaar lang in een fietsenzaak gewerkt. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Anjo Jager in Assen als e-bike en allround monteur. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de mooie drentse bossen of zit ik in mijn tuin met m’n hoofd in de smoker (bbq). Fietsen doe ik elke dag woon-werk op mijn Trek Powerfly


Telefoonnummer: 0592-356757

Unsplash
Unsplash

PEPIJN

Subtitel

Mijn naam is Pepijn,

Ik woon in Assen en ben sinds april 2017 werkzaam bij Anjo Jager fietsen in Assen mijn functie is fietstechnicus stadsfietsen en e-bikes. Hiervoor heb ik 3,5 jaar in een andere fietsenzaak gewerkt, hier kwam ik terecht via mijn school en heb ik mijn diploma als fietstechnicus behaald.
 
In mijn vrije tijd fiets ik door de omgeving van Assen en omstreken.
 
Het leukste aan mijn werk vind ik grote onderhoudsklussen, omdat de klant zijn/haar fiets weer als nieuw van ons terug krijgt.
 

Telefoonnummer: 0592-356757

Unsplash
Unsplash

Lars

Subtitel

Mijn naam is Lars.

Ik werk sinds maart 2018 bij Anjo Jager fietsen. Mijn taak is om de gebruikte fietsen (inruilers) weer als nieuw te maken zodat ze weer verkocht kunnen worden. Ik vind het leuk om bezig te zijn met fietsen omdat het een mooie techniek is.
 
Ik ga ook nog naar school, in 2020 heb ik de opleiding 'Technicus Engineering' op het Noorderpoort in Groningen afgerond. Nu studeer ik 'Technische Bedrijfskunde' op de Hanze Hogeschool, ook in Groningen.

In de vakanties werk ik altijd meer dan daarbuiten, ik werk zowel aan de Zendmastweg als de Brunelstraat.
 
In mijn vrije tijd voetbal ik nog bij Achilles 1894 en mountainbike ik graag op mijn Trek X-Caliber 8.
 

Telefoonnummer: 0592-356757

Unsplash
Unsplash

PETER VAN DER KOOIJ

Subtitel

Mijn naam is Peter van der Kooij en woon in het mooie Drentse Nieuw-Buinen.
Ik ben geboren in het Friese Koudum en vanaf mijn 8e opgegroeid in Joure.
 
Van kinds af aan ben ik gek op alles wat kan rijden. Fietsen, motoren, treinen en auto’s
het maakte allemaal niet uit.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik bij de plaatselijk fietsenwinkel Rijwielhuis Wijnja in Joure als vakantiehulp terecht kwam.
Toen de vakantieperiode in 1985 voorbij was werd ik gevraagd of ik niet wilde blijven en dat heb ik gedaan en heb daar bijna 10 jaar gewerkt.
Bij dit bedrijf heb ik ook mijn vakdiploma fiets/bromfiets gehaald.
 
De jaren daarna heb ik bij diverse fietsenwinkels in Groningen en Drenthe  gewerkt als fietstechnicus.
Ook heb ik nog bij Koga in Heerenveen gewerkt.
 De opkomst van de E-bike is een extra impuls voor de fietsenbranche geweest en ik heb me hier direct voor geïnteresseerd en kreeg de kans me hierin te specialiseren wat me tot nu toe nog steeds bevalt.
 
In mijn vrije tijd ben ik bezig met muziek, motorrijden, sleutelen aan mijn motor en sleutelen aan Gazelle’s uit de jaren 70 en 80. Ik wordt altijd blij van deze modellen waarmee ik het fietsen-vak heb geleerd. Motorrijden in de Alpen landen behoort behoord ook tot een van mijn favorieten.
 
Inmiddels ben ik alweer meer dan 35 jaar werkzaam in de fietsenbranche als monteur en werk vanaf 1 Januari
2021 bij Anjo Jager fietsen, zowel op de vestiging Zendmastweg als op vestiging Brunelstraat in Assen als
E-bike-en toerfiets specialist.

ONZE WINKEL AAN DE ZENDMASTWEG

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash