Ons team aan de Zendmastweg
Anjo Jager.
Vanaf mijn 15de ben ik actief in de fietsen. Eerst als zaterdag hulp, maar al snel werd ik aangenomen als leerling en ging ik de opleiding fietstechnicus doen. Nadat ik bij 2 bedrijven heb gewerkt, was ik eind 1992 eigenwijs genoeg om voor mij zelf te beginnen. Begin januari 1993 opende ik de deuren van mijn eerste fietswinkel in het winkelcentrum Nobellaan. Na een paar jaar alleen gewerkt te hebben, nam ik mijn eerste medewerker aan. Al snel groeiden we daar uit ons jasje, in 1999 verhuisden we naar de Vaart Zuidzijde. Binnen 2 jaar kochten we daar een verdieping erbij, op die manier hadden wij meer als genoeg ruimte op dat moment. Niet voor heel lang, in 2009 zette we het winkelpand te koop en verhuisden we in 2010 naar onze huidige locatie aan de Zendmastweg. Een super locatie met veel eigen grond om het pand heen, voldoende parkeergelegenheid dus. Dit maakt het voor ons ook mogelijk om evenementen te organiseren rondom de winkel. Dat 960m2 uit eindelijk ook weer wat krap kan worden, kwamen we in 2017 achter, er werd besloten om uit te breiden. Een extra ruimte voor de reparatie fietsen is aan de werkplaats gebouwd, de indeling van de werkplaats en showroom hebben wij geoptimaliseerd en de ingang verplaatst naar de kant van de parkeerplaats. 
 
Ook opende we per 1 januari 2018 de deuren aan de Brunelstraat in het winkelcentrum Vredeveld. Ons filiaal was een feit. Een mooie uitdaging voor mijn zoon die hier aan de slag mag en daar de nodige ondernemers ervaring kan op doen. Op dit moment hebben wij totaal zo’n 1400m2 aan winkelvloer oppervlakte en kunnen wij een groot deel van Assen de best mogelijke service aanbieden, met specialisten op elk gebied.
 
Verder mag ik mensen graag helpen en adviseren om hun droomfiets uit te zoeken. Op het moment dat klanten blij en gelukkig de deur uit gaan en dan maakt het niet uit of het een gewone fiets, E-bike, racefiets mountainbike of kinderfiets is, dan is mijn missie geslaagd.
 
Naast het vele werken vind ik het zelf ook heerlijk om op de racefiets er op uit te gaan en te genieten van onze mooie natuur. Samen wandelen met de hond is ook wat je mij graag ziet doen.

Telefoonnummer:0592-356757 
Emailadres: info@anjojagerfietsen.nl

Pa (Piet) Jager die al van dag 1 in of rondom ons winkel is te vinden. Hij onderhoud de tuin, doet allerlei kleine en grote klussen en is de chauffeur. Niet alleen rondom en in Assen, geen afstand is hem te ver. Is er een fiets die naar Limburg moet, dan stapt hij met alle plezier achter het stuur en rijdt in één streep heen en weer. ‘Pauzes zijn voor watjes, brood eten kun je ook wel onder het rijden doen’.
In zijn vrije tijd mag hij graag biljarten, iedere dinsdag en donderdag gaat Piet biljarten. Verder vind hij het fijn om samen met vrouwlief op de Koga E-bike’s de provincie te verkennen, menig wielrenner heeft het nakijken als het gaat om de kilometers per jaar dat zij samen maken. 


Mijn naam is Frank Hummel,

Ik ben geboren en getogen in Assen.
In 2007 ben ik begonnen bij Anjo Jager Fietsen, op dat moment nog gevestigd aan de Vaart Zuid Zijde. Naar mate de markt begon te veranderen, ben ik mij gaan specialiseren op elektrische fietsen. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, heb ik altijd meerdere cursussen per jaar gevolgd met betrekking tot elektrische fietsen. Dit zal ik natuurlijk ook altijd blijven doen.
Daarnaast mag ik graag fietsen op mijn eigen elektrische Koga Pace BX.
 


Telefoonnummer: 0592-356757


Mijn naam is Jeroen Docter en woon in Assen.

Mijn functie is fietstechnicus Race en ATB fietsen.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het reviseren van voorvorken en achterdempers, het onderhouden van remsystemen en het maken van wielen.
 
Natuurlijk fiets ik zelf ook. Naast dat ik elke dag op de fiets naar mijn werk ga fiets ik ongeveer 4500 km per jaar op de racefiets, Cannondale CAAD12 en mountainbike, Trek Pro Caliber 9.9. Het liefst fiets ik in de Ardennen in de omgeving van Houffalize op de ATB. Op de racefiets rijd ik graag langere rondes. In het verleden heb ik la Marmotte (Frankrijk) gereden, in Belgie de Ronde van Vlaanderen en nu staat Parijs-Roubaix op de planning. Naast het werk vind ik het buiten het fiets om ook heerlijk om hard te lopen of een ronde op de motor te rijden.

Telefoonnummer: 0592-356757

 Mijn naam is Tom Ottens en woon in Buinerveen.
Inmiddels ben ik 12 jaar actief in de fietsenbranche.

Mijn functie is het aansturen van de werkplaats, het plannen van de onderhoudsbeurten en het monteren van fietsen.
Binnen mijn functie pak ik alle type fietsen aan, net waar wat ondersteuning nodig is. Verder ben ik gespecialiseerd in het onderhouden van voorvorken, achterdempers en remsystemen.

In mijn vrije tijd zit ik regelmatig op de fiets, zowel de racefiets als de mountainbike. Meestal rijd ik in de bossen van Exloo, Sleen en Gieten.
Naast het fietsen vind ik het heerlijk om met muziek en motorcross bezig te zijn.

Telefoonnummer: 0592-356757
Emailadres: werkplaats@anjojagerfietsen.nl


Mijn naam is Dennis Boskers

Ik ben 21 jaar en ben afkomstig uit het  Groningse Alteveer. Ik ben  via mijn school (opleiding verkoopmedewerker en manager handel) en een jaar fulltime in een andere fietsenwinkel te hebben gewerkt sinds 1 juni 2019 werkzaam voor Anjo Jager fietsen en heb als functie verkoopmedewerker. 

Bij mij zit het fietsen in het bloed al sinds mijn 8ste rijd ik wedstrijden op de racefiets en ben ik zo alle categorieën van de wielersport doorlopen in 2020 zal ik voor het 15de jaar een wedstrijd licentie hebben op mijn nieuwe Trek Madone sl7 zal dat vast met veel plezier zijn. Met mijn  mountainbike de Trek Procaliber 9.7 ga ik deze winter de Drenthe 200 rijden. Het mooiste aan het fietsen zelf vind ik het genieten van de natuur. Doordat fietsen mijn passie is ben ik ook heel erg blij dat ik hiervan mijn baan heb kunnen maken.

Het leukste aan mijn werk vind ik als er iemand met een glimlach de winkel verlaat dat geeft mijn een goed gevoel.

Telefoonnummer: 0592-356757
Emailadres: winkel@anjojagerfietsen.nlMijn naam is Joost,

Geboren en getogen in het mooie buurland Duitsland. Hier heb ik op mijn opleiding tot fietsenmaker gedaan. In 2007 ben ik naar Nederland gekomen eerst in Leeuwarden later naar Enschede hier heb ik bijna 8 jaar lang in een fietsenzaak gewerkt. Sinds oktober 2018 ben ik werkzaam bij Anjo Jager in Assen als e-bike en allround monteur. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de mooie drentse bossen of zit ik in mijn tuin met m’n hoofd in de smoker (bbq). Fietsen doe ik elke dag woon-werk op mijn Trek Powerfly


Telefoonnummer: 0592-356757

Mijn naam is Pepijn,

Ik woon in Assen en ben sinds april 2017 werkzaam bij Anjo Jager fietsen in Assen mijn functie is monteur stadsfietsen en e-bikes. Hiervoor heb ik 3 en een half jaar in een andere fietsenzaak gewerkt hier zat ik via mijn school en heb ik mijn diploma als fietsentechnicus gehaald.
 
In mijn vrije tijd fiets ik door de omgeving van Assen en omstreken.
 
Het leukste aan mijn werk vind ik de grote reparaties aan de fietsen dat de klant zijn of haar fiets weer als nieuw kan gaan gebruiken.
 

Telefoonnummer: 0592-356757


Mijn naam is Lars.

Ik werk sinds maart 2018 bij Anjo Jager fietsen. Mijn taak is om de gebruikte fietsen (inruilers) weer als nieuw te maken zodat ze weer verkocht kunnen worden. Ik vind het leuk om bezig te zijn met fietsen omdat het een mooie techniek is.
 
Ik ga ook nog naar school bij het Noorderpoort in Groningen daar doe ik de opleiding Technicus Engineering. In de vakanties werk ik altijd meer, Meestal ben ik dan bij de Zendmastweg maar soms ook wel bij de Brunelstraat aan het werk.
 
In mijn vrije tijd voetbal ik nog bij Achilles 1894 en  mountainbike ik  graag op mijn Trek X-Caliber 8 die ik net heb gekocht

 

Telefoonnummer: 0592-356757