Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Anjo
Unsplash

Anjo JAGER

Subtitel

Hallo daar, ik ben Anjo. Al sinds mijn vijftiende levensjaar ben ik bezig met fietsen, en dat is echt mijn passie geworden. Wat begon als een bijbaantje op zaterdagen, groeide al snel uit tot een levenslange liefde voor alles wat met fietsen te maken heeft.

Na het afronden van mijn opleiding tot fietstechnicus en het opdoen van ervaring bij verschillende bedrijven, voelde ik dat het tijd was om mijn eigen weg te gaan. In 1992 heb ik dan ook de stap gezet en mijn eigen fietsenwinkel geopend, midden in het bruisende hart van winkelcentrum Nobellaan, waarna we een tussenstop hebben gemaakt aan de Vaart Z.Z., voordat we naar onze huidige locatie zijn verhuisd. 

Voor mij draait het allemaal om het helpen van mijn klanten bij het vinden van de perfecte fiets. Of het nu gaat om een stadsfiets, een snelle racefiets, een robuuste mountainbike of zelfs een kinderfiets, ik sta klaar om te helpen. Niets geeft mij meer voldoening dan te zien hoe mijn klanten stralend en tevreden de winkel verlaten, wetende dat ik ze heb geholpen bij het verwezenlijken van hun fietsdromen.

Naast mijn werk geniet ik enorm van mijn eigen fietsavonturen. Ik trek er graag op uit op mijn racefiets en geniet van de vrijheid en de schoonheid van de natuur. En natuurlijk kan ik ook altijd genieten van een ontspannen wandeling met mijn trouwe viervoeter aan mijn zijde.

Met mijn passie voor fietsen en mijn toewijding aan uitstekende service sta ik altijd klaar om jou te helpen met al je fietsbehoeften.

Telefoonnummer: 0592-356757 
Email: anjo@anjojagerfietsen.nl

Remon
Unsplash

Remon Jager

Subtitel

Mijn naam is Remon Jager en ik ben geboren en getogen in Assen. Als kind groeide ik letterlijk op tussen de fietsen, dus het is geen verrassing dat de passie voor de fietsenbranche mij niet is ontgaan.

In 2018 heb ik als bedrijfsleider onze tweede vestiging opgezet in de Asserwijk 'Vredeveld', nadat ik 2 jaar elders gewerkt heb. Sinds 1 januari 2020 ben ik mede-eigenaar van Anjo Jager Fietsen en richt ik me op de bedrijfsvoering van beide vestigingen.

Het ondernemerschap zit in mijn DNA en ik vervul mijn rol dan ook met toewijding en enthousiasme. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten personeelszaken, marketing, B2B-communicatie, inkoop, verkoop en alle aspecten van de operationele bedrijfsvoering.

Vanaf mijn zesde levensjaar heb ik fanatiek wedstrijden gefietst op de racefiets, een passie die zo'n 10 tot 11 jaar duurde. Na mijn middelbare school heb ik mijn focus verlegd naar het bedrijf en heb ik de wedstrijden achter me gelaten.

In mijn vrije tijd hecht ik veel waarde aan sporten en mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast geniet ik van motorrijden en breng ik graag vakanties door in Italië.

​​​​​​​Telefoonnummer: 0592-331710 
Email: Remon@anjojagerfietsen.nl

Dennis
Unsplash

Dennis

Subtitel

Mijn naam is Dennis en ik woon al zo'n 13 jaar in Assen, samen met mijn vriendin Jasmina en onze dochter Kayla. Daarnaast delen we ons huis met twee katers, Louie en Oscar.

Eind 2022 ben ik begonnen als filiaalmanager bij Anjo Jager Fietsen, en dat blijkt tot nu toe een geweldige keuze te zijn geweest. Ik voel me hier als een vis in het water en ik geniet ervan om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte fiets.

Ik ben graag omringd door mensen, hou wel van een beetje chaos op zijn tijd en humor is voor mij ook onmisbaar. Gelukkig hebben we op dat gebied een fantastisch team, waardoor de dagen voorbij vliegen.

Op het gebied van fietsen heb ik nog veel te ontdekken, maar de tweede auto heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een e-bike. En wie weet, in de toekomst komen er nog wel een racefiets en een mountainbike bij.

Telefoonnummer: 0592-356757
Email: dennis@anjojagerfietsen.nl/ info@anjojagerfietsen.nl

PA Piet
Unsplash

Pa (Piet) Jager

Subtitel

Piet (Pa/Opa) Jager is een onmisbare aanwezigheid sinds dag één in en rondom onze winkel. Hij verzorgt de tuin, knapt allerlei klusjes op, en fungeert als chauffeur. Niet alleen in Assen, maar geen afstand is hem te ver. Moet er een fiets naar Limburg? Dan stapt hij met plezier achter het stuur en rijdt in één ruk heen en weer. "Pauzes zijn voor watjes, brood eten kun je ook onderweg doen," is zijn devies. In zijn vrije tijd geniet hij van biljarten; elke dinsdag en donderdag is Piet te vinden achter het biljart. Daarnaast verkent hij graag samen met zijn vrouw de provincie op hun Koga e-bikes. Met menig wielrenner in het stof achterlatend, leggen ze samen een indrukwekkend aantal kilometers per jaar af.

Jeroen
Unsplash

Jeroen

Subtitel

Mijn naam is Jeroen Docter en ik woon in Assen.

Als fietstechnicus ben ik gespecialiseerd in racefietsen en ATB's. Mijn expertise omvat het reviseren van voorvorken en achterdempers, het onderhouden van remsystemen en het op maat bouwen van wielen voor zowel racefietsen als mountainbikes.

Natuurlijk ben ik zelf ook een fervent fietser. Elke dag rijd ik met plezier naar mijn werk op de fiets. Buiten werktijd geniet ik graag van mijn racefiets of mountainbike, zowel in de buitenlucht als op Zwift binnen.

Mijn favoriete fietsgebied is de Ardennen, vooral rond Houffalize, waar ik graag op mijn ATB rijd. Op de racefiets verkies ik lange ritten. In het verleden heb ik uitdagingen zoals la Marmotte in Frankrijk, de Ronde van Vlaanderen in België en Parijs-Roubaix in Frankrijk aangenomen. Naast mijn passie voor fietsen, geniet ik ook van andere activiteiten zoals hardlopen en motorrijden.

Telefoonnummer: 0592-356757

Tom
Unsplash

TOM

Subtitel

Mijn naam is Tom Ottens en ik woon in Buinerveen. Ik ben al 12 jaar actief in de fietsenbranche. Als werkplaatsmanager ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de werkplaats, het plannen van onderhoudsbeurten en het monteren van fietsen.

Ik pak allerlei soorten fietsen aan, afhankelijk van waar ondersteuning nodig is. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het onderhouden van voorvorken, achterdempers en remsystemen.

In mijn vrije tijd ben ik vaak op de fiets te vinden, zowel op de racefiets als op de mountainbike. Ik geniet vooral van tochten in de bossen van Exloo, Sleen en Gieten. Naast fietsen heb ik ook een passie voor muziek en motorcross.

​​​​​​​Telefoonnummer: 0592-356757 
Email: Tom@anjojagerfietsen.nl / werkplaats@anjojagerfietsen.nl

Edwin
Unsplash

Edwin

Subtitel

Hallo, ik ben Edwin de Groot. Ik woon in Assen en werk sinds april 2022 als senior verkoopspecialist bij Anjo Jager Fietsen.

Mijn carrière in de retail begon al op jonge leeftijd. Lange tijd heb ik gewerkt in de schoenenbranche, wat nog steeds een hobby van me is. Je zult mij altijd herkennen aan mijn schoenen. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt naar de verkoop van caravans en sinds een paar jaar werk ik met veel plezier tussen de fietsen.

​​​​​​​Naast het regelen van de dagelijkse dingen, help ik graag mensen bij het vinden van hun nieuwe fiets. In mijn vrije tijd ga ik graag op de mountainbike of E-bike een rondje maken door de omgeving.

Telefoonnummer: 0592-356757
Emailadres: winkel@anjojagerfietsen.nl

Pepijn
Unsplash

PEPIJN

Subtitel

Mijn naam is Pepijn,
​​​​​​​
Ik woon in Assen en ben sinds april 2017 werkzaam bij Anjo Jager fietsen in Assen mijn functie is fietstechnicus stadsfietsen en e-bikes. Hiervoor heb ik 3,5 jaar in een andere fietsenzaak gewerkt, hier kwam ik terecht via mijn school en heb ik mijn diploma als fietstechnicus behaald.
 
In mijn vrije tijd fiets ik door de omgeving van Assen en omstreken.
 
Het leukste aan mijn werk vind ik grote onderhoudsklussen, omdat de klant zijn/haar fiets weer als nieuw van ons terug krijgt.
 
Telefoonnummer: 0592-356757

Mannus
Unsplash

Mannus 

Subtitel

​​​​​​ Mijn naam is Mannus en sinds mei 2022 werk ik bij Anjo Jager Fietsen aan de Zendmastweg.

U zult mij voornamelijk in de showroom aantreffen, waar ik u graag help bij het vinden van de perfecte fiets of de beste accessoires.

Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden op de mountainbike of gravelbike in de bossen rondom Zuidlaren.

Telefoonnummer: 0592-356757
Email: winkel@anjojagerfietsen.nl

Samuel
Unsplash

Jason 

Subtitel

Ik werk sinds zomer 2023 bij Anjo Jager fietsen. Daarvoor heb ik 3 jaar bij een andere fietsenwinkel in almere gewerkt. Ik werk voornamelijk aan e-bikes bakfietsen en stadsfietsen. Daarnaast heb ik me ook verdiept en gespecialiseerd in Bosch motoren en heb daar ook de benodigde papieren voor behaald.

Telefoonnummer: 0592-356757

Killian
Unsplash

Killian 

Subtitel

Ik werk sinds zomer 2023 bij Anjo Jager fietsen. Daarvoor heb ik 3 jaar bij een andere fietsenwinkel in almere gewerkt. Ik werk voornamelijk aan e-bikes bakfietsen en stadsfietsen. Daarnaast heb ik me ook verdiept en gespecialiseerd in Bosch motoren en heb daar ook de benodigde papieren voor behaald.

Telefoonnummer: 0592-356757

Killian
Unsplash

Kai 

Subtitel

Mijn naam is Kai, ik woon in Oosterwolde. Vanaf mei 2024 ben ik in dienst bij Anjo Jager Fietsen, eerder heb ik ervaring opgedaan in andere fietsenzaken waar ik ook mijn opleiding tot eerste fietstechnicus heb behaald. Ik vind het leuk om van alles aan te pakken niks is mij te gek. Mijn interesses liggen bij de fiets, met name sportieve fietsen hier ben ik het liefst de hele dag mee aan het sleutelen. Ik vind het leuk om klant te helpen en met een glimlach het doel te bereiken.

Ik ben altijd wel in voor een lolletje en hoop je dan ook zeker een keer tegen te komen bij ons in de winkel!

ONZE WINKEL AAN DE ZENDMASTWEG

Bedrijfspand
Anjo Jager Fietsen
Display
WInkel
Showroom