Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Cortina kinderfietsen

slider image
Unsplash

ROBUUSTE Cortina kinderfietsen

Subtitel

Die mooie robuuste stadfietsen van Cortina zijn er ook in een maatje kleiner. Speciaal voor de jongsten onder ons heeft Cortina kinderfietsen. U vindt ze in diverse trendy stijlen, waaronder de transportfiets en omafietsen. Cortina is één van de grootste fietsleveranciers die Nederland rijk is. Maak hier online kennis met onze kinderfietsen of plan een proefrit. Dat is immers de beste manier voor uw zoontje of dochtertje om te kijken of de fiets bij hem of haar past. 

ALLE SOORTEN CORTINA KINDERFIETSEN
​​​​​​​IN ONZE WINKEL
​​​​​​​

Cortina kinderfiets - meisjes
Cortina kinderfiets - jongens
Cortina kinderfiets - meisjesfiets
Unsplash

De juiste inchmaat 

Subtitel

De Cortina kinderfietsen zijn er - net als de Cortina stadsfietsen - in diverse uitvoerigen in de inchmaten 24 en 26. Over het algemeen gezien is de 24 inch geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 - 12 jaar en de 26 inch voor kinderen die tussen 10 en 14 zijn. Kledingmaat en de lengte van uw kind is meer de doorslaggevende factor welke maat geschikt is. De juiste maat fiets is - zeker bij kinderen - erg belangrijk. Meer over inchmaten leest u op onze kinderfietsen pagina, klik hier om deze te bekijken.

Cortina transportfiets

De transportfiets is een populaire fiets, ook onder kinderen. Een stoere kinderfiets welke zowel heel stijlvol, maar ook heel praktisch is. Uw dochter of zoon kan de schooltas of andere spullen mooi voorop in een krat vervoeren. Met een aluminium frame is het een lichte fiets waar uw kind zich heel snel thuis op gaat voelen en veilig van A naar B brengt.

Cortina kinderfiets transportfiets
Unsplash

Proefrit op een Cortina KINDERFIETS?

Subtitel

Hierboven zeiden we al dat de juiste maat fiets erg belangrijk is, zeker voor kinderen. Hoewel over het algemeen u de lengte als uitgangspunt kunt nemen, is de Cortina kinderfiets uitproberen nog de beste manier om te kijken of de tweewieler echt bij uw kind past. En of hij of zij zich er lekker mee uit de voeten kan. Bezoek gerust eens een van onze winkels in Assen. Hier kan uw kind op ons eigen ruime terrein (veilig op afstand van het verkeer) een uitgebreide proefrit maken.