Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Gazelle stadsfietsen

slider image
Unsplash

Gazelle stadsfietsen voor elke situatie

Subtitel

Even een rondje in de eigen omgeving, naar school of werk of gewoon voor de dagelijkse boodschappen. De Gazelle stadsfietsen maakt het u zo comfortabel mogelijk. Elke rit is gewoon een genot op zich. De stadsfietsen van Gazelle zijn in diverse modellen maar wel allemaal allround. Van een trendy transportfiets tot de strak uitgevoerde Orange modellen. De stadsfietsen zijn er voor elke situatie en voor elke dag met oer-Hollandse kwaliteit. Al een stadsfiets op het oog? Plan dan meteen een proefrit bij onze winkel in Assen.

Unsplash

Stadsfiets Gazelle Orange

Subtitel

Dankzij het jarenlang doorontwikkelen hebben de Gazelle Orange modellen een zeer goed frame. Daardoor zit u heel comfortabel met de juiste zithouding op uw fiets plaatsneemt. En omdat het oog ook wat wil, is de afwerking ook nog eens erg stijlvol en sportief te noemen. De perfecte fiets voor dagelijks gebruik. Wat de route ook is.

Unsplash

Sportief en betrouwbaar: Gazelle Chamonix

Subtitel

De Gazelle Chamonix stadsfietsen combineren hun sportieve uitstraling met comfort en betrouwbaarheid. Deze fietsen zijn ook heel ideaal voor de wat langere sportieve fietstochten. De Chamonix fietst heerlijk licht, schakelt direct en soepel en biedt u een juiste zithouding. Iets wat zeker fijn is met een lange fietstocht, waar een niet zo fijne zithouding u na een tijdje waarschijnlijk gaat opbreken. Net zoals de hierboven en hieronder genoemde Gazelle modellen is ook de Chamonix onderhoudsarm.

Unsplash

Robuuste Gazelle Esprit

Subtitel

Robuust, oerdegelijk en praktisch onverwoestbaar. Zo zou u de Gazelle Esprit in een notendop kunnen omschrijven. Ook onderhoud vragen ze vrij weinig. Natuurlijk is een onderhoudsbeurt om de zoveel tijd geen overbodige luxe en verlengt u ook alleen maar de levensduur van de fiets. De Esprit bestaat verder uit een krasbestendige lak, waardoor uw fiets echt jarenlang mooi blijft. Ook voor de dagelijkse tochten naar school zijn dit ideale fietsen.

Lichtgewichte allround stadsfiets

Hoewel het een stadsfiets heet, zijn deze fietsen van Gazelle eigenlijk gewoon allround. Een lange fietstocht is ook prima in comfort te doen. Dit is mede te danken aan het slimme ontwerp van lichte materialen (aluminium). Door dit lage gewicht zijn de Gazelle stadsfietsen heel erg wendbaar. Perfect voor dagelijks gebruik en als u de fiets in de berging plaats.

​​​​​​​Naast dat het frame gemaakt is van aluminium, beschikken ook alle onderdelen over lichte materialen. Dat maakt dat de stadsfietsen een heel sportief karakter hebben. Binnen- en buiten de stad. En houdt u toch liever van trapondersteuning? Gazelle heeft ook hele mooie elektrische stadsfietsen.

stadsfiets Gazelle blauw
Unsplash

Proefrit op een gazelle stadsfiets?

Subtitel

Op onze site kunt u al een goede indruk krijgen van ons aanbod. Heeft u een stadsfiets op het oog van Gazelle die u wellicht zou willen kopen? Maak dan eerst een uitgebreide proefrit. Kom langs bij één van onze twee vestigingen in Assen en maak kennis met uw toekomstige stadsfiets.