Gazelle stadsfietsen

Gazelle elektrische fietsen
 

Gazelle stadsfietsen voor elke situatie

Even een rondje in de eigen omgeving, naar school of werk of gewoon voor de dagelijkse boodschappen. De Gazelle stadsfietsen maakt het u zo comfortabel mogelijk. Elke rit is gewoon een genot op zich. De stadsfietsen van Gazelle zijn in diverse modellen maar wel allemaal allround. Van een trendy transportfiets tot de strak uitgevoerde Orange modellen. De stadsfietsen zijn er voor elke situatie en voor elke dag met oer-Hollandse kwaliteit. Al een stadsfiets op het oog? Plan dan meteen een proefrit bij onze winkel in Assen.
 

Plan uw proefrit

Alle soorten Gazelle stadsfietsen in onze winkel

Gazelle Orange stadsfiets
Gazelle Chamonix stadsfiets
Gazelle Esprit stadsfiets

Stadsfiets Gazelle Orange

Dankzij het jarenlang doorontwikkelen hebben de Gazelle Orange modellen een zeer goed frame. Daardoor zit u heel comfortabel met de juiste zithouding op uw fiets plaatsneemt. En omdat het oog ook wat wil, is de afwerking ook nog eens erg stijlvol en sportief te noemen. De perfecte fiets voor dagelijks gebruik. Wat de route ook is.

Sportief en betrouwbaar: Gazelle Chamonix

De Gazelle Chamonix stadsfietsen combineren hun sportieve uitstraling met comfort en betrouwbaarheid. Deze fietsen zijn ook heel ideaal voor de wat langere sportieve fietstochten. De Chamonix fietst heerlijk licht, schakelt direct en soepel en biedt u een juiste zithouding. Iets wat zeker fijn is met een lange fietstocht, waar een niet zo fijne zithouding u na een tijdje waarschijnlijk gaat opbreken. Net zoals de hierboven en hieronder genoemde Gazelle modellen is ook de Chamonix onderhoudsarm.

Robuuste Gazelle Esprit

Robuust, oerdegelijk en praktisch onverwoestbaar. Zo zou u de Gazelle Esprit in een notendop kunnen omschrijven. Ook onderhoud vragen ze vrij weinig. Natuurlijk is een onderhoudsbeurt om de zoveel tijd geen overbodige luxe en verlengt u ook alleen maar de levensduur van de fiets. De Esprit bestaat verder uit een krasbestendige lak, waardoor uw fiets echt jarenlang mooi blijft. Ook voor de dagelijkse tochten naar school zijn dit ideale fietsen.

Lichtgewichte allround stadsfiets

Hoewel het een stadsfiets heet, zijn deze fietsen van Gazelle eigenlijk gewoon allround. Een lange fietstocht is ook prima in comfort te doen. Dit is mede te danken aan het slimme ontwerp van lichte materialen (aluminium). Door dit lage gewicht zijn de Gazelle stadsfietsen heel erg wendbaar. Perfect voor dagelijks gebruik en als u de fiets in de berging plaats. Naast dat het frame gemaakt is van aluminium, beschikken ook alle onderdelen over lichte materialen. Dat maakt dat de stadsfietsen een heel sportief karakter hebben. Binnen- en buiten de stad. En houdt u toch liever van trapondersteuning? Gazelle heeft ook hele mooie elektrische stadsfietsen.

Plan uw proefrit