Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Fietsmerken

Alle fietsmerken op alfabetische volgorde

slider image
Unsplash

Batavus

Subtitel

Batavus is één van de grootste fietsmerken die Nederland rijk is. Er is een veilige en betrouwbare fiets voor iedereen en voor elke situatie. Ook wanneer u op zoek bent naar een fijne e-bike is Batavus een merk waarop u kunt rekenen. Bekijk hier alles over Batavus.

Unsplash

Cortina

Subtitel

Trendy, uitdagend en vernieuwend zijn zomaar wat beschrijvingen die de Cortina fiets annu nu toebedeeld krijgt.  De fleurige trendy designs doen het Nederlands straatbeeld dan ook volledig opleven. Bekijk hier alles over Cortina.

Unsplash

gazelle

Subtitel

 Gazelle staat garant voor veelzijdigheid, elegantie, duurzaamheid en bovenal topkwaliteit. De Gazelle fiets is een fiets waar u op kunt bouwen. Bekijk hier alles over Gazelle.

Unsplash

Huka

Subtitel

Bij het Nederlandse merk Huka ligt de focus op het het leveren van oplossingen voor mensen met een beperking om mobiel te blijven. Voor jong en oud. Voor hen produceert Huka aangepaste fietsen, zoals driewielers of een rolstoelfiets. Bekijk hier alles over Huka.

Unsplash

koga

Subtitel

De Koga fietsen worden één voor één met de hand in Heerenveen gemonteerd. Koopt u een Koga dan bent u verzekerd van topkwaliteit van Nederlandse bodem. Bekijk hier alles over Koga.

Unsplash

orbea

Subtitel

Liefhebber van de fietssport? Dan klinkt het Spaanse merk Orbea u vast bekend in de oren. Het merk maakt de hoogste kwaliteit racefietsen, mountainbikes en gravelfietsen. Bekijk hier alles over Orbea.

Unsplash

sparta

Subtitel

Sparta zet al sinds jaar en dag innovatieve fietsen op de markt waarbij ze hun concurrenten altijd een streepje voor zijn. Vooral op het gebied van elektrischefietsen en stadsfietsen. Bekijk hier alles over Sparta

Unsplash

trek

Subtitel

Trek bouwt fietsen die een leven lang meegaan. Als officiële Trek dealer hebben we een prachtig assortiment aan mountainbikes, racefietsen, hybride fietsen en stadsfietsen. Bekijk hier alles over Trek.

Unsplash

Urban Arrow

Subtitel

Met de elektrische bakfietsen van Urban Arrow combineert u het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike. Die combinatie maakt dat het een ideaal voertuig is om alles wat u dierbaar is snel van A naar B te brengen. Bekijk hier alles over Urban Arrow.

Unsplash

RIDLEY

Subtitel

Wilt u met minimale weerstand de snelheid voelen tijdens een mooie rit op uw Ridley gravelbike? Dan is de keuze voor het juiste merk essentieel. De hoge kwaliteit van uw fiets draagt eraan bij dat u een optimale race rijdt. Bekijk hier alles over Ridley.

Unsplash

VAN NICHOLAS

Subtitel

Voor lange afstanden door de Nederlandse landschappen, een sportieve race in de bossen of een snelheidsrit op het asfalt stapt u op een Van Nicholas fiets. Deze fietsen met frames van titanium vallen op dankzij het unieke ontwerp en rijdt dankzij de hoge kwaliteit enorm comfortabel. Bekijk hier alles over Van Nicholas.