Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Filters

Verlichting

Op de vroege ochtend en in de avonden wilt u veilig over straat fietsen en zichtbaar zijn voor anderen. Met goede fietsverlichting op de fiets loopt u minder risico op ongelukken en wordt u door autobestuurders en andere weggebruikers sneller opgemerkt. Bekijk ons assortiment waarin diverse soorten verlichting verkrijgbaar zijn. Zowel voor- als achterlichten koopt u bij Anjo Jager Fietsen.

540 resultaten
Volgorde

Veilig onderweg met verlichting op uw fiets

Verlichting is onmisbaar op de fiets. In het donker kunt u niet op uw fiets stappen zonder werkend voor- en achterlicht. Verlichting koopt u niet alleen in uw eigen voordeel om tegenliggers tijdens een fietstocht goed te kunnen zien. U bent ook zichtbaar voor andere weggebruikers die u niet meer over het hoofd zien.

fietsverlichting

Soorten fietsverlichting

In het aanbod van Anjo Jager Fietsen vindt u verschillende soorten verlichting die u kunt bevestigen aan uw fiets. Voor- en achterlichten die aan uw fiets vastgebonden worden of die afneembaar zijn wanneer u van de fiets afstapt:

  • Koplampen die u voorop uw fiets vastmaakt en met een batterij of dynamo aandrijft.
  • Achterlichten; evenals de koplamp monteert u die aan de fiets.
  • Dynamo die u bij uw voorwiel bevestigt en door de beweging van het voorwiel de verlichting spanning geeft.
  • Losse lampen om de huidige verlichting te vervangen wanneer deze niet meer werkt.
  • Reflectoren monteert u op uw spatbord of achterop de fiets. De reflectie van het tegenlicht zorgt dat u zichtbaar bent voor passanten.
  • Verlichting accessoires als lichthouders en acculaders.
  • Complete verlichtingsets met voor- en achterlicht, al dan niet van de fiets afneembaar.

Vindt u in het aanbod verlichting dat u nodig heeft voor uw fietsritten in de donkere avonduren? Zorg dat u veilig onderweg bent en andere weggebruikers u kunnen zien. Denk daarbij ook aan andere accessoires die de veiligheid op de fiets verhogen.

Verlichting kopen doet u bij Anjo Jager Fietsen

Met de fietsverlichting van Anjo Jager Fietsen bent u voortaan zichtbaar voor alle weggebruikers. Bekijk het aanbod en bepaal welke verlichting u nodig heeft op de fiets. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.

....