Gazelle hybride fietsen

Gazelle hybride fietsen
 

Gazelle hybride fietsen: het beste van twee werelden

Een hybride fiets van Gazelle biedt u het beste van twee werelden in één fiets. Een hybride fiets is namelijk een kruising tussen een sportieve tweewieler een een stadsfiets. Ideaal voor de dagelijkse tripjes naar en van het werk, maar ook heerlijk voor een lange toertocht in de weekenden. Het sportieve karakter gecombineerd met het degelijke van een stadsfiets, maakt dat u snel en comfortabel van A naar B fietst. In stijl. Wilt u nog meer comfort en snelheid? Kies dan voor één van de elektrische fietsen van Gazelle. Tevens verkrijgbaar in hybride variant.
 

Plan uw proefrit

Alle soorten Gazelle hybride fietsen in onze winkel

Gazelle elektrische hybride fiets
Gazelle Chamonix hybride fiets
Gazelle Esprit stadsfiets

Zorgeloos veel kilometers met Gazelle hybride

De hybride fietsen van Gazelle kenmerken zich door het lichte frame van aluminium. Dat maakt dat de fiets lekker wendbaar is en soepel. Ook wanneer u na een (lange) fietstocht uw tweewieler weer in de berging zet. Gazelle besteedt dus veel aandacht aan het frame en maakt alleen gebruik van duurzame onderdelen. Het voordeel voor u is dat u op deze manier zorgeloos veel kilometers aflegt. Of dat nou in één dag is of verspreid over een jaar. U kunt echt op deze fietsen bouwen. Voeg daar de unieke styling aan toe en het is de meest optimale fiets voor u. Zelf ervaren? Kom gerust een proefrit maken op ons ruime terrein in Assen.

Shimano versnellingen

Wat ook de hybride fiets van Gazelle bijzonder maakt zijn de Shimano versnellingen voor onder meer automatisch schakelen, als u dat wilt. Wanneer u langere afstanden aflegt die ook nog eens heuvelachtig zijn, is een stevige derailleurschakeling echt een aanrader. Een naafversnelling is dan weer eerder geschikt voor woon- en werkverkeer. De Gazelle hybride fietsen met de Shimano versnellingen hebben een dichte kettingkast, wat u weer scheelt in onderhoud.

Robuuste Gazelle hybride fietsen welke tegen een stootje kunnen

De Gazelle hybride fiets is dus licht in gewicht, waardoor u heerlijk licht fietst. Maar het heeft vooral ook een robuust ontwerp gemaakt van alleen de beste materialen. Dit betekent dat de fietsen prima tegen een stootje kunnen. Als bonus vragen ook deze hybride fietsen weinig onderhoud. Al is een onderhoudsbeurt op z'n tijd wel aan te raden. Want uw nieuwe fiets verdient wel de beste service. 

Plan uw proefrit