Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Koga trekkingfietsen

slider image
Unsplash

De trekkingsfietsen van Koga

Subtitel

Met de trekkingfietsen van Koga weet u zeker dat u het maximale uit uw reizen en tochten haalt. Met deze fietsen hoeft u zich geen zorgen te maken om uw materiaal en kunt u heerlijk comfortabel de weg op. De perfecte afwerking en extra functionaliteiten zorgen ervoor dat u elke meter niet alleen van de omgeving geniet, maar ook van uw Koga fiets!

Koga GRANDTOURER-S
Koga WORLDTRAVELLER
Koga GRANDTOURER
Unsplash

Functionaliteiten

Subtitel

De Koga trekkingfietsen zijn erg functioneel. Zo kan de verlichting volledig geïntegreerd worden, waardoor u altijd een goed werkende verlichting hebt die door de beschermde kabels veel langer meegaat. Met de Smooth Welding techniek worden alle lasnaden waar mogelijk geëgaliseerd, wat er veel mooier uitziet en corrosie tegengaat.

Unsplash

Extra functionaliteiten

Subtitel

Met de geïntegreerde dragerconstructie rust het gewicht van de bepakking niet op de bevestigingsbouten, maar op het frame van de fiets zelf. Zo is het gewicht beter verdeeld en gaat uw fiets langer mee. Daarnaast wordt de perfecte trapbeweging gestimuleerd door de trappers met een concave vorm.

Unsplash

Zelf uw fiets samenstellen met Koga Signature

Subtitel

U kunt ook zelf uw Koga trekkingfiets samenstellen. U kunt dan zelf een frame, een versnellingssysteem, een ketting, een remsysteem en meer uitkiezen, zodat u een volledig gepersonaliseerde fiets krijgt. Deze fiets wordt vervolgens bij ons in Assen uitgeleverd, zodat u hem hier kunt testen! Bekijk ook eens onze stads- en toerfietsen van Koga.