Koga trekkingfietsen

Koga trekkingfietsen
 

Koga Trekkingfietsen

Met de trekkingfietsen van Koga weet u zeker dat u het maximale uit uw reizen en tochten haalt. Met deze fietsen hoeft u zich geen zorgen te maken om uw materiaal en kunt u heerlijk comfortabel de weg op. De perfecte afwerking en extra functionaliteiten zorgen ervoor dat u elke meter niet alleen van de omgeving geniet, maar ook van uw fiets!

Alle soorten trekkingfietsen in onze winkel

Koga roadrunner
Koga traveller
Koga Worldtraveller

Functionaliteiten

 

De Koga trekkingfietsen zijn erg functioneel. Zo kan de verlichting volledig geïntegreerd worden, waardoor u altijd een goed werkende verlichting hebt die door de beschermde kabels veel langer meegaat. Met de Smooth Welding techniek worden alle lasnaden waar mogelijk geëgaliseerd, wat er veel mooier uitziet en corrosie tegengaat.

Extra functionaliteiten

 

Met de geïntegreerde dragerconstructie rust het gewicht van de bepakking niet op de bevestigingsbouten, maar op het frame van de fiets zelf. Zo is het gewicht beter verdeeld en gaat uw fiets langer mee. Daarnaast wordt de perfecte trapbeweging gestimuleerd door de trappers met een concave vorm.

Zelf uw fiets samenstellen met Koga Signature

 

U kunt ook zelf uw Koga trekkingfiets samenstellen. U kunt dan zelf een frame, een versnellingssysteem, een ketting, een remsysteem en meer uitkiezen, zodat u een volledig gepersonaliseerde fiets krijgt. Deze fiets wordt vervolgens bij ons in Assen uitgeleverd, zodat u hem hier kunt testen!