Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

🎉 Anjo Jager fietsen bestaat 30 jaar! Dit jaar maak jij kans op mooie prijzen! Bekijk snel onze acties! 🎉

Urban Arrow bakfietsen

slider image
Unsplash

Elektrische urban arrow bakfiets

Subtitel

De elektrische Urban Arrow bakfietsen zijn een gezonde en goede vervanging van de auto. Met de Urban Arrow combineert u het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike. Die combinatie maakt dat het een ideaal voertuig is om alles wat u dierbaar is snel van A naar B te brengen. Naast snel doet u dat ook nog in stijl en veilig. Maak hieronder kennis met Urban Arrow en de collectie. Interesse in zo'n stijlvolle elektrische bakfiets? Kom bij ons - op ons ruime terrein - een gratis proefrit maken. Dit kan ook met onze andere fietsmerken, zoals met de Gazelle of Trek fietsen.

veilig en makkelijk te besturen


De bakfietsen van het Amerikaanse fietsmerk Urban Arrow zijn één van de modernste bakfietsen die er te vinden zijn. Naast dat het uiterlijk van een fiets een belangrijk element is, is veiligheid dat nog meer. Ook wilt u - zeker met bakfietsen - een behendig vervoersmiddel hebben. Bij Urban Arrow zit u dan goed: het zijn mooi lichte fietsen door de keuze in materialen.

Het frame van de Urban Arrow elektrische bakfietsen bestaat geheel uit aluminium. De bak zelf is niet van hout maar is gemaakt van industrieel piepschuim (EPP). Dit materiaal beschermt uw kinderen extra goed. En daarbij zorgt EPP ook dat de bakfiets licht van gewicht is en makkelijk te besturen. De elektrische fietsen bevatten sinds eind 2013 Bosch-motoren van hoge kwaliteit.

Urban Arrow bakfiets
Unsplash

Uitgelicht: Urban arrow family

Subtitel

De naam zegt het al: de Urban Arrow Family is speciaal gemaakt om samen met je kinderen op pad te gaan. Of om hen veilig en snel naar school of bij opa en oma te brengen. We noemden al eerder de manier waarop Urban Arrow de veiligheid waarborgt in de keuze van materialen. Maar ook is deze fiets voorzien van een stevige en verstelbare driepuntsgordel. Zo fietst u in alle rust en vol vertrouwen overal tussendoor.

Snel van A naar B fietsen kan met deze Urban Arrow Familiy bakfiets dus zeker. Dat is te danken aan het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussen de versnellingen. Een fijne fietservaring. En gezellig, zo met uw kinderen voor u in het zicht. Zijn uw kinderen nog wat te jong / te klein om in de bak zelf te zitten? Dan kunt u gebruik maken van een Maxi-Cosi adapter. Mocht het onverhoopt gaan regenen? De bak zelf blijft dan droog wanneer u een regenhuif, speciaal gemaakt voor de Urban Arrow, gebruikt. 

Urban Arrow bakfietsen
Urban Arrow bakfietsen scherp geprijsd
Urban Arrow bakfiets kopen?
Unsplash

Gratis testrit op Urban Arrow bakfiets

Subtitel

We kunnen u natuurlijk van alles vertellen over het fijne aan de elektrische Urban Arrow bakfiets. Maar de allerbeste indruk is om deze fietsen zelf te proberen. Kom gerust langs in één van onze vestigingen in Assen. Hier hebben we een ruim terrein om onze fietsenwinkel waar u in alle rust en ruimte de proefrit kunt maken.