Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

🎉 Anjo Jager fietsen bestaat 30 jaar! Dit jaar maak jij kans op mooie prijzen! Bekijk snel onze acties! 🎉

Koga stads- en toerfietsen

slider image
Unsplash

stads- en toerfietsen van koga

Subtitel

Al jarenlang is Koga dé specialist in stads- en toerfietsen. En dat is niet voor niets! Met een oog voor detail, een drang naar perfectie en een persoonlijke zorg voor elke individuele fiets zorgt het bedrijf namelijk voor de beste kwaliteit. De stads- en toerfietsen van Koga zijn geschikt voor zowel alledaags als recreatief gebruik.

ALLE SOORTEN STADS- EN TOERFIETSEN
​​​​​​​IN ONZE WINKEL
​​​​​​​

Koga F3 7.0
Koga VENYA 4.0
Koga SUPERMETRO
Unsplash

Licht, sportief en luxe

Subtitel

De stads- en toerfietsen van Koga zijn licht, sportief en luxe. Hierdoor zijn ze behendig en snel en bieden ze u het optimale fietsgenot. Perfect voor de korte ritjes in de stad, voor woon-werkverkeer of voor langere fietstochten! Ook de elektrische fietsen van Koga zijn daar ideaal voor, mocht u net wat meer comfort willen ervaren onderweg. Wilt u weten hoe de stads- en toerfietsen rijden? Kom dan eens langs bij Anjo Jager Fietsen.

Unsplash

Perfectie door integratie

Subtitel

Het oog voor detail en de drang naar perfectie uit zich in onder andere in de integratie van verschillende onderdelen in de stads- en toerfietsen. Zo worden alle schakel-, rem- en verlichtingskabels in het frame verwerkt (ter afwerking en bescherming). Daarnaast wordt de achterdrager elegant gemonteerd aan de binnenzijde van het spatbord.

Unsplash

koga: form, function & fun

Subtitel

Met de F3-lijn (Form, Function & Fun) heeft Koga geprobeerd te bewijzen dat design en functionaliteit perfect gecombineerd kunnen worden. En dat is ze gelukt! Neem bijvoorbeeld de F3 7.0: een fiets met een carbon voorvork en een perfecte integratie van alle onderdelen. De kabel voor de achterverlichting loopt bijvoorbeeld via de voorvork door het frame en door de achterdrager.

Unsplash

Overladen met prijzen

Subtitel

Koga heeft al meerdere prijzen gewonnen voor de vele verschillende fietsdesigns die het bedrijf heeft gemaakt. Zo zijn de F3-fietsen bekroond met onder andere een iF Product Design Award in 2014 en een Red Dot Design Award in 2013. Ingezonden producten werden beoordeeld op criteria zoals design-kwaliteit, innovatieniveau, milieuaspecten, functionaliteit, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en merkwaarde. Ook een Koga stads- of toerfiets proberen? Bezoek een van onze vestigingen in Assen en maak een uitgebreide proefrit.