Koga stads- en toerfietsen

Koga stads- en toerfietsen
 

Koga stads- en toerfietsen

Al jarenlang is Koga dé specialist in stads- en toerfietsen. En dat is niet voor niets! Met een oog voor detail, een drang naar perfectie en een persoonlijke zorg voor elke individuele fiets zorgt het bedrijf namelijk voor de beste kwaliteit. De stads- en toerfietsen van Koga zijn geschikt voor zowel alledaags als recreatief gebruik.

Alle soorten stads- en toerfietsen in onze winkel

Koga comfort
Koga Clean Design
Koga Stijlvol

Licht, sportief en luxe

 

De stads- en toerfietsen van Koga zijn licht, sportief en luxe. Hierdoor zijn ze behendig en snel en bieden ze u het optimale fietsgenot. Perfect voor de korte ritjes in de stad, voor woon-werkverkeer of voor langere fietstochten! Wilt u weten hoe de stads- en toerfietsen rijden? Kom dan eens langs bij Anjo Jager Fietsen.

Perfectie door integratie

 

Het oog voor detail en de drang naar perfectie uit zich in onder andere in de integratie van verschillende onderdelen in de stads- en toerfietsen. Zo worden alle schakel-, rem- en verlichtingskabels in het frame verwerkt (ter afwerking en bescherming). Daarnaast wordt de achterdrager elegant gemonteerd aan de binnenzijde van het spatbord.

De F3

 

Met de F3-lijn (Form, Function & Fun) heeft Koga geprobeerd te bewijzen dat design en functionaliteit perfect gecombineerd kunnen worden. En dat is ze gelukt! Neem bijvoorbeeld de F3 7.0: een fiets met een carbon voorvork en een perfecte integratie van alle onderdelen. De kabel voor de achterverlichting loopt bijvoorbeeld via de voorvork door het frame en door de achterdrager.

Overladen met prijzen

 

Koga heeft al meerdere prijzen gewonnen voor de vele verschillende fietsdesigns die het bedrijf heeft gemaakt. Zo zijn de F3-fietsen bekroond met onder andere een iF Product Design Award in 2014 en een Red Dot Design Award in 2013. Ingezonden producten werden beoordeeld op criteria zoals design-kwaliteit, innovatieniveau, milieuaspecten, functionaliteit, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en merkwaarde.