Bikefit

Door een bikefit te doen word jij één met jouw fiets. Daarbij zul je minder klachten ervaren tijdens het fietsen en verbeter jij je prestaties. Voor iedere fietser die er meer uit wil halen, is de bikefit zeker aan te raden. 
Plan een bikefit in


Wat doen wij tijdens de Bikefit

Tijdens de Bikefit stellen wij de fiets af op jouw lichaam. Hierdoor zit jij zo optimaal mogelijk op jouw racefiets of mountainbike. Een juiste fietshouding is dan ook essentieel om meer fietsplezier te krijgen. De Bikefit zorgt daarbij ook nog eens voor extra comfort, betere stuurvarrdigheid en een grotere uithoudingsvermogen. Tenslotte zorgt de Bikefit ervoor dat de kans op blessures vermindert. Altijd prettig.
 

Bikefit actie vaderdag 

Speciaal voor Vaderdag hebben wij de Bikefit in prijs verlaagt van €139,- voor €99,99.  Heb jij dus geen idee wat jij je vader cadeau kunt geven dit jaar? Ondersteun hem met zijn sportieve ambities en doe hem een Bikefit cadeau. Na deze Bikefit is zijn fiets perfect afgesteld, voorkom je blessures en verbeter je zijn prestaties. Boek vóór 20 juni de Bike Fitting als Vaderdag cadeau en wie weet ontvangt jouw vader de Bikefitting cadeau. Onder alle reserveringen verloten wij namelijk 1 bikefitting cadeau! Voor elke fietsende vader een prachtig cadeau! Wil jij gebruik maken van deze actie? Klik dan op onderstaande knop en vul ons formulier in. 

Plan een bikefit in
 
Benieuwd wat je kunt verwachten tijdens de Bikefit? Bekijk hieronder alvast de video.