Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Filters

Fietskleding

Weer of geen weer, fietsen kan altijd. Alleen in speciale fietskleding gaat dat wel extra goed. Als fietskleding winkel vindt u bij ons diverse fietskleding om de fietstocht extra comfortabel te maken. Een goed en comfortabel boven en onderstuk zijn de basis van fietskleding. Juiste fietskleding draagt namelijk bij aan minder spierpijn en dat u minder last heeft van het zadel. Ontdek ons assortiment hieronder.

245 resultaten
Volgorde
....

Het belang van goede fietskleding

Wanneer u een passende fiets heeft gevonden, bijvoorbeeld een mountainbike of een racefiets, dan kan goede fietskleding niet ontbreken. Goede fietskleding draagt u aangesloten, zodat het niet alle kanten op zwabbert. De kleding mag echter nooit knellend zitten. Het moet natuurlijk comfortabel aanvoelen, voldoende ondersteuning bieden en temperatuur en vocht reguleren. Dit is ook weer afhankelijk van het jaargetijde en de verrichte inspanning. Het belang van goede fietskleding is dus vooral het extra comfort. In een speciale fietsbroek zit bijvoorbeeld een zeem die zorgt voor de nodige bescherming. Een geïrriteerde huid en schuurplekken worden daarmee voorkomen. Ook de pijn door het zadel kan met goede fietskleding voorkomen worden. Speciale fietskleding is dus van belang en bieden veel voordelen.

  Fietskleding winkel

Fiets bovenkleding bij fietskleding winkel Anjo Jager

Zowel fiets boven- als onderkleding zorgen voor meer comfort. U heeft hierboven al de meerdere belangen en voordelen kunnen lezen van speciale fietskleding. Die zijn er ook voor het bovenlichaam. U kunt de bovenkleding opbouwen in 3 lagen. De eerste en daarmee onderste laag bestaat uit een shirt of thermoshirt. Dit is de laag die het transpiratievocht opneemt en dit vervolgens afvoert naar de tweede laag. Deze laag bestaat uit een fietsshirt. Het shirt mag wel wat losser zitten, waardoor er een isolerende luchtlaag ontstaat tussen deze en de onderste laag. De laatste laag draag je alleen wanneer het regent, waait of wanneer het koud is. Deze buitenste laag bestaat uit een fietsjack. Het jack houdt de wind buiten en werkt tevens ventilerend. Het transpiratievocht kan worden afgevoerd naar buiten. De combinatie van fiets bovenkleding en onderkleding moet een gouden één zijn.

Fietskleding voor dames en voor heren bestellen bij Anjo Jager

Wilt u ook voor optimaal comfort gaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor fietskleding. Van bovenkleding (met en zonder lange mouwen) tot onderkleding zowel voor dames als voor heren. U hoeft niet lang te wachten op uw bestelling, want voor 17.00 uur besteld is morgen al in huis. Voor advies of vragen over onze fietskleding kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Of kom langs in onze winkel in Assen. Wij helpen u dan graag persoonlijk verder. Zo heeft u altijd de best passend en comfortabele fietskleding.

Neem contact op