Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

De historie van 30 jaar Anjo Jager Fietsen

slider image

1993 - De opening

In januari 1993 opende Anjo Jager de deuren van zijn eerste fietsenwinkel aan de Nobellaan. Onder de naam ‘Fietsspecialist A. Jager’ zette hij zijn eerste stappen binnen de branche. De winkel was gevestigd tussen de lokale slager en frietzaak in. Anjo beschikte over 80 m2 en voor opslag werden de garageboxen achter de winkel gebruikt. Binnen 3 jaar tijd was het werk teveel geworden voor Anjo alleen en daarom werd zijn eerste medewerker aangenomen. 

Unsplash
Unsplash

1999 - Vaart Zuidzijde

In 1999 verhuisde hij met zijn winkel naar de Vaart Zuidzijde in Assen. Een betere locatie met meer groeimogelijkheden. Meerdere keren werd er een stuk bij de winkel aangetrokken en ook het aantal medewerkers groeiden mee. Op dat moment veranderde de naam naar zoals die vandaag de dag bekend is; Anjo Jager Fietsen. 

2010 - Zendmast weg

Het jaar 2010 was zeer belangrijk voor Anjo Jager Fietsen. Alweer groeide de onderneming uit zijn jas en verhuisde naar de huidige locatie, de Zendmastweg in Assen. Een ruime locatie met veel potentie. Precies zoals Anjo het altijd voor zich zag. Aan de Zendmastweg was voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling en in 2016 bestond het team uit 7 medewerkers. Ondanks de ruime indeling was het in 2017 tijd om te verbouwen. Zo werden er meer vierkante meters gecreëerd en werd de winkel (nog) efficiënter ingericht. 

Unsplash
Unsplash

2018 - Tweede vestiging

Zoon Remon Jager was in al 2011 parttime betrokken bij het bedrijf. In de nazomer van 2017 werd  hij toegevoegd aan het team zodat hij volop mee kon bouwen aan het familiebedrijf. In januari 2018, precies 25 jaar na de opening aan de Nobellaan, opende Anjo Jager Fietsen zijn 2e vestiging bij Winkelcentrum Vredeveld. Zoon Remon Jager werd leidinggevende van deze nieuwe locatie en vlak daarna ook mede-eigenaar van Anjo Jager Fietsen. 
​​​​​​​
Beide winkels versterken elkaar enorm. De trouwe klantenkring wordt hierdoor steeds groter en steeds meer mensen worden op hun (nieuwe) fiets geholpen. In 2021 werd de nieuwe zaak bij Winkelcentrum Vredeveld volledig gerenoveerd tot een toekomstbestendige winkel met een smaakvolle en moderne uitstraling. 

2023 - 30 jarig bestaan

In januari 2023 bestaat Anjo Jager Fietsen 30 jaar! Het team is uitgegroeid tot een goed geoliede machine. Maar liefst 16 mensen werken elke dag vol passie en energie aan de mooiste fietsen. Van E-bikes tot aan stadsfietsen, MTB’s, race- en gravelbikes. Niet alleen heerst er een gemoedelijke sfeer, ook de medewerkers vullen elkaar naadloos aan. Niet voor niets wordt Anjo Jager Fietsen dé fietsspeciaalzaak van Assen genoemd en zijn wij klaar voor wat de toekomst ons brengt! 

Wegens ons 30 jarig bestaan geven wij te gekke prijzen weg. Wil jij weten hoe je kans maakt? Lees dat snel op onze actiepagina!

Unsplash