Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Cannondale

slider image
Unsplash

Cannondale

Subtitel

Cannondale is een Amerikaans fietsmerk dat uitblinkt met innovatieve uitvindingen. Cannondale werd in 1971 opgericht door Joe Montgomery. Sindsdien was het o.a. verantwoordelijk voor de eerste fietstrailer, de Bugger, en kreeg het al snel een sterke reputatie op het gebied van innovatie en kwaliteit. Cannondale onderscheid zich van andere fietsmerken met hun lichtgewicht frames van aluminium en carbon fibre. Zij waren de pioniers achter deze technologie. Een Cannondale fiets is gemiddeld zo’n 3 tot 5 kilo lichter dan andere soortgelijke fietsen. De Cannondale fiets is mede daardoor ook niet meer weg te denken uit het assortiment van fietsspecialisten.

Als officieel Cannondale dealer heeft Anjo Jager Fietsen een uitgebreid assortiment aan innovatieve Cannondale fietsen. U kunt bij ons terecht voor de mooiste E-bikes, mountainbikes, racefietsen en toerfietsen. Ons complete assortiment is online verkrijgbaar, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel in Assen. Het mooie is dat u zelfs online een gratis proefrit kunt inplannen. Zo kunt u zelf de Cannondale fiets ervaren.

TYPES

Fiets sneller dan ooit!

Fiets sneller dan ooit!

De innovatieve Cannondale fietsen zijn zo ontwikkeld dat zij het maximale uit uw fietsprestaties halen. De lichte aluminium en carbon fibre frames laten u sneller fietsen dan ooit tevoren. De racefietsen, mountainbikes, e-bikes en stadsfietsen zijn gemiddeld wel 3 tot 5 kilo lichter. Dit geeft u het gevoel dat u over de weg zweeft. Tegelijkertijd behoudt de fiets altijd zijn comfort! Wilt u dit ongekende gevoel ervaren? Maak dan een proefritje bij Anjo Jager Fietsen, of bekijk de collectie!

"U fietst sneller,
​​​​​​​comfortabeler en beter"

Cannondale COLLECTIE

Onze Cannondale collectie bestaat uit de allernieuwste modellen fietsen. Met ons brede assortiment kunnen we iedereen bedienen. Variërend van recreatieve fietsen tot sportfietsen, iedere fietsliefhebber komt bij ons aan zijn trekken.

​​​​​​​Breng gerust eens een bezoekje aan onze winkel in Assen om onze Cannondale collectie te bekijken en te ervaren. Uiteraard kunt u hier ook direct online onze prachtige collectie bekijken.

Cannondale COLLECTIE
Unsplash

E-Bikes

Subtitel

De Cannondale e-bikes leveren de perfecte balans tussen intuïtief stuurgedrag, comfortabel rijgevoel en een ongelofelijke kracht. Deze ongekende eigenschappen maken ieder avontuur op verharde wegen of onverharde trails een stuk lichter. Met een ongekend vermogen en veel power geeft de Cannondale e-bike iedereen de vrijheid om comfortabel en veel te fietsen. Oftewel, Cannondale levert puur rijplezier! De e-bike collectie van Cannondale bestaat uit een aantal verschillende typen: mountain, sportieve toerfietsen, trekking en urban. Wilt u weten welke e-bike het meest geschikt is voor u? Lees dan hier meer over de elektrische fietsen van Cannondale.

Unsplash

Mountainbikes

Subtitel

“Het ultieme avontuur beleef je op een mountainbike!” Woorden die door menig fietsliefhebber zijn uitgesproken. Voor de Cannondale mountainbikes gaat dit ook echt op! Snelle, lichte fietsen die geschikt zijn voor zowel lange comfortabele ritten als voor supersnelle korte rondes. De Cannondale mountainbikes voelen zich thuis op ieder terrein. Uiteraard heeft Anjo Jager Fietsen als Cannondale dealer voor ieder terrein de perfecte mountainbike! Lees alle informatie die u nodig heeft over de verschillende typen mountainbikes van Cannondale.  

Unsplash

Racefietsen

Subtitel

De Cannondale racefietsen kenmerken zich door hun pure racecomfort en topprestaties om het maximale uit uw fietsprestaties te halen. De snelle, efficiënte fietsen van de allerhoogste kwaliteit zijn bedoeld voor zowel ontspannen fietsritten als racen op profniveau. Lees meer over onze Cannondale racefietsen of bekijk direct ons assortiment.

Unsplash

Toerfietsen

Subtitel

Stabiel en betrouwbaar zijn kenmerken die in één adem worden genoemd met de Cannondale toerfietsen. Of u nieuwe landschappen wilt ontdekken, een lekker zondagmiddag ritje wilt maken of zwaar beladen van A naar B wilt komen, met de Cannondale toerfietsen is het allemaal mogelijk. Lees meer over de Cannondale toerfietsen.

BEKIJK ONS AANBOD CANNONDALE

Unsplash

Uw fiets op maat af laten stelleN

Subtitel

Voor optimaal rijplezier is het noodzakelijk dat u zich één voelt met uw fiets. Dit houdt in dat de fietshouding optimaal moet zijn. Om dit te realiseren zorgen wij ervoor dat de fiets altijd volledig op maat wordt afgesteld. Voor de Cannondale racefietsen en mountainbikes gaan we zelfs een stukje verder. Met behulp van een ingenieus meetsysteem kunnen wij een ‘bikefit’ uitvoeren om een perfecte fietshouding te realiseren.

Unsplash

BIKEFITTING

Subtitel

Onze bikefitting fietsmeting geldt voor racefietsen en mountainbiken. Het doel van de fietsmeting is om de perfecte positionering op de fiets te realiseren. Dit zorgt voor het ultieme fietscomfort, voorkomt blessures en leidt uiteindelijk tot een algehele prestatieverbetering. De fietsmeting wordt uitgevoerd door professionele bikefitters. De bikefitting is als volgt ingedeeld: een korte intake waarbij we uw fietsgedrag in kaart brengen en eventuele blessures bespreken, het afstellen van de schoenplaatjes, een zadelmeting en de stuurafstelling. Wanneer u de bikefitting hebt afgerond bent u verzekerd van een perfect afgestelde fiets en houding.

Unsplash

Constante optimalisatie

Subtitel

Het productieproces van Cannondale is een proces van constante optimalisatie. Obstakels worden weggewerkt, kansen worden gecreëerd en uitdagingen worden aangegaan. Is er een onderdeel dat lichter kan worden geproduceerd? Is er een aansluiting die beter kan worden afgesteld? Cannondale realiseert het en zorgt hiermee voor de allerbeste fietsen.​​​​​​​

Unsplash

Perfectie tot in de puntjes

Subtitel

Een Cannondale racefiets of mountainbike is tot in de puntjes geperfectioneerd. Met de zogeheten System Integration benadering wordt gekeken hoe bepaalde onderdelen nog beter in de fiets geïntegreerd kunnen worden, met een perfect gestroomlijnde fiets tot gevolg. Zo voegt Cannondale diverse losse onderdelen ook samen tot één supersterk, enkelvoudig element. Hierdoor fietst u sneller, comfortabeler en altijd beter.​​​​​​​

Unsplash

LEVENSLANGE GARANTIE

Subtitel

Cannondale is zo overtuigd van de kwaliteit van hun fietsen dat ze u een levenslange garantie op het frame bieden! Het enige dat u hoeft te doen om deze garantie te activeren is uw nieuwe Cannondale fiets registeren op de website van het bedrijf. Cannondale weet al dat u uw leven lang van uw nieuwe fiets zult genieten, maar met de garantie weet u het ook zeker.