Cannondale E-bikes

kwaliteit van cannondale E-bikes
 

Cannondale E-bikes

 

Met hun E-bikes toont Cannondale nogmaals hun expertise en bekwaamheid in het vak. Het elektrische systeem is naadloos geïntegreerd, waardoor u vergeet dat u ondersteuning heeft en dat u op een elektrische fiets zit. Het enige dat u doorheeft is dat u een heerlijk stuk aan het fietsen bent op een fiets die perfect bij u past.

 

Mountain

Het échte mountainbiken – perfecte stijfheid, licht van gewicht, goede gewichtsverdeling en een uitstekende hanteerbaarheid – en dan met ondersteuning. Dat bieden de Mountain E-bikes van Cannondale. Met deze fietsen vliegt u elke berg op en af en levert u langer de maximale prestaties. Welk terrein u ook wilt betreden: u en uw fiets houden het langer vol.

(Meerdere modellen MOTERRA, CUJO NEO en TRAIL NEO in de winkel)

Lees hier meer over de Mountain serie
moterra e-bike Cannondale
 

Sportive Touring

De Sportive Touring E-bikes van Cannondale maken elektrisch fietsen bereikbaar voor iedereen. Deze veelzijdige en multifunctionele fietsen laten u sneller, gemakkelijker en langer fietsen. Fiets mee met de snelle fietsers, of laat ze allemaal achter. Geniet meer van uw omgeving en van de ritten zelf met de Sportive Touring E-bikes van Cannondale.

(Meerder modellen QUICK NEO en MAVARO NEO in de winkel)

Lees hier meer over de Sportive Touring serie
sportive e-bike Cannondale
 

Trekking

Mobiliteit en vrijheid; daar draait het om bij de Trekking E-bikes. Deze fietsen hebben geïntegreerde dragers, een naadloze trapondersteuning en een comfortabele rechtop zitpositie. Perfect voor de dagelijkse boodschappen, voor het woon-werkverkeer en voor de weekendtoeren. Dezelfde mobiliteit en vrijheid als een auto, maar dan op de fiets!

(Meerder modellen TESORO NEO in de winkel)

Lees hier meer over de Trekking serie
trekking e-bike van Cannondale
 

Urban

De Urban E-bikes zijn de ultieme stadsfietsen. Race elke file voorbij, kom overal op tijd en blijf gezond! De Urban E-bikes hebben veel functionaliteiten en bieden u extra ondersteuning. Daarnaast hebben ze een zeer handelbaar stuurgedrag, waardoor ze perfect zijn voor stadsgebruik. Laat de auto dus staan en wees overal sneller en gezonder!

(Meerdere modellen CONTRO in de winkel)

Lees hier meer over de Urban serie
urban e-bike - Cannondale
 

Proefrit op e-bike van Cannondale bij Anjo Jager Fietsen

 

De beste manier om kennis te maken met de fietsen van Cannondale is door een uitgebreide proefrit. Kom dus gerust eens langs voor een proefrit of maak een afspraak.

Ja, ik wil een proefrit