Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

Cannondale E-bikes

slider image
Unsplash

Elektrische fietsen van cannondale

Subtitel

Met hun E-bikes toont Cannondale nogmaals hun expertise en bekwaamheid in het vak. Het elektrische systeem is naadloos geïntegreerd, waardoor u vergeet dat u ondersteuning heeft en dat u op een elektrische fiets zit. Het enige dat u doorheeft is dat u een heerlijk stuk aan het fietsen bent op een fiets die perfect bij u past.

MOUNTAIN

Het échte mountainbiken – perfecte stijfheid, licht van gewicht, goede gewichtsverdeling en een uitstekende hanteerbaarheid – en dan met ondersteuning. Dat bieden de Mountain E-bikes van Cannondale. Met deze fietsen vliegt u elke berg op en af en levert u langer de maximale prestaties. Welk terrein u ook wilt betreden: u en uw fiets houden het langer vol.

(Meerdere modellen MOTERRA, CUJO NEO en TRAIL NEO in de winkel)

Unsplash

Sportive Touring

De Sportive Touring E-bikes van Cannondale maken elektrisch fietsen bereikbaar voor iedereen. Deze veelzijdige en multifunctionele fietsen laten u sneller, gemakkelijker en langer fietsen. Fiets mee met de snelle fietsers, of laat ze allemaal achter. Geniet meer van uw omgeving en van de ritten zelf met de Sportive Touring E-bikes van Cannondale.

(Meerder modellen QUICK NEO en MAVARO NEO in de winkel)

Unsplash

trekking

Mobiliteit en vrijheid; daar draait het om bij de Trekking E-bikes. Deze fietsen hebben geïntegreerde dragers, een naadloze trapondersteuning en een comfortabele rechtop zitpositie. Perfect voor de dagelijkse boodschappen, voor het woon-werkverkeer en voor de weekendtoeren. Dezelfde mobiliteit en vrijheid als een auto, maar dan op de fiets!

(Meerder modellen TESORO NEO in de winkel)

Unsplash

Urban

De Urban E-bikes zijn de ultieme stadsfietsen. Race elke file voorbij, kom overal op tijd en blijf gezond! De Urban E-bikes hebben veel functionaliteiten en bieden u extra ondersteuning. Daarnaast hebben ze een zeer handelbaar stuurgedrag, waardoor ze perfect zijn voor stadsgebruik. Laat de auto dus staan en wees overal sneller en gezonder!

(Meerdere modellen CONTRO in de winkel)

Unsplash
Unsplash

BEKIJK ONS AANBOD CANNONDALE E-BIKES OF MAAK PROEFRIT 

Subtitel

Blader gerust eens door ons aanbod Cannondale e-bikes hier op onze site of bij ons in Assen. Want de beste manier om kennis te maken met de (elektrische) fietsen van Cannondale is door een uitgebreide proefrit. Kom dus gerust eens langs voor een proefrit of maak een afspraak.