Mountainbikes

kwaliteit van Cannondale mountainbikes
 

Mountainbikes van Cannondale

 

We weten allemaal hoe heerlijk het voelt om een prachtige mountainbike rit te rijden. Of het nu om een wedstrijd, een rit met vrienden of een solorit gaat: het vrije, avontuurlijke en soms zenuwslopende gevoel dat u krijgt met mountainbiken is altijd geweldig. En dit is precies het gevoel dat Cannondale nastreeft en versterkt met hun mountainbikes.

 

Enduro

De Enduro mountainbikes zijn speciaal ontwikkeld voor optimale prestaties op het parcours. Deze mountainbikes hebben een explosieve acceleratie en een accurate behendigheid, waardoor u makkelijker, sneller en preciezer elke uitdaging aan kunt gaan. U scheurt door elke bocht en klimt iedereen eruit.

(Meerdere modellen JEKKYLL in de winkel)

Lees hier meer over de Enduro serie
Jekkyl mountainbike
 

All Mountain

Met een All Mountain mountainbike van Cannondale bent u overal op voorbereid. Deze mountainbikes zijn gemaakt voor de zwaarste dagen in de bergen en ontwikkeld voor de ruigste terreinen. Extra framebeschermers, innovatieve schokdempers en ruimte voor een extra grote bidon zorgen ervoor dat u het maximale uit uw bergritten kunt halen.

(Meerder modellen TRIGGER in de winkel)

Lees hier meer over de All Mountain serie
Trigger mountainbike
 

Cross Country

Het hoogste podium wordt met gemak gehaald met de Cross Country mountainbikes. Zo licht mogelijk, zo stijf mogelijk en daarmee zo snel mogelijk. Met deze mountainbikes maakt u de perfecte afdaling en klimt u vervolgens met gemak al uw tegenstanders voorbij. Een perfecte geometrie zorgt ervoor dat u als een raket over de baan vliegt.

(Meerder modellen SCALPEL-SI en F-SI CARBON in de winkel)

Lees hier meer over de Cross Country serie
Scalpel mountainbike
 

Fat Bike

Een Fat Bike die aanvoelt als een gewone mountainbike, zo zijn de Fat Bikes mountainbikes van Cannondale het beste te omschrijven. Deze bikes met extra dikke banden voor een maximaal contactvlak geven u de mogelijkheid om elk terrein te overwinnen. De speciale technologie zorgt daarnaast voor een optimale wendbaarheid.

(Meerdere modellen FAT CAAD in de winkel)

Lees hier meer over de Fat Bike serie
Fat mountainbike
 

Sport

Wilt u uw fietsavontuur goed beginnen? Ga dan voor een Sport mountainbike. Deze veelzijdige mountainbikes hebben een lichtgewicht aluminium frame, een sportieve zitpositie en een breed versnellingsbereik, waardoor de fietsen een geweldig vertrouwd gevoel geven. Een betere start kunt u zich niet wensen.

(Meerdere modellen CATALYST, CUJO en TRAIL in de winkel)

Lees hier meer over de Sport serie
Catalist mountainbike
 

Trail

De Trail mountainbikes laten u elke trail van elke berg overwinnen. Licht en levendig als de racefietsen en toch behendig en handelbaar als een echte mountainbike. Deze fietsen zijn specifiek ontwikkeld voor één doel: puur plezier in het rijden van trails. Of u nu het mountainbiken nog moet leren kennen of al vele trails hebt gefietst: een Trail mountainbike past bij u.

(Meerdere modellen BAD-HABIT, HABIT en BEAST in de winkel)

Lees hier meer over de Trail serie
Trail mountainbike