Cortina kids fietsen

Cortina kids fietsen
 

Cortina kinderfietsen

Die mooie robuuste stadfietsen van Cortina zijn er ook in een maatje kleiner. Speciaal voor de jongsten onder ons heeft Cortina Kids fietsen. U vindt ze in diverse trendy stijlen, waaronder de transportfiets en omafietsen. Cortina is één van de grootste fietsleveranciers die Nederland rijk is. Maak hier online kennis met onze kinderfietsen of plan een proefrit.

Plan uw proefrit

Alle soorten Cortina kids fietsen in onze winkel

Cortina Common kinderfiets
Cortina transportfiets kids
Cortina Common meisjesfiets

De juiste inchmaat Cortina kids fiets

 

De Cortina Kids fietsen zijn er - net als de Cortina stadsfietsen - in diverse uitvoerigen in de inchmaten 24 en 26. Over het algemeen gezien is de 24 inch geschikt voor kinderen in de leeftijd van 8 - 12 jaar en de 26 inch voor kinderen die tussen 10 en 14 zijn. Kledingmaat en de lengte van uw kind is meer de doorslaggevende factor welke maat geschikt is. De juiste maat fiets is - zeker bij kinderen - erg belangrijk. Meer over inchmaten lees u op onze kinderfietsen pagina.

Cortina transportfiets

 

De transportfiets is een populaire fiets. Ook onder kinderen. Een stoere fiets welke zowel heel stijlvol is maar ook heel praktisch. Uw dochter of zoon kan de schooltas of andere spullen mooi voorop in een krat vervoeren. Met een aluminium frame is het een lichte fiets waar uw kind zich heel snel thuis op gaat voelen en veilig van A naar B brengt.

Proefrit op een Cortina stadsfiets

 

Hierboven zeiden we al dat de juiste maat fiets erg belangrijk is, zeker voor kinderen. Hoewel over het algemeen u de lengte als uitgangspunt kunt nemen, is de fiets uitproberen nog de beste manier om te kijken of de tweewieler echt bij uw kind past. En of hij of zij zich er lekker mee uit de voeten kan. Bezoek gerust eens onze winkel in Assen. Hier kan uw kind op ons eigen ruime terrein (veilig op afstand van het verkeer) een uitgebreide proefrit maken. 

Plan uw proefrit