Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash
Unsplash

Wat houdt het leasen van een elektrische fiets in?

Subtitel

Fietslease is een vrij nieuwe trend. Bij de operational lease-constructie bent u geen eigenaar van de fiets, maar betaalt u (of uw werkgever) een vast bedrag per maand voor het gebruik van de fiets. Het leasebedrag hangt af van het type fiets, de leaseduur en het aantal kilometers dat u per jaar fietst. Bij ons kunt u onder andere de Koga elektrische fiets en de Gazelle elektrische fiets leasen.

Unsplash

Waarom een (elektrische) fiets leasen?

Subtitel

Een grote investering is niet meer nodig en bovendien als na 3 jaar de leaseovereenkomst afloopt kunt u indien u dit wenst een nieuwe overeenkomst afsluiten en een nieuwe fiets uitzoeken. Dit is voor particulier en zakelijke toepassingen zeer geschikt waarbij we u volledig ontzorgen! Bekijk hieronder de video. 

Unsplash

Voordelen van leasen

Subtitel

- Fiscaal voordeel tot 40% t.o.v. koop
- All-in service, onderhoud & verzekering
- Optie tot koop na 36 maanden
- Vast laag maandtarief via brutoloon
​​​​​​​- Vrije keuze in merk & type fiets

​​​​​​​Benieuwd wat het leasen van een of meerdere (elekrische) fietsen jou gaat kosten? Maak gebruik van onze handige calculator of maak gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact met ons op!

Unsplash

Meer informatie

Subtitel

Benieuwd wat het leasen van een of meerdere fiets(en) jou precies gaat kosten? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact met ons op! Lees ook ons artikel in Noordbizz. Hier leggen we je alles haarfijn uit over het leasen van een fiets. Bekijk hier het artikel​​​​​​​