Leasefietsen


Het fietsplan of 'de fiets van de zaak' komt terug! Vanaf 2020 lease je jouw stadsfiets, racefiets, speed-pedelec of elektrische fiets tegen een bijtelling van slechts 7 procent. Voor een paar tientjes per maand rij jij al op een luxe elektrische fiets t.v.w. van € 2000,-. En die fiets kun je ook gewoon privé gebruiken.
 

Wat houdt het leasen van een elektrische fiets in?

Fietslease is een vrij nieuwe trend. Bij de operational lease-constructie bent u geen eigenaar van de fiets, maar betaalt u (of uw werkgever) een vast bedrag per maand voor het gebruik van de fiets. Het leasebedrag hangt af van het type fiets, de leaseduur en het aantal kilometers dat u per jaar fietst.
 

Waarom een (elektrische) fiets leasen?

Een grote investering is niet meer nodig en bovendien als na 3 jaar de leaseovereenkomst afloopt kunt u indien u dit wenst een nieuwe overeenkomst afsluiten en een nieuwe fiets uitzoeken. Dit is voor particulier en zakelijke toepassingen zeer geschikt waarbij we u volledig ontzorgen! Bekijk hieronder de video. Benieuwd wat het leasen van een of meerdere fiets(en) jou gaat kosten? Maak gebruik van onze handige calculator of maak gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact met ons op!

Voordelen

Meer informatie

Benieuwd wat het leasen van een of meerdere fiets(en) jou precies gaat kosten? Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact met ons op!
Lees ook ons artikel in Noordbizz. Hier leggen we je alles haarfijn uit over het leasen van een fiets.
Artikel lezen.