Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL
Unsplash

ORBEA fietsen: BEKEND VAN DE WIELERSPORT

Subtitel

Ben je een liefhebber van de fietssport? Dan klinkt het Spaanse merk Orbea u vast bekend in de oren. Orbea is dan ook bekend uit de wielersport, maar heeft een geheel eigen stijl en imago. U ziet het ook terug in de stijl fietsen. Het merk staat voor stijl, sportiviteit en vrijheid. Zeker wanneer u een fiets met een sportief karakter zoekt is Orbea een goede keuze. Zelf eens kennismaken met het merk en ons aanbod fietsen van Orbea? U bent altijd welkom in onze fietsenwinkel in Assen. Hier kunt u meteen een proefrit maken op een fiets naar keuze.

hoogste kwaliteit materialen bij Orbea


Orbea wil en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit in haar materialen. Het is dan ook niet voor niks dat Orbea materiaalleverancier is van Baskische Euskaltel - Euskadi wielerploeg. Orbea draagt dus een heel belangrijk steentje bij aan de topprestaties van deze wielrenners.

Naast racefietsen kunt u ook overige soorten fietsen bij ons kopen van Orbea. Het merk produceert zo onder meer mountainbikes, gravelfietsen, urban stadsfietsen, en e-bikes. Wilt u er zeker van zijn dat uw Orbea fiets goed beveiligd is? Wij hebben ook scherp geprijsde fietssloten in ons assortiment.

Orbea fietsen
Unsplash

Orbea mountainbikes

Subtitel

Op zoek naar een mountainbike? Ook dan zit u bij Orbea goed. Deze high end fietsen zijn perfect om te rijden op onverharde terreinen. De dikke banden zorgen voor extra grip op de ondergrond. Het kortere frame en sportieve geometrie zorgt ervoor dat u elke bocht kunt pakken.  Orbea mountainbikes sturen namelijk erg scherp. Ook het schakelen gaat bijzonder soepel, direct en nauwkeurig. 


Unsplash

racefietsen: licht en snel

Subtitel

Bent u meer een lange afstand fietser / wielrenner? Dan zult u zich thuis gaan voelen op een Orbea racefiets. We hebben ze bij ons staan met een carbon en aluminium frame en super netjes voor u afgemonteerd. Met de racefietsen heeft Orbea de perfecte balans gevonden op het gebied van aerodynamica, rigiditeit en gewicht. Hiermee snijdt u als het ware door de wind.

Orbea fiets
Racefiets Orbea
Orbea racefiets
Unsplash

een orbea fiets op maat afgesteld

Subtitel

Onze bikefitting fietsmeting geldt voor racefietsen en mountainbiken. Naast Orbea ook voor overige merken als Koga. Het doel van de fietsmeting is om de perfecte positionering op de fiets te realiseren. Dit zorgt voor het ultieme fietscomfort, voorkomt blessures en leidt uiteindelijk tot een algehele prestatieverbetering. De fietsmeting wordt uitgevoerd door professionele bikefitters.

​​​​​​​De bikefitting is als volgt ingedeeld: een korte intake waarbij we uw fietsgedrag in kaart brengen en eventuele blessures bespreken, het afstellen van de schoenplaatjes, een zadelmeting en de stuurafstelling. Wanneer u de bikefitting hebt afgerond bent u verzekerd van een perfect afgestelde fiets en houding. Lees hier meer over bikefitting.

Unsplash

Gratis proefrit op orbea fiets

Subtitel

Net als wij fan van Orbea? Of wilt u verder kennis maken met ons aanbod fietsen van dit merk of bijvoorbeeld ook van een Koga of Trek? Loop dan gerust eens bij ons binnen in onze vestiging aan de Zendmastweg in Assen. We helpen u hier graag verder met advies, we kunnen u diverse Orbea modellen laten zien en tot slot kunt u nog een gratis proefrit maken. Want dat is echt de manier om goed kennis te maken met uw toekomstige tweewieler.