Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

CROSS COUNTRY

slider image
Unsplash

Cross Country serie – Mountainbikes van Cannondale

Subtitel

De Cross Country lijn van Cannondale biedt biedt ultralichte, racegeoriënteerde machines voor rijders die zoeken naar ultieme efficiëntie en snelheid.

​​​​​​​- Constante optimalisatie
- Maximale doeltreffendheid
- Lichtgewicht en aerodynamisch
- Voor maximale prestaties

Unsplash

Scalpel-Si: gebouwd voor XXC

Subtitel

De Scalpel-Si XC is uw racebike door de balans tussen het lichte gewicht, stijfheid en het comfort van full-suspension. Perfect voor de uitdagingen van cross country terrein. Ervaar de stabiliteit, vrijheid en de power om werkelijk iedere klim en afdaling vol zelfvertrouwen te bedwingen.

Strakke kabelloop

Uitwisselbare kabelgeleiders in het frame houden de kabels op hun plaats en ondersteunen elke mogelijke kabelconfiguratie.

Unsplash

Geïntegreerde accubehuizing voor de Di2

Interne Di2-accuhouder in de bovenbuis. Gemakkelijk toegankelijk. Mogelijkheid om zowel Stealth seatdropper als Di2 tegelijk te gebruiken.

Unsplash

Moderne-XC geometrie

Kort liggende achtervorken voor tractie en wendbaarheid, vlakke balhoofdhoek voor stabiliteit bij hoge snelheid, krappe naloop voor verfijnde stuureigenschappen bij lagere snelheden. Perfect voor de moderne XC.

Unsplash

Ultralichte carbon demperlink

De Cannondale carbon constructie, getuned door onze eigen engineers, voor de juiste balans tussen gewicht, stijfheid en duurzaamheid.

Unsplash
Unsplash

F-Si Carbon: next-level cross-country

Subtitel

Een prijswinnende hardtail als geen ander. Het ultralichte frame is ontworpen voor snelheid, terwijl de korte achtervork stabiliteit geeft en de wendbaarheid die u nodig heeft op uitdagend terrein.

Ballistec Carbon

De Cannondale carbon constructie, getuned door onze eigen engineers, voor de juiste balans tussen gewicht, stijfheid en duurzaamheid.

Unsplash

Lefty 2.0

Voor de ongetrainde is Lefty altijd de lichtste, stijfste, gladste en meest duurzame voorvering op de startlijn. De nieuwe Lefty krijgt dezelfde nieuwe, gladde en soepele dempertechnologie die wordt gevonden in de nieuwe SuperMax vorken, maar voor XC afgestemd.

Unsplash

Si Crankset met FSA Rings

Goede prestaties en lichtgewicht, zonder de stijfheid ervan in gevaar te brengen.

Unsplash