Verlichting

Op de vroege ochtend en in de avonden wilt u veilig over straat fietsen en zichtbaar zijn voor anderen. Met goede fietsverlichting op de fiets loopt u minder risico op ongelukken en wordt u door autobestuurders en andere weggebruikers sneller opgemerkt. Bekijk ons assortiment waarin diverse soorten verlichting verkrijgbaar zijn. Zowel voor- als achterlichten koopt u bij Anjo Jager Fietsen.

Achterlichten (95) Dynamo's (7) Koplamp (6) Koplampen (155) Lampen (los) (4) Reflectoren (14) Verlichting accessoires (132) Verlichting accessoires en onderdelen (3) Verlichtingsets compleet (70)

Veilig onderweg met verlichting op uw fiets

Verlichting is onmisbaar op de fiets. In het donker kunt u niet op uw fiets stappen zonder werkend voor- en achterlicht. Verlichting koopt u niet alleen in uw eigen voordeel om tegenliggers tijdens een fietstocht goed te kunnen zien. U bent ook zichtbaar voor andere weggebruikers die u niet meer over het hoofd zien.

fietsverlichting

Soorten fietsverlichting

In het aanbod van Anjo Jager Fietsen vindt u verschillende soorten verlichting die u kunt bevestigen aan uw fiets. Voor- en achterlichten die aan uw fiets vastgebonden worden of die afneembaar zijn wanneer u van de fiets afstapt:

  • Koplampen die u voorop uw fiets vastmaakt en met een batterij of dynamo aandrijft.
  • Achterlichten; evenals de koplamp monteert u die aan de fiets.
  • Dynamo die u bij uw voorwiel bevestigt en door de beweging van het voorwiel de verlichting spanning geeft.
  • Losse lampen om de huidige verlichting te vervangen wanneer deze niet meer werkt.
  • Reflectoren monteert u op uw spatbord of achterop de fiets. De reflectie van het tegenlicht zorgt dat u zichtbaar bent voor passanten.
  • Verlichting accessoires als lichthouders en acculaders.
  • Complete verlichtingsets met voor- en achterlicht, al dan niet van de fiets afneembaar.

Vindt u in het aanbod verlichting dat u nodig heeft voor uw fietsritten in de donkere avonduren? Zorg dat u veilig onderweg bent en andere weggebruikers u kunnen zien. Denk daarbij ook aan andere accessoires die de veiligheid op de fiets verhogen.

Verlichting kopen doet u bij Anjo Jager Fietsen

Met de fietsverlichting van Anjo Jager Fietsen bent u voortaan zichtbaar voor alle weggebruikers. Bekijk het aanbod en bepaal welke verlichting u nodig heeft op de fiets. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie en om uw bestelling te plaatsen.