Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf 50 euro!
Gratis retourneren binnen 14 dagen
Veilig betalen met IDEAL

ENDURO

slider image
Unsplash

Enduro serie – Mountainbikes van Cannondale

Subtitel

De Enduro lijn van Cannondale is gebouwd voor maximale snelheid en controle op de extreme paden. Deze fiets geeft u ultieme efficiëntie bergop.

- Constante optimalisatie
- Maximale doeltreffendheid
- Lichtgewicht en aerodynamisch
- Voor maximale prestaties

Unsplash

Jekyll: Stage Ready

Subtitel

De gloednieuwe Jekyll is klaar om de overwinning te pakken. Klaar om over de flowtrails, technische afdalingen en grote rotsen te worden gestuurd. Klaar om harder te knallen, sneller door de bocht te scheuren en gemakkelijker te klimmen dan alle andere fietsen. Om het eenvoudig te zeggen: de nieuwe Jekyll is klaar om te racen en klaar om te winnen. Bent u er ook klaar voor?

Asymmetrische integratie (AI)

Asymmetrische integratie betekent korte stijve achtervorken zonder allerlei nadelen. Ongelofelijke wendbaarheid en tractie plus een stijver en sterker achterwiel met voldoende bandenvrijheid voor brede banden.

Unsplash

Bidons waar ze horen

Water binnen handbereik en beschermd tegen opspattend vuil.

Unsplash

Strak en eenvoudig

Sierlijk, geruisloos en feilloos. Gebruik wat je nodig hebt en dek de rest af met behulp van onze slimme kabelmanagement oplossing.

Unsplash

Volledige carbon link

Full carbon link voor maximaal voordeel en lichter en stijver dan aluminium.

Unsplash

Toekomstbestendig

Interne accubevestiging zorgt voor een strak uiterlijk en maakt montage van een bestelbare zadelpen met interne kabel mogelijk.

Unsplash

GEMINI

Het Gemini systeem voegt een extra demper-stand met minder veerweg toe aan de prestaties van de Fox-dempers. Tijdens de rit kun je de veerweg verkorten en de veercurve progressiever maken voor een pittige, directe veerrespons.

Unsplash

Ingebouwde verzekering

Een speciale full carbon beschermer zorgt goed voor uw kostbaar frame.

Unsplash

Lockr om te rocken

Ons zelfontwikkelde Lockr steekassysteem zorgt voor een rotsvaste verbinding tussen de beide zijden van de swingarm en het hoofdframe voor een direct respons. Geen rotatie, geen flex, en geen speciale gereedschappen nodig.

Unsplash

TECHNOLOGIE

Doordacht frame kinematica houdt de vering actief en de berijder in een gelijkblijvende en neutrale positie tijdens het remmen.

Unsplash