Gazelle

Gazelle - een betrouwbare fietsfabrikant

Koninklijke Gazelle

Gazelle, het enige fietsmerk met het predicaat ‘koninklijk’. Al vanaf de oprichting in 1892 is Gazelle één van de meest bekende en betrouwbare fietsenfabrikanten. Sinds 1992 mag de Nederlandse fietsfabrikant zich ‘koninklijk’ noemen. Het bedrijf produceert ruim 275.000 fietsen op jaarbasis en is daarmee marktleider in Nederland. Nederlanders associëren de Gazelle fiets met kwaliteit en betrouwbaarheid. Zij kopen dan ook graag een Gazelle fiets. Bij de productie van de Gazelle fiets wordt nadrukkelijk rekening gehouden met mens, milieu, het product en de maatschappij.
Bekijk onze Gazelle stadsfietsen

Het imago van Gazelle fietsen is dat ze jaren meegaan en de mensen voorzien van een leven vol fietsplezier. Ook Anjo Jager Fietsen wil hier graag zijn steentje aan bijdragen. Met een uitgebreid assortiment van de nieuwste modellen e-bikes, hybride fietsen en stads-en toerfietsen voorziet het de mensen van de geliefde, betrouwbare fietsen. Ons complete assortiment Gazelle fietsen is online te bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze vestiging in Assen. Hier kunt u ons complete assortiment in alle rust zelf bekijken en ervaren met een gratis proefrit.Heeft u online uw droomfiets gevonden? Of twijfelt u nog? U kunt alle fietsen die in onze webshop staan gratis en vrijblijvend testen aan huis. We komen de fiets persoonlijk bij u thuis langsbrengen zodat u een testrit kunt maken.  
Plan uw proefrit

Een fiets waar u op kunt bouwen!


Gazelle is een begrip in de fietswereld! Het is een merk vol traditie en jarenlange kwaliteit. Traditioneel betekent echter niet dat het niet met de tijd meegaat. Gazelle weet namelijk precies wat de fietser van een fiets verwacht en speelt hier dan ook perfect op in. Of het nu een elektrische fiets, een hybride fiets of een stadsfiets betreft, Gazelle staat altijd garant voor veelzijdigheid, elegantie, duurzaamheid en bovenal topkwaliteit. De Gazelle fiets is een fiets waar u op kunt bouwen! 
 

Ontwikkeling van Gazelle


Al jarenlang marktleider in Nederland, een jaarlijkse verkoop van 275.000 fietsen en fietsliefhebbers die zweren bij het merk. Gazelle steekt ziel en zaligheid in het blijven ontwikkelen van hun fietsen. Fietsend Nederland heeft zo zijn verwachtingen waar de fiets aan moet voldoen. Gazelle speelt hier op in met het constant verbeteren van de fietsen waarmee het uiteindelijk ook haar ‘koninklijke’ predicaat heeft verdiend. Enkele belangrijke ontwikkelingen die Gazelle de laatste jaren heeft doorgevoerd zijn:  

Collectie Gazelle fietsen


Als officieel Gazelle dealer heeft Anjo Jager Fietsen een uitgebreid assortiment te bieden. Een speciaal aandachtspunt gaat daarbij uit naar de E-bike Gazelle Grenoble HMB en de Vento HMB. Deze unieke modellen worden in de omgeving van Assen alleen door Anjo Jager Fietsen aangeboden. Ons assortiment aan betrouwbare elegante Gazelle fietsen bestaat daarnaast uit hybride fietsen en stadsfietsen.

E-bikes
De elektrische fiets (E-bike) is inmiddels al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Gazelle speelt hier perfect op in met een breed assortiment e-bikes met trapondersteuning. Of u de fiets wilt gebruiken voor het doen van uw dagelijkse boodschappen, om naar het werk te gaan of om te fietsen door heuvelachtig gebied, voor de Gazelle e-bike is niets te gek. Het is het meest betrouwbare dagelijkse vervoermiddel en uw sportieve partner in één.
Wij hebben twee unieke e-bikes in ons assortiment die alleen bij de echte Gazelle dealers verkrijgbaar zijn. Dit zijn de Gazelle Grenoble HMB en de Gazelle Vento HMB. Beide typen zijn het ideale vervoersmiddel voor zowel dagelijks gebruik als voor sportief gebruik. Of het nu op heuvelachtig terrein of op vlak terrein is, deze krachtige e-bikes laten jou genieten van elke fietsrit. 

Hybride fietsen
De hybride fietsen van Gazelle combineren eigenlijk het beste van twee werelden in één fiets. Het is een kruising tussen een stadsfiets en een sportieve fiets. De betrouwbare fiets die u elke dag naar het werk brengt en in het weekend is het dé sportieve partner. De Gazelle hybride fiets kenmerkt zich door het lichte frame en is altijd voorzien van versnellingen en een accu.

Stadsfietsen
Met een zeer breed assortiment aan Gazelle stadsfietsen kunnen wij iedereen voorzien van de gewenste fiets voor dagelijks gebruik. Lichte stadsfietsen, bakfietsen, moederfietsen of juist een wat sportievere stadsfiets, wij hebben het allemaal. Wanneer u een Gazelle stadsfiets in huis haalt dan bent u verzekerd van een betrouwbare, trendy fiets. Of u de fiets wilt gebruiken voor het doen van boodschappen, naar het werk te gaan of om een lange tocht mee te maken, Gazelle heeft de ideale fiets voor elke situatie. Benieuwd naar onze stadfietsen? Bekijk dan online ons assortiment of breng eens een bezoekje aan onze winkel in Assen en ervaar wat het is om op een Gazelle stadsfiets te fietsen.

Bekijk onze Gazelle stadsfietsen
 

Altijd een perfect afgestelde fiets


Als officiële Gazelle dealer staat Anjo Jager Fietsen ook voor betrouwbaar en kwaliteit. Wij willen dat u zich één voelt met uw fiets. Dat kan alleen als de fiets perfect op de juiste manier staat afgesteld. Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze fietsen, dan stellen wij deze helemaal op maat af. Zo bent u verzekerd van ultiem fietscomfort waardoor u van elke fietsrit optimaal zult genieten.
 

Gazelle, voor eeuwig fietsplezier


De fiets is onder de Nederlanders het meest gebruikte vervoersmiddel. Iedereen wil dan ook een comfortabele fiets die betrouwbaar is en langdurig meegaat. Gazelle sluit hier perfect op aan met fietsen die zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk zijn. Daarnaast blijft het altijd bezig met het ontwikkelen van de fietsen om deze zo optimaal mogelijk te krijgen.

Voor welk doeleinde u dan ook een fiets zoekt, Gazelle heeft er de perfecte oplossing voor. Als officiële Gazelle dealer heeft Anjo Jager Fietsen deze dan ook allemaal in het assortiment. Benieuwd wat wij allemaal hebben staan? Breng dan gerust een bezoek aan onze winkel in Assen of bekijk online ons gehele assortiment.